|מאוהב
היי אנשיייים!

Y GIRL

New member
|מאוהב../images/Emo24.gifהיי אנשיייים!

היי אני מורן....(אולי אנשים זוכרים אותי למרות שזה היה ממש מזמן) כבר הייתי בפורום אבל נטשתי.....אבל מה שחשוב זה שחזרתי! אז למי שלא מכיר או לא זוכר: אני רוכבת אינגליש בחוות צח (אימפריה) אני בת 13 אני לא מיתחרה... היום היה לי שיעור סביר למדיי על קרן המאמושה!

Y GIRL

New member
אין על קרן בשום מצב כמעט...

חוץ מכמה סוסים בודדים....אבל היום היה לי שיעור עליה והיה ממש נחמד!!! לא עשינו משהו רציני... אבל בכול זאת היה כייף!

Pinkgirl25

New member
למורני ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

היי ממצב למה נראה לך שאני שככתי אותך ימשוגעת!!!!! מטומתמת!!! היי מזה כייף בחופש תבואי לביכור אצלינו בחווה!! ביי

Y GIRL

New member
ניבהלתי!!!!../images/Emo99.gif

כבר חשתבי ששכחת!!! ויפה....ראיתי איך הלך לך בדרסאג'!!!! מווווווווואה נשיקות לכולם בדני הי במיוחד לגיא ומונקו טוף???

Y GIRL

New member
גניתוש שאלה לי אלייך....../images/Emo24.gif

מה עם אשלי??????????????

Pinkgirl25

New member
אשלי !!!

היא מזה בובי עד יותר ממשה היא היתה בחופש!!! יש תמונה מדהימה שלה ושל ש.פ הכוסית הים וזה מממממדדדדדדדדדהייייייייםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! ביי ביי נשיקות

Y GIRL

New member
אם יש לך שימי!!!!../images/Emo20.gif

אני חייבת לראות את אשלי !!! את ש.פ גם!!

Y GIRL

New member
עוד תמונה...(משעמם לי)../images/Emo11.gif

אנשים תקשיבו.........זאת ריטה (המדהימה) ז"ל אז תנו כבוד!

Y GIRL

New member
ברור שזאת ריטה...(כפיר הצלם המוכשר)

כל כך אהבתי את הסוסה הזאת!!! השיעור רכיבה הראשון שלי היה עליה!!! אויש...אני עדיין אוהבת אותה.......
אני מתגעגעת אליה!!! שאני לא יתחיל לבכות עכשיו...
אבל אין עליה!
יהי זכרה ברוך

Y GIRL

New member
ברור שזאת ריטה...(כפיר הצלם המוכשר)

כל כך אהבתי את הסוסה הזאת!!! השיעור רכיבה הראשון שלי היה עליה!!! אויש...אני עדיין אוהבת אותה.......
אני מתגעגעת אליה!!! שאני לא יתחיל לבכות עכשיו...
אבל אין עליה!
יהי זכרה ברוך

ברוך שובך../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני מקווה שעכשיו תישארי... טוב עכשיו חשוב שאת כאן
שמי עמית ואני בת 10 וחצי מתל אביב, אני רוכבת בחוות יגור 3 שנים עם הפסקות, הסוסים הכי מקסימים בחווה הם פומי
וג'וי
מקווה שתיהני

למעלה