מאוכזבת

liti

New member
מאוכזבת

מכל מיני דברים שקורים אצלי בפורום בתקופה האחרונה. מדובר בפורום שאני יזמתי, הקמתי וטיפחתי במהלך השנה ומשהו האחרונים, פורום שהשקעתי בו שעות מידי יום במעקב, כתיבת ביקורות, השתתפות פעילה, הכנת מאמרים ופעילות חברתית (מפגשי פורום וטיול אוכל) ואף ספגתי מכיסי הפרטי עלויות כספיות עקב כך, אך עשיתי זאת באהבה רבה ומתוך אמונה במה שאני עושה- גרימת הנאה וכיף לאנשים. בשעה טובה ילדתי לפני תשעה ימים, וכמובן שעשיתי את הכל ההכנות הדרושות בפורום לקראת התקופה בה לא אהיה. עדכנתי את חברי הפורום (שעם חלקם אני ביחסים אישיים והם ידעו), עדכנתי את אפרת, מצאתי מחליפה (פומפיה הנפלאה) ויצאתי לדרך. כבר ביום של הלידה, בעודי בחדר הלידה, החל שישו ושמחו בפורום. אחת הגולשות הכניסה לפורום סיפור אירוטי, וזאת בתיאום איתי, במטרה להכניס קצת משהו שונה לפורום. כיוון שמדובר בגולשת חדשה שלא ידעה את החוקים היא לא שרשרה את חלקי הסיפור (ובדיעבד התנצלה על כך), ובמקום להסביר לה ולהמתין שפומפיה שמחליפה אותי תשרשר את ההודעות החלה ביקורת קטלנית בפומבי על אותה המשתתפת ועל כך שאיפשרתי לה לפרסם זאת. אף אחד לא חשב לרגע להשתמש במסרים האישיים, ולהעביר את הביקורת עלי או עליה במסרים האישיים, ופשוט עשו לה רצח אופי, ועלי מתחו ביקורת שאליה לא יכולתי להגיב באותם הרגעים. לשמחתי אותה גולשת לא לקחה את הביקורת באופן אישי (למרות שברור לי שאחרים היו נפגעים ונעלמים מהפורום) וממשיכה להשתתף בפורום על אף הביקורת, אבל אני נפגעתי מאוד מצורת ההתייחסות של חברי הפורום למקרה זה ולהבעת הביקורת בפומבי, שזה דבר שמאז ומתמיד הקפדתי שלא ייעשה על גבי הפורום כדי שאף אחד לא ייפגע. ההמשך היה בהכרזת נטישה של משתתפת אחרת- דווקא משתתפת פעילה- עקב שרשור עם עקיצות בינה לבין משתתף אחר. זאת בעקבות כמה שרשורים מלאי עקיצות ומריבות, דבר שאינו מתאים לפורום כלל וכלל. מעבר לזה החלה ביקורת פומבית על פומפיה, שמחקה הודעות לבקשת כותביהם, שבמחשבה שניה הבינו שההודעות שרשמו רק ייגרמו להתססה בפורום, והעזה ב"חוצפתה" הרבה לפתוח שרשור מזל טוב לרגל הלידה שלי. כן, אני יודעת שזה נשמע ביזארי- אבל עצם זה שהיא פתחה הודעה חדשה (כפי שנהוג אצלנו בפורום כל אימת שיש יום הולדת או אירוע) ולא שרשרה אותה להודעת אוף עצבן כמה אנשים. לא שאין לי הסבר לזה- לפני הלידה פנו אלי מספר משתתפים (בלי קשר האחד לשני) בבקשה למנות אותם או את מקורביהם (כן- מקורביהם- אנשים שכותבים בפורום אך לא באופן פעיל) למנהלים בפורום בנוסף אלי. כיוון שמעולם לא היו לי תוכניות למנות מנהל קבוע נוסף בתקופה זו לפורום סירבתי לבקשה (כמובן באופן מנומס) וכתוצאה קיבלתי כמה מסרים מאוד לא סימפטיים שאנשים מאוכזבים ממני (אתם קולטים את החוצפה??? לא חיפשתי מנהל ואתם רוצים להחליט בשבילי לגבי ניהול הפורום?). בכל מקרה אני מניחה שזו אחת הסיבות להתנהגות המגעילה של חלק מהמשתתפים בפורום עצמו וכלפי פומפיה. וזה לא הכל. ישנם עוד דברים שקרו מאחורי הקלעים, דברים של חוסר פרגון, זלזול וחסר התחשבות, אך אדלג עליהם כי זה לא באמת חשוב. וכאן כמובן שנפגעתי, אך למרות זאת פיניתי לי זמן שאין לי בימים אלו וכתבתי בפורום הודעה מטעמי על אכזבתי הרבה מההתנהגות של הפורום בתקופה בה אני לא נמצאת, ושאני מקווה שדברים ישתנו. את שני הלילות האחרונים העברתי שוב בבית החולים, עקב כך שלבני יש צהבת והוא היה זקוק לאישפוז ואני מניקה. בין לבין קיבלתי עוד טלפונים מחברי פורום שלא יכלו להתחשב במצב בו אני נמצאת על כל מיני דברים מגעילים שקורים מאחורי הקלעים, וכך, בשעה שאני נמצאת בבית החולים והדבר האחרון שמתאים לי באותו הרגע לעשות זה להיות גננת, הייתי צריכה שוב לדאוג להשכין שלום בפורום גם כשאני לא שם. חזרתי הביתה לאחר שבמשך הלילה האחרון במקום לישון (דבר שחיוני כרגע עקב ההנקה) חשבתי על מה שקורה בפורום. ממש אין לי מילים לתאר את התחושות שהרגשתי כשחשבתי על כל הקורה בפורום בתקופה האחרונה, ועל כך שבתקופה הזו במקום להתרכז במה שחשוב באמת- ההתאוששות מהלידה (ואני סה"כ 9 ימים אחרי ועקב הצהבת עדיין לא הספקתי לנוח), ההסתגלות לתינוק וההרגעות הנפשית- אני נאלצת להתמודד עם אנשים אגואיסטים שחושבים רק על עצמם ולא יכולים להכיר תודה ולהתחשב במצב הנוכחי של מי שעשתה עבורם כל כך הרבה בשנה ומשהו האחרונות, ופשוט לתת לה קצת מנוחה נפשית ורגיעה בשעה בה היא כל כך זקוקה לכך. נכנסתי היום לפורום ועל פניו נראה כי הוא מתחיל לחזור לשיגרה, אך מי שמכיר את הפורום- ואני מכירה אותו הכי טוב שרק אפשר- יכול להבחין בקלות רבה במשפטים ומסרים בעלי משמעות כפולה וצינית, בארסיות של ההודעות ובסתם גועל. ואני ממש לא יודעת מה לעשות. אני מאוד אוהבת את הפורום שהוא בן טיפוחי, אך סטירת הלחי שקיבלתי בתקופה זו כואבת לי. אני ממש לא חושבת שזה מגיע לי. אני נמצאת מול הפורום, וממש אין לי חשק לכתוב או להשתתף בו, ולא מאמינה שלפני קצת יותר משבוע הכל היה נראה אחרת ולא הייתי מאמינה שאזכה לכזה יחס מאנשים שראיתי בהם חברים, ועוד בתקופה כל כך מיוחדת בחיים.

sh53

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif על לידת בנך ../images/Emo65.gif

בקשר לזה שאת מאוכזבת מהפורום, אני בטוחה שיש גולשים בפורום שגורמים לך אושר ואת מאושרת שהם שם, אז בינתיים כשאת זקוקה למנוחה - נסי לחשוב עליהם בלבד ונסי לשכוח לעת עתה את אלה שהתנהגו לא בצורה נאותה והיו כפויי טובה על כל אשר השקעת בפורום. אין עולם מושלם ואין גם פורום מושלם שכל הגולשים בו נפלאים, מקסימים ומתוקים, אבל עדיין - יש שם את הגולשים שעושים חשק להכנס לפורום ולאט לאט זה יחזור לך, אל תלחצי מזה שעכשיו לא בא לך כל כך להכנס לפורום. יכול להיות שהגולשים נפגעו שבחרת במחליפה מישהי אחרת במקומם וכל אחד חושב שהוא המחליף הכי טוב שיכול להיות לפורום, בהחלט מבינה גם אותם בקטע הזה, ומבינה כמובן גם אותך (איזה גולש/ת בדיוק לבחור מבין כולם? ואם זה זמני למה לא להכניס מנהל/ת שכבר נמצאים במערכת?). יכול להיות שהם הביעו את הכעס שלהם בצורה הכי גרועה שיכולה להיות, לא מצדיקה אותם, אך מצד שני נסי לראות את הנושא מנקודת מבטם. גולשים שחושבים שהם ראויים לנהל את הפורום, אז למה לפנות לאנשים אחרים? אפילו שזה זמני? מקווה שעזרתי לך

faith2

New member
ליטי../images/Emo24.gif

מזל טוב על הלידה! זה דבר ראשון! הייתי ממליצה לך לפרסם את מה שכתבת כאן בפורום שאת מנהלת, אבל ראיתי שניסחת כבר הודעה שבעצם מתארת את התחושה שלך כרגע, ואת סטירת הלחי. כרגע אני ממליצה לך בחום לתת לפומפיה המקסימה להתמודד עם הפורום- לך כרגע אין מספיק כוחות נפשיים להתמודד עם כל הלחץ והמריבות הללו. תפני את כל האנרגיות שלך למען בנך ולמענך- את זקוקה להם! אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, והמון החלמה למלאך החדש בחייך
קבלי ממני
וירטואלי,

פומפיה

New member
את מקסימה אמיתית ../images/Emo24.gif

ראשית, תאלצי לסלוח לי. אני עדיין מתרגשת מהקטנצ'יק שהצטרף למשפחה... אז שוב - המון מזל-טוב. אני מקווה שתכף ומייד הוא יפסיק עם התעלולים ויואיל להיפטר מהצהבת ולהחלים במהירות
אני מבינה את האכזבה שלך, ולא יכולה להיות גדולה ממנה. אני יודעת (ואני בטוחה שלא הכל) עד כמה את משקיעה בפורום, הבייבי השני (כן, עכשיו הוא מס' 2) שלך. מזווית של משתתפת בפורום שלך, אני חייבת לומר שטיפחת אותו בצורה מרשימה והפכת אותו למקום כל-כך כיפי, מושקע ונעים. מנגד, כל-כך קומם אותי לשמוע שאנשים הרהיבו עוז להטריד אותך ביומך הגדול. במקום להשתתף בשמחתך ולשלוח ברכות מקרב לב, מצאו לנכון להטיל לפתחך זוטות ילדותיות ורפש. את כל-כך לא זקוקה ללחצים האלה כעת. אני פשוט מעריצה את אורך הרוח שגילית כלפיהם. אני חושבת שבתקופה הקרובה את צריכה להתאושש ולהתרכז בקטנטן המתוק שלך. הוא החשוב ביותר. בסופו של דבר, בינינו, תמיד ישנם כלבים שנובחים. אני מאמינה שהם לא ראויים שתקדישי להם זמן בימים הללו. פשוט כך. כשקצת תתפני והראש יהיה קצת יותר נקי, תשובי אלינו. דברים אולי ייראו אחרת, ויהיה קל יותר, אני מקווה, להחליט מה לעשות. כל-כך קיוויתי לחסוך ממך את כל זה... שתסירי כל דאגה מכיוון הפורום. אני אתמודד עם זה. ושוב - אני כאן בשבילך ואם יש משהו שאני יכולה עוד לעשות - רק תגידי.
אני

Pure SilenCe

New member
מזל טוב על לידת הבן ../images/Emo23.gif

את יועת מה? אני קוראת כבר כמה ימים את הודעתך ועדיין לא מצליחה למצוא כוח להגיב.. לא יודעת.. אולי כי הדבר הראשון שנתפס הוא שילדת בשעה טובה.. וזה כל מה שתופס אותי. את אמא וזה כל כך נפלא.. הפורום.. תני לעצמך זמן לנוח. התרכזי באושר שלך כרגע.. גם הפורום יירגע.

liti

New member
תודה למגיבים,

אין ספק שהתגובות שלכם מחזקות, והן מאוד מסייעות לי בתקופה זו בה לצד האושר יש משהו שהורס (אם כי צריך לקחת זאת בפרופורציה- זה רק פורום). בינתיים הפורום ממשיך בהתנצחויות ואני החלטתי לקחת עוד כמה ימי חופש ממנו- כרגע אין לי כוחות להיות גננת ולהשליט סדר. נראה מה יהיה כשאחזור. אשמח לקבל תגובות נוספות

sh53

New member
יהיה בסדר, אל תדאגי לפורום

הוא בידיים טובות ואני סומכת על המנהלת השניה שתדע להסתדר עד שתתחזקי ותהיי מוכנה לחזור שוב אל הפורום.

למעלה