מאוחדים בשנאה: סיפור אהבה של השמאל עם טרור

מאוחדים בשנאה: סיפור אהבה של השמאל עם טרור

ורודנות על פי אישור אותו קבלתי ממחבר הספר ד"ר ג'מי גלזוב ובעידודו, אני מפרסמת חלקים מתורגמים נבחרים מספרו "מאוחדים בשנאה: סיפור האהבה של השמאל עם טרור ורודנות". אלה יובאו במספר כתבות.הספר עוסק בסקירה וניתוח של מערכת היחסים של השמאל המערבי עם רודנים, קבוצות טרור ואידאולוגיות השוללים זכויות אדם בסיסיות ומבצעים פשעים כנגד המין האנושי.
לא הצלחתי להכניס את הטקסט מי שיכול יבורך!

תגובתך מעידה שדרכתי על היבלת הנכונה !

וכשדורכים מה לעשות זה כואב וצועקים
ולו אתה וחבר מרעיך הייתם אמיתיים וכנים הייתם יורדים מהארץ ומשאירים אותנו לנהל את המדינה בצורה נכונה טובה ויעילה אפילו עם בני דודנו הישמעלים.

א - ב - ג

א. אין לי בכלל יבלות.
ב. תגובתי מעידה שאתם כותבים שטויות.
ג. צפיתי לפחות לעברית נכונה. אפילו את זה לא קיבלתי. אם הישמעאלים הם גם בני דודך, כדאי כי תלמד לכתוב נכון את שמם.

תגובתך מחזקת את דבריי ודוגמה לקטנוניותך

זה הדיקדוק הקטנוני על ישמעאלים בכתיב מלא ולא חסר.

יצחק,דברך לא מחדשים כלום,אומנם

לא קראתי את הכתבה,אך זה כ'כ פשוט,השמאלנים הנאורים אשר טוענים שאנו עשינו כיבוש,אין לי מושג מה הם עושים פה,ובמיוחד שהנהורות שלהם,פוגעת ביהודים,מכיוון שלערבים בכלל ובפרט,שונאים את היהודים,ולא משנה היכן יהיו,הם צבועים ברמה שאין לתאר.בתור אחד שגדל איתם,מכיר אותם טוב מאוד,אז ככה שאין ספק שהשמאלנים רק פוגעים ביהודים,ואפילו דין רודף יש להם.
אתמול לקחתי שתי בנות טרמפ והם היו מצד השמאל ושדיברתי איתם והוכחתי להם,לא היה להם מה לענות חוץ משאדם צריך לאהוב ולעזור לכל אדם,אז אמרתי להם שלאויבים שרוצים נטו במותינו אין שום עיניין לאהוב ולעזור.אך לא נתכחש שאנחנו עם ישראל בישנים רחמנים וגומלי חסדים,עם כל העוינות שלהם אנחנו מרחמים עליהם

מאוד מענין הלו רק תציצי בתקשורת

ותראי איך היא מלאה ביבלות על כל נושא ובדרך כלל מדובר בציבור הכללי
רק קנאתך (כמו קנאת אחרים) בוערת מגרונך
וחבל שאת מנסה להגדיל את עצמך/ציבורך על ידי השפלת אחרים.

למעלה