מאוכזבת=\

L i o r 1 6

New member
מאוכזבת=\

טוב אז האמת שהמון המון זמן לא כתבתי כאן.. ופשוט אני חייבת לפרוק את זה כבר.. נמאס לי מאבא שלי! פשוט ככה, כמה שזה נשמע מגעיל.. נשבר לי ממנו! אז ככה, הכל מתחיל כשהמסע שלי לפולין מתקרב והלימוד לרישיון נהיגה אוטוטו מתחיל. איך לומר את זה? אבא שלי הוא איש קמצן. באמת אני כ"כ מרחמת על אמא שלי שהייתה צריכה לשלם את כל המסע לפולין.. ואתם אפילו לא מתארים כמה זה יקר, 1100$! ותוסיפו לזה ביזבוזים וכו'. אז לפחות ציפית מאבא שלי שיציע כזה כדרך אגב אולי לשלם לי את הביזבוזים.. וכמובן שהוא לא הציע! והנה מגיע הקיץ ויורדים לאילת עם החברות.. אז בגלל המסע לפולין החלטתי לא להכביד כספית על אמא שלי ואמרתי שאני ישלם מהכסף שלי.. ואבא שלי במקום להציע לי שהוא ישלם במקומי, אפילו בזבוזים לא הציע לי, ואמא שלי הייתה צריכה גם את זה לשלם. והנה מגיע גיל 17 ואני מתחילה ללמוד לרישיון.. אז במקום שאבא שלי יציע לי להשתתף חצי חצי עם אמא שלי בתשלום הוא מתרץ לי שאין כסף וכל מיני חארטות כאלה ולכן גם בזה אני משתתפת חצי חצי עם אמא. עכשיו, זוכרים שהוא אמר שאין לו כסף? אז מעניין מאוד שאת הטיול לאירופה של הבת של אישתו, מורן, הוא יכל לממן ביחד עם אישתו כמו גדול! ובאמת שאני לא בקטע של לבוא ולדרוש מאבא שלי כסף וכאלה אבל לפחות את הדברים האלה שטיפה יעזור לא ביקשתי אפילו שישלם לבד.. בחיים שלי למשל לא ביקשתי כסף ליציאה מאבא שלי.. כשלמשל חברה שלי סתם אומרת "אבא אני יוצאת תביא לי בבקשה כסף" אני פשוט מתביישת לבקש כי אני יודעת שהוא יתרץ את זה בצורה כלשהי. ועכשיו בנושא טיפה אחר שגם עליו אני כועסת.. אם אתם לא יודעים, לאבא שלי ואישתו יש ילדה מקסימה שהיא כמובן אחותי:] עכשיו, נוצר מצב שאני לא הולכת לאבא שלי הרבה.. כל פעם בגלל משו אחר, אני בעיקרון כל שבת שנייה אמורה להיות שם. זה פעם הוא בחו"ל ואח"כ אני באילת ואז פולין ועכשיו כיפור וכך הלאה והלאה ונוצר מצב שאני לא רואה את אחותי כמעט חודשייםם! ואני פשוט נקרעת מגעגועים.. עד שסופסוף יש לי אחות.. אז כל פעם מחדש אני שואלת אם יש סיכוי שבאמצע השבוע הוא יקח אותי בערב ואז אני יחזור בערב.. הצעתי אפילו לחזור באוטובוס למרות העובדה שהוא גר רחוק ממני! וגם לזה כל פעם הוא המציע תירוץ ואמר שזה לא נוח באמצע השבוע ובלה בלה בלה.. ואתמול בשיחה איתו הוא אמר כזה אני מקווה שבסוכות יהיה לך זמן לבוא אלי.. וסליחה?! זה לא שרק אני לא יכולה.. גם הוא נוסע לחו"ל. ואז נוצר מצב שאני מרגישה כבר שאני פשוט מתחננת לבוא לראות את אחותיי וזה לא עוזר! אני לא יכולה יותר=\ מצטערת שנפלתי עליכם ככה, פשוט הייתי חייבת לפרוק הכל.. תודה:]

אני לא יודעת למה אבל אני ממש מזדהה איתך..../images/Emo12.gif

חוץ מהקטע של אישתו.. למרות שלאבא שלי יש חברה ולה יש שלוש בנותת

../images/Emo201.gif

קראתי, והצטערתי שאביך מתנהג כך, לא שזה מנחם אותך, אבל יש מצבים גרועים יותר - מצבים שהורים לוקחים כסף מהילדים שלהם, זה לא מנחם שיכול להיות גרוע, אבל קבלי חיזוק ממני
מכל ה

morkie20

New member
וואו את צריכה להתחיל לדרוש יותר!!!

מה זה כל השטויות האלה של : "לא נעים לי לבקש ממנו כסף ליציאה"? זה שההורים גרושים, לא הופך את כל אחד מהם לפחות הורה.. עם פחות מחויובות.. וזה שיש לו משפחה חדשה, שלה הוא כן נותן, צריך לגרום לך לבקש יותר! הוא אבא שלך, ובהיותו אחד כזה, יש לו מחויבות כלפיך! וזה אומר לתת לך כסף כשאת צריכה! את צריכה להתחיל לדרוש, ומהר. אל תשאלי אותו אם את יכולה לבוא, תגידי שיש לך זמן, ואת באה!!! שאת יוצאת עם חברות, ואת צריכה כסף! צריכה! לא מבקשת! לפי מה שתארת, אין לאבא שלך בעיה כלכלית שבגללה הוא לא נותן לך כסף, אלא פשוט שזה האופי שלו, או שהוא רגיל שאיכשהו באופן מסתורי יש לך תמיד כסף... וזה לא צריך להיות ככה. אסור שיהיה את ההרגשה של "לא נעים" עם ההורים, הם שם כדי שתבקשי מהם, זה הרעיון.. שכשלא נעים לך מהעולם, איתם אפשר להגיד הכל. מבטיחה לך שאבא שלך ישמח לקחת חלק, גם כספי, בחיים שלך. בהצלחה

L i o r 1 6

New member
...

וואי הלוואי וזה היה כ"כ פשוט כמו שאת מתארת את זה... אולי אני דווקא נרתעת מלבקש בגלל העובדה שאני יודעת שישר הוא יתחיל להגיד לי כל מיני תירוצים ושטויות..וגם להגיד תשמע אבא אני באהה! אני לא בדיוק יכולה.. כי כמו שאמרתי הוא גר רחוק.. ואיך מגיעים איך חוזרים? העניינים מתחילים להתסבך טיפה=\ אבל, תודה רבה על התגובה הבאת לי טיפת ביטחון:]

morkie20

New member
מאחלת לך המון בהצלחה

אני מבינה שקשה לך לבקש ממנו, אולי כי לא נעים, ואולי פחד מהתגובה. אבל שמעי- שניכם מבוגרים, ולהגיד לו מה את חושבת על ההתנהגות שלו, זה דבר לגיטימי ואפילו נחוץ, זה ממש לא חוסר כבוד. אולי הוא לא רואה שמה שהוא עושה לא בסדר.. קורה.. ביקשת כסף והוא בא לך עם תירוצים? פשוט תגידו לו מה את חושבת על זה שהוא מתרץ למה לא לתת לבת שלו כסף כשהיא יוצאת, שזה החובה שלו בתור אבא, ושאין שום סיבה להפלות בינך לבין אחותך. בהצלחה מותקP:

למעלה