מאוחר מדיי לקנות כרטיסים?!

מאוחר מדיי לקנות כרטיסים?!

שלום לפורום שאין לי מושג איך לא הכרתי אותו עד היום. נראה לי אני הולכת לבלות כאן הרבה בזמן הקרוב. אני וחברה מתכננות לצאת לטיול למרכז ודרום אמריקה ביולי-אוקטובר, ונשאלת השאלה מתי זה כבר הופך להיות ממש מאוחר מדיי לקנות כרטיסים? הבעיה היא שאנחנו עוד לא נסגרנו על מסלול, בעיקר כי החודשים האלו אמורים להיות חורף שם ובאף מקום לא הצלחנו למצוא מידע על איך זה לטייל שם בחורף. וגם, אנחנורוצות לעבור בניו יורק לפני ואנחנו מחכות לאישור של הויזות אז בכלל.. מישהו יכול לתת יד? רגל? תשובה? תודות

natyh

New member
בהחלט

במאמרים בשירשורים קודמים ובשאלות הנפוצות תמצאי חומר על מזג האויר. עכשיו אתן צריכות להפריד בין מרכז אמריקה לדרומה ולהחליט היכן אתן מתחילות את הטיול ואם אתן ממשיכות ואם כן איך בדרך כלל לא מומלץ לקפוץ על שתי החתונות מרכז + דרום באותו טיול. בקיצור קראי אחורה יש כאן הרבה חומר. בורכות הבאות .

בנתיים זו רק אני כאן

חברה שלי קצת לא מתחברת עם אינטרנט. אבל מה לגביי הכרטיסים? מתי זה נהיה מאוחר מדיי? עוד שבועיים המחירים יהיו בסדר עדיין? מבחינת מזג אוויר בחודשים האלו, את איזה חלק אתה ממליץ יותר לקחת לטיול הזה? ומנסיון העבר, כמה יעדים כדאי לתכנן שיהיה ריאלי במסגרת הזמן של השלושה-ארבעה חודשים האלו? אני בנתיים הולכת אחורה וקוראת ולומדת מההודעות הקודומות ובאמת כל הכבוד שיש פורום כזה :) אני באמת לא יודעת איך זו פעם ראשונה שנתקלתי בו.

bananaboy8

New member
רק בזכות ג'ף ב. זצ"ל היקר לנו

קנו את הכרטיסים כמה שיותר עכשיו

כרטיסי טיסה

לא חייבים לקנות את הכרטיסים כבר, אפשר להזמין אותם והכרטוס עצמו (שאז זה מחייב וצריך לשלם) בד"כ קורה במועד מאוחר יותר, קרוב יותר לטיסה. לכן, תמיד כדאי לשריין מקומות = להזמין, והסוכן כבר יעדכן כמה זמן יש עד שצריך ממש לכרטס.

למעלה