מאוהב קשות בפרסיליה זה הדבר הכי נורא שקרה לי Help Me!
R RoieL New member 1/10/05 #1 מאוהב קשות בפרסיליה../images/Emo41.gif זה הדבר הכי נורא שקרה לי Help Me!
ש שרימפי New member 1/10/05 #3 נורא../images/Emo35.gif שמע...כולנו מתישהו הרגשנו משהו כלפי המלקה הבלתי מעורערת. אבל בכל זאת, מפה ועד לקרוא לזה נורא. אני מציע שתשלים עם עצמך, או כמו שאיזו קוראת בקלפים בפסטיבל אחד שהלכתי אליו אמרה לי : "אתה צריך לאונן, והרבה" . אז תאונן על פרסיליה.
נורא../images/Emo35.gif שמע...כולנו מתישהו הרגשנו משהו כלפי המלקה הבלתי מעורערת. אבל בכל זאת, מפה ועד לקרוא לזה נורא. אני מציע שתשלים עם עצמך, או כמו שאיזו קוראת בקלפים בפסטיבל אחד שהלכתי אליו אמרה לי : "אתה צריך לאונן, והרבה" . אז תאונן על פרסיליה.
F fire bird New member 2/10/05 #4 גם המורה שלי הייתה כותבת "מלקה" אולי בגלל שהיא הייתה רוסיה? אני בעד לשנות את זה למלקע.
י יונה צוברי כוכבית New member 2/10/05 #5 מלקה? היא גם בקטע? ואוו אני ממש מתרגשת לי היה שנים איזה קטע עם ציפור מלקה.
פ פרסיליה היקרה New member 2/10/05 #7 אתה רומז משהו../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif אין דבר כזה תמונה מפחידה שלי חצוף עירפו את ראשו
ש שרימפי New member 3/10/05 #9 חומד, היא עדיין עודפת את המעריצים. חוצמזה, אסור לעלות תמונות פורנו לפורומים בתפוז. אנחנו לא וואלה! אז תצטרך רק לדמיין, אבל אני מבקש...אל תתלונן אחר כך שאתה מאוהב. כי אני לא אעזור לך
חומד, היא עדיין עודפת את המעריצים. חוצמזה, אסור לעלות תמונות פורנו לפורומים בתפוז. אנחנו לא וואלה! אז תצטרך רק לדמיין, אבל אני מבקש...אל תתלונן אחר כך שאתה מאוהב. כי אני לא אעזור לך
R RoieL New member 3/10/05 #10 אהההההההההההההההההההההההההההההההההה חשבתי על פרסיליה בלי חלק גוף עליון.. ואז ראיתי בדמיוני איש רק עם רגלים זה מפחיד *ע"ע קצרים תוכנית שניה*
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה חשבתי על פרסיליה בלי חלק גוף עליון.. ואז ראיתי בדמיוני איש רק עם רגלים זה מפחיד *ע"ע קצרים תוכנית שניה*
ש שרימפי New member 3/10/05 #11 ע"ע הגבלה למשך שבוע מהפורום../images/Emo13.gif שוב, תזהר איך שאתה מדבר אליה. היא עלולה להתרגז ואז תאלץ להתכופף...
ע"ע הגבלה למשך שבוע מהפורום../images/Emo13.gif שוב, תזהר איך שאתה מדבר אליה. היא עלולה להתרגז ואז תאלץ להתכופף...