מאוהב בידידה שלי

student2013

New member
מאוהב בידידה שלי

היי כולם,
נתקלתי בפורום הזה אחרי שראיתי את זה בצינור לילה לפני כשבועיים שלושה( אור היית ממש מצויין בתוכנית!) וחשבתי שזה המקום המתאים ביותר לעניין שלי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי
אז ככה:
אני גבר בן 25 לומד באחד המוסודת האקדמיים בארץ ומעולם לא היה לי קשר רציני עם בחורה, בנות תמיד ראו אותי כידיד הזה שיהיה שם בשבילהן. בזמן האחרון התחלתי להתאהב בידידה שלי. פשוט ככה. עברתי תקופת מבחנים קשה מאוד והיא כל הזמן הייתה שם לתמוך בי. אני והיא מדברים המון על כל דבר אפשרי( עוד הרבה לפני תקופת המבחנים) ויושבים אחד ליד השנייה בשיעור וצוחקים הרבה אחד עם השני ולפעמים יש לי תחושה שהיא הבת היחידה שמבינה אותי( ולפעמים גם היא אומרת אותו דבר עליי בדברים שונים). השיחה שתמיד מצחיקה את שנינו היא זה שגם אני וגם היא רווקים נצחיים( גם לה לא היה קשר אף פעם- גם ראיתי שהיא חברה באיזה קבוצה שנקראת רווקות בכיף). העניין שכל החברים שלנו רואים אותנו כזוג, אבל היא לא :(, ואני די בטוח( וחושש ) שהיא לא מעוניינת לקחת את הקשר בינינו צעד קדימה.
אני יודע שבטח כולכם תגידו לי לספר לה את זה שאני מאוהב בה וככה להשתחרר ולפחות שאני אדע את האמת לגבי הקשר שלנו, אבל אני פשוט מפחד לקבל את הדחייה ממנה ולהרוס את הידידות האמיתית והכנה בינינו.( סבלתי מזה פעם אחת כבר שאמרתי לידידה שאני מעוניין בה והיא דחתה אותי וממש לקחתי את זה קשה).
מה אוכל לעשות? תודה רבה לכם ומצטער על החפירה.

ליטל 34

New member
היי

לאחר שקראתי את מה שרשמת ,פשוט יכולה להגיד לך מנסיון .
שהיו לי ידידים של 7 שנים יחד ,של כאב ,פרידה ,לחץ ,עבודה , מעבר דירה וכו היו שם בשבילי ...
ואני הייתי איתם מאוד פתוחה בנושאים ,כי היה ביינו חיבור כזה של התייעצויות וכו ....
הייתי מרבה לנסוע איתם לחופשות ,לצאת איתם לפאבים , ולראות איתם סרטים וכו ,עד שלצערי מ8 ידידים נשארו לי 3
מכיון שהם התחילו לפתח אלי קינאה או רגש וגם אהבה ...והם לא מרפים ממני ...ולא הרגשתי כמותם ,הפכתי אותם לידידים כי הם כייפים
אבל אין לי משיכה רגשית ולא רציתי לפגוע ,אבל בסוף פגעתי שלא יכולתי להמשיך להיות איתם כבת זוג .
לפעמים יש ידידות שיכולה להתפתח לזוגיות אבל זה קשר הדוק שמרגישים אחד לשני קצת ועוד קצת ...
אבל שזה חד צדדי זה בעיה ....אני נופלת שם תמיד ,לכן קשה לי להאמין היום בידידים ,אבל אין חוקים לזה .
אבל אתה חייב להגיד את מה שאתה מרגיש לטוב ולרע ,כי אתה פשוט תסבול מזה שאתה איתה ,ולא בתוך הלב שלה .
אני מאחלת לך בהצלחה ...

כמו שאמרת בסוף

אתה יודע שהחשיפה עלולה להרוס לך קשר ששניכם אוהבים ומפיקים ממנו תועלת.
אתה מבחינתך פשוט רוצה יותר, ואתה לא יודע מה היא מרגישה באמת.

עכשיו יכול להיות שהיא חושבת אותו הדבר, וגם מפחדת שאתה לא מרגיש כמוה.
במקרה כזה, אם תיקח סיכון אתה עשוי לזכות.
אם לא, אתה תפסיד.

לא משנה מה יגידו לך פה, בסופו של דבר זה אתה וההשלכות שרק אתה תישא בהם.

תחשוב אם אתה יכול להכיר מישהי אחרת ולשמור על מה שיש לך עכשיו, או שאתה מוכן לall in ולהחזיק אצבעות.

יכול מאוד להיות שאתה לא מאוהב, אתה פשוט מאוהב ברעיון שמישהי מחבבת אותך ומבינה אותך ואתה נסחף ברגשות שהיא האחת והיחידה.

טום גיא

New member
תתקדם ברמיזה.

אם תקפוץ עליה עם איזה "אני מאוהב בך בסתר" היא יכולה לחטוף שבץ.
אם היא מתקדמת עם הרמזים שלך אז מעולה, אם לא אז לא, תשאיר את העניינים ביניכם כפי שהיו.

ועצה יותר פרקטית - אלכוהול משחרר עכבות.

הקבUע

New member
שאלה חשובה

אילו סימנים היא נתנה לך שהבנת שהיא לא מעוניינת בזוגיות איתך?
יכול להיות שפירשת את הסימנים לא נכון?

student2013

New member
תשובה

היי,
היא אמרה שלדעתה לא יוצא קשר מידידים, אבל כל הזמן יש בינינו סוג של מתח מיני כזה( ככה אני מרגיש לפחות).

iba90

New member
כן כן גם לי זה קרה...

פחדתי להרוס את הידידות שהייתה לי איתה כי אהבתי את הצחוקים והשיחות ואהבתי להיות איתה ביחד כל הזמן ואף פעם לא העזתי להגיד לה כמה שאני רוצה אותה וככה מין הסתם היה כבר מאוחר כי מישהו אחר בא ואמר לה את זה במקומי...אני באמת חושב שאם תשלח לה רמזים קטנים זה יוכל לעבוד...אני מאמין שאתה גם חשוב לה אם היא תמיד נמצאת שם בשבילך.
ואני מסכים עם טום גיא שלפעמים "נכנס יין - יצא סוד" יכול לעבוד במקרה כזה...שיהיה בהצלחה

Light18m

New member
סיפור מוכר

הייתה לי פעם קבוצה שלמה של ידידות בטלפון, שהצלצול של הקבוצה היה "את לא שמה עלי" של קוואמי. הבעיה שאף פעם לא שמעתי את הצלצול הזה, כי הן לא שמו עלי.

מהניסיון המר שלי אני ממליץ לך להתוודות בפניה, ואם זה לא הדדי תאלץ לנתק איתה קשר.
זה פשוט לא עובד.

זו צרה צרורה

מניסיון. לאהוב מישהו מבלי היכולת לממש את האהבה זה מאוד כואב.
לי עוד יותר קשה המחשבה שאם מישהו מסוגל לקבל ולהכיל אותי כידיד (ובמקרים שלי גם להמשך אלי פיזית), למה הוא לא יכול/ רוצה להיות איתי בזוגיות?
אני לא אומרת שאתה חייב לדבר איתה על זה אבל רצוי, בעיקר כי אולי יש לך צ'אנס שאתה לא מודע אליו או לפחות בשביל לשחרר את המועקבה הזו מן הלב.
זה בהחלט אומר לקחת סיכון כי זה באמת יכול להשפיע על הידידות שלכם אבל זה שווה את זה.
מה גם שאתה יכול להתחיל לאט ובהדרגה ע"י שליחת רמזים ואמירות כמו "ממש כיף לי כשאנחנו ביחד" וכו'.

Ca1n

New member
Friendzone

אין מה לעשות אחי. או שתהמר ותתוודה לגבי מה שאתה מרגיש או שתשאיר אותה בתור ידידה (לא אופציה כזאת נוראית לפי איך שאתה מתאר אותה. לא חייבים להתחיל עם כל בחורה).

למעלה