עם כל הכבוד , צריך לדעת גבולות
אנטי עוקב כקורא סמוי וגלוי בפורום... אני נהנה לקרוא בו... יש שאלות ששואלים והן משאירות תשובה מצד המתקשר ויש כאלו שלא כי המקשר החליט שלא וזכותו לעשות כן. אני מניח כשאת הולכת לרופא , את לא באה לרופא כל יום, מתקשרת אליו כל דקה שקורה לה משהו בגוף הפיזיולוגי... את לא מתקשרת לרופא כשאת הולכת לשירותים, כשאת הולכת לשתות כי את צמאה מתקשרת אליו הביתה לפני שאת הולכת לישון.... בדרך כלל אנחנו הולכים לרופא כשיש משהו לא בסדר או מבקרים אצלו אחת לתקופה לקבלת מרשמים או בדיקות תקופתיות... אך אני הייתי חושב שאם היית פונה לרופא באותה תכיפות שפנית לערן ובאותה לשון, אני ושב שהרופא היה מסנן אותך ובצדק .... אגב הפסיכיאטרית שלי כבר לא מקבלת שיחות טלפון בגלל שכאשר חזרה מחופשה לא צפוייה, מנסה בעצמה להתארגן מהחופשה הבהולה והדחופה, מנסה לחזור לשגרה, בדקה את המטופלים הקבועים שחיכו בסבלנות גם את השבועיים שלאחר חופשתה ... אבל המצב היה קטסרופאלי כי במקום להתמקד במטופל שסבל בשקט, חיכה בסבלנות והמתין לתורו בלי רעש וצלצולים, הטלפון לא הפסיק לצלצל ולהפריע והיא אדם סבלני נעים הליכות, סבלנות שכמותה חסרים רופאים כמוה.. ועדיין הטלפון באיזה שלב עבר את הגבול והיא סיימה את האפיזודה עם הטלפון במשיכת החוט מהמכשיר- איזה שקט התשרר פתאום בחדר............. פתאום המטופלים מקבלים יחס שהם רגילים לו... וזה עדיין כשהיא מנסה לעשות סדר בבלאגן שעל שולחנה כסגנית מנהל המרפאה, בחתימת אישורים ומעקבים... והיא החליטה להוציא את הטלפון למען שפיות דעתה -תרתי משמע.. ומי שצריך שיעלה במדרגות וידפוק על דלתה והיא תקבל אותו גם אם הוא פרסונל, איש צוות, סטודנט, מתמחה או אפילו המטופל שרצה רק לשאול שאלה בטלפון.... ערן, תמי , אריאלה הילה ואחרים [סליחה אם שכחתי מישהו] מתקשרים כאן בהתנדבות.. חינם אין כסף..... הם עובדים למחייתם דווקא לא מהתקשור [לפחות ערן ותמי], כמו שלא היית מצפה מהרופא מקופת החולים שלך לעצור את הכל כשאת הולכת לשירותים, כך היה מצופה ממך לדבר בשפה מכבדת למי שנותן מזמנו ומרצו והאמת- לא חייב לך כלום!!! השפה שאני נתקל כאן בפורום לא קיימת באף פורום אחר שאני גולש בו ואני לא נהנה מפורום שיש בו אווירה כזו.... וחבל שהמיעוט מקלקל לכולם .... תחשבו איזה נזק אתן גורמות למי שכאן ומתקשר חינם אין כסף, ותחשבו מה זה עושה למי מהמלאכים שרוצים לתקשר לאחרים כאן אך בגלל אווירה כזו לא יסכימו.. ובעצם למה , הרי יבואו בטענות, יפרסמו תכתובת מסרים וישתמשו בלשון הרע... רק דעי לך שרה, שבעבר גולשים תבעו גולשים אחרים בגלל שפה והוצאת לשון הרע, החוק הזה תקף גם למציאות הוירטואלית והתקיימו בארץ משפטים הזויים כאלו, והמזל שלך שערן לא כזה קטנוני....