מאוהב זאת הגדרה חלקית...

מאוהב זאת הגדרה חלקית...

אז אחרי שבועות שישבתי ורק קראתי אתכם והייתי הקול הדומם, החלטתי אולי בכל זאת הגיעה שעתי ואצטרף למה שעושה רושם, בית חם מאוד! אני מגדל שני ילדים מ-ק-ס-י-מ-י-ם בני שנתיים, בן ובת ואני משוגע עליהם ובעצם איך לא?! הם כל עולמי, אמא שלהם ואני לא ביחד ואני איתם לבד בערך שעתיים אחרי חדר לידה..... אושר גדול הם הביאו לחיי ואני מוקסם ונפעם כל יום מחדש. אני חושב עליהם בכל רגע שאני לא לידם ומנסה (מקווה שמצליח) להעניק להם בית חם. הצגתי ת'צמי פחות או יותר ואולי אתחיל לכתוב כאן, לשתף ולהשתתף תודה שאתם כאן תומר

עמית@

New member
שלום תומר- שם מצויין בחרת לך

ברוך בואך (ממני שמאוהבת בכל תנועה של הגורה שלה)

טוטי30

New member
ברוך הבא, וכל הכבוד לך! יופי שהחלטת

לצאת מהמחבוא ולהציג את עצמך!
נשמע שאתה עובר חוויה אדירה בגידול הילדים, ואתה צודק - אי אפשר להסביר בכלל את סוג האושר הזה מלבד |הדשג| קסם
אני מזמינה אותך להשתתף ולהינות עם כולם ב
החמים והנעים שלנו כאן. תרגיש חופשי להשוויץ', לשאול, לחלוק ולהינות. נשמח גם לשמוע את שמות הילדים ואולי איזה תמונה... בקיצור - ברוך הבא

אבא אסא

New member
שלום תומר,

אני שמח מאד לראות אותך פה. אני מכיר את ההרגשה של להיות מאוהב בילדה, עדיין לא יודע איך זה להיות עם בני שנתיים (ובטח שלא עם שניים) אבל יכול רק לנחש.... אתה גידלת אותם לבד מההתחלה? (ועוד מלא שאלות אישיות אבל רק בגלל שאני סקרן) בחוצפתי אני רוצה להציע לך שכל שאלה שיש תוכל לשאול כאן ובשמחה נענה. להשתמע, אסא.

ברוך הבא - איזה יופי של הודעה !

שיהיה לך
ובקלות והרבה נחת מהילדודס שלך
הגעת לאחלה
- תיהנה !

ברוך הבא. איזה כיף, עוד בן לפורום

(לא שאסא לא מספיק) אבל איזון תמיד טוב.

niniv

New member
../images/Emo39.gifברכות על ההצטרפות לכוחותינו

בטח שמת לב ששמחים כאן תמיד לצרף עוד מישהו לרשימת ההורים הגאים, המאושרים, והמקשקשים כאן בפורום... מעריצה אותך על שאתה מגדל שניים בלי האמא שלהם, (אני רק עם אחד, ונופלת מהרגליים, לא יכולה עדיין לחשוב על עוד אחד..) נשמח להכיר, ואולי לראות תמונות.... ברוך הבא!

טאש

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה בהחלט מוזמן לחלוק איתנו שאלות, תובנות וחוויות וכמובן - השווצות כל הכבוד על גידול התאומים לבדך. זה בטוח לא קל אבל נשמע שאתה מאוד נהנה

shirka

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif הגעת ל../images/Emo82.gif חם

dafgol

New member
בוקר טוב תומר ../images/Emo42.gif

ברוכים הבאים למשפחה חמה
. אנחנו תמיד כאן להתייעץ לייעץ להקשיב להביע דעה וסתם לדבר על הכל.... אתם מוזמנים מתי שבאלכם. מחכה לשמוע עוד ( ולראות ) את האוצרות שלך. יום נפלא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתרגשת

New member
הי תומר בוקר טוב../images/Emo42.gif וברוכים הבאים

תמיד שמחים לעוד אבות כאן בפורום. אנחנו נשמח לענות ולהשתתף ולתמוך בכל דבר אפילו הקטן ביותר. מעריצה אותך על הטיפול והאהבה בילדים לבד... קשה
לי יש את אסא ותינוקת אחת ואני חושבת שלא קל אם כי מדהים ביותר. נשמח לשמוע עוד על הילדים... אולי אפילו לראות אותם
בכל מקרה ברוך הבא לפורום חמים ומתוק וכיפי בעיקר

etilly

New member
ברוכים הבאים ו...

יאלה! יאלה! רוצים עוד ועוד אבות כאן!!!

נשמי

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo45.gif לאבות המגניבים

קריאה והשתתפות נעימים

nush1

New member
ברוך הבא תומר

כל הכבוד על גידול הילדים לבד זאת בטח חוויה אדירה אני בטוחה שיהיה לך פה לא רק כיף אלא גם המון המון עזרה

dafdaf

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא אבא תומר ../images/Emo140.gif

וכל הכבוד לך

למעלה