מאוכזבת

beti20

New member
מאוכזבת

האמת, נמאס לי כבר מגברים, ומפגישות ראשונות, ומהכל ! הייתי עם כמה בחורים בזמן האחרון (לא ביחד...) ואצל כולם או שאני רציתי אותם, והם לא הראו התלהבות, או שהם רצו אותי ואני לא. מה הבעיה איתי/איתם ? למה זה תמיד חייב להיות ככה ?!! נראה לי שאני תמיד מתאהבת בבחורים הבלתי מושגים, אבל האין כולנו ככה? לדעתי זה אחד המנגנונים היותר מעוותים שקיימים בנו. דווקא יצאתי עם בחור ש"על הנייר" הכל היה מצויין, בדיוק לפי הקריטריונים, והוא רצה אותי, ומשום מה, לא רציתי אותו, אפילו לא הבנתי למה ! ועכשיו אני מתאהבת במישהו שטס עוד כמה ימים לחו"ל להרבה זמן, ואין סיכוי שיהיה בינינו משהו, כשדווקא מישהו אחר מחזר אחרי, אבל הוא בכלל לא מעניין אותי. הכרתי שני בחורים בסוף שבוע. אחד מצא חן בעיני, והיה ממש נחמד ביחד, אפילו הרגשתי כזאת קרבה ומשיכה אליו ןהתנשקנו, והיה נהדר, ובסוף מתברר שהבחור סתם רצה לזיין ואפילו לא ביקש את הטלפון בסוף הפגישה (אבל כמובן לא שכח לבקש פעמיים לחזור איתי לדירה!), ועם השני יצאתי וזה לא נראה לי, ודווקא הוא לא מפסיק להתקשר (קצת באובססיביות). ואני חושבת לעצמי - משהו ממש דפוק כאן, וזה לא יכול להימשך ככה ! אני לא יוצאת יותר לדייטים, אני לא רוצה להכיר יותר, נמאס לי מכל זה. ומצד שני, אני כל כך רוצה אהבה....
האם זה מצרך כל כך קשה להשגה? ואפילו אם קשה, לא איכפת לי לעבוד כדי להשיג אותו, רק שמישהו יכוון אותי... מה הדרך לאהבה ? למה כל הגברים שאני רוצה לא מעוניינים או רוצים רק קשר מיני איתי ?

bugbuster

New member
../images/Emo5.gif סליחה, אני לא מדבר ספרדית.

זו טלנובלה או השרת אצלי ניתקע?

sweet illusion

New member
לא למדנו מה?

אם אפשר לשאול... ובטי...איפה את מוצאת כל כך הרבה מחזרים? יש איזה מקום ספציפי? אולי תחלקי אתנו את סוד ההצלחה...

leper

New member
שמה שרוצים לא רוצה ומה שרוצה

לא רצוי
אולי אם לא תרצי זה יבוא בריצה וינגח בך. (עיצה מדוד בטי) קראתי שיש משהי שהולכת לשירה בציבור, תנסי אם יש לו מספיק אומץ לזייף אולי יש לו גם מספיק אומץ לגשת. החננים תמיד רצינים במערכות יחסים והשאר... קשה,קשה...

sweet illusion

New member
במשפט אחד

הרצוי אינו מצוי והמצוי אינו רצוי... וכשהרצוי מצוי אז הוא נשוי

zapww

New member
ואני מעונין לדעת איפה את מבלה שאת

מוצאת כל יום מישהו אחר.

אגיד לך מה דעתי,

לדעתי, רוב האנשים רוצים להאמין שרצו ***אותם***, ולא השתמשו בהם כדי למלא את משבצת האהבה הריקה. לכן, הם יעדיפו אדם שסבבה לו עם עצמו, אבל הוא יבחר לבנות אתם קשר זוגי בגלל התכונות הייחודיות ***להם*** ולא אדם שנואש למצוא אהבה ומחפש את מי שימלא את המשבצת. גם אני לא הייתי רוצה גבר כזה.

beti20

New member
אנשים מרירים בפורום הזה

באמת תודה רבה על התגובות "התומכות"... אז הישועה לא תבוא מכם, מה ? ואגב: לסבית - לא תודה, נשים הרבה יותר מסובכות מגברים, ורק זה חסר לי. להכיר זו לא בעיה, בכל מקום יימצא מישהו, רק שתמיד יהיה זה הבחור הלא נכון (חוקי מרפי הארורים!) בכל מקרה, לעתה החלטתי להיות עם עצמי ולהתרכז בדברים אחרים (יש כאלה?).

Shmuel71

New member
שלום בטי

היי צהריים טובים מבטיח לך שתמצאי בחור שיתאים לך שלך בידידות חיפאי נשוי ונאה

מוותק

New member
אני מקווה שזה יעודד אותך...!

נכון, זה באמת הרבה פעמים קורה ככה. אבל לא תמיד מאותן סיבות... יכול להיות שזה בכלל קורה בסדר הפוך ממה שאת חושבת... שקודם הם רוצים אותך ואז את לא רוצה, או שהם לא רוצים אותך ואז את רוצה... אני באמת מבינה אותך, זה קורה לכולם, אני חושבת שזה גם עניין של בגרות. כשזה קרה לי אז בדקתי את עצמי ושמתי לב שיש לי נטייה (אני חושבת שבמידה מסויימת לכולם יש אותה) לרצות את מי שצריך לרדוף אחריו ולא את מי שרודף אחרייך, וכששמים
למשהו אפשר לשלוט בו.. תנסי לבדוק את זה... אין לך מה להפסיד..
אני איתך...!

פטושקי

New member
כמו כוסות רוח למת...

אין מה לעשות בטי, זהו הפרופיל הנפשי שלך וזה מה יש. את תמשיכי להתעלם ממי שרוצה בך ותמשיכי לרדוף אחרי מי שלא משתין לכיוון שלך. אגב, גם זיון זה יותר טוב מכלום, אז מה רע ברגעי כיף משותפים עם אלה המסתפקים רק בזיון?

ebony

New member
כן זה מאוד קשה להשגה

וכן אני מצטערת לומר לך אבל את נורמאלית מאוד כולנו ככה רוצים את הבלתי מושג... איך יוצאים מזה באמת שאין לי מושג.... אבוני

עדי בת 20

New member
../images/Emo2.gif

מקרה מוכר ונראה לי שכולן מבינות לליבך.. לפי דעתי כדי שלא יצא מצב שרוצים אותך רק בגלל סיבה מינית- אתן לך עצה שלפי דעתי עוזרת.. ואז מי שימשיך להיות איתך זה בגלל שאת מעניינת אותו ולא סיבה מינית.. אל תתנשקי עם מישהו או כל מגע אינטימי אחר כל עוד אין קשר בינכם... תבהירי אם את רואה שחותרים לזה שסקס אצלך קשור רק לאהבה ולקשר אמיתי, ככה שמי שחותר לזה מיד יברח והרצינים ישארו... זה לא יבהיל את הטובים שבינהם, תאמיני לי..

sweet illusion

New member
עדי, יש צדק בדברייך

אבל יש גם את נושא "שבירת הקרח". המגע סך הכל מקרב אנשים, ואני לא חושבת שיש אפשרות "להתחבר" טוטאלית ללא מגע כלשהו...

עדי בת 20

New member
זה גם נכון

אבל טוב ליצור מגע כשיש כבר קשר מוצק...אז המגע הוא גם הרבה יותר משמעותי מקשר שלא מכירים בכלל ומיד מתחילים עם מגע..אז המשמעות הרבה יותר קטנה ומובילה לקשר לא רציני,אלא לסטוץ... ואם זה מה שמעוניינים בו אז בכיף, אבל זה לא המקרה כאן..

סוף סוף שאלה לעניין

ובמקרה נתקלת גם בבן אדם שיודע לענות עליה.. חקרתי את כל הנושא הזה הרבה זמן עד שהגעתי לתשובות. גיליתי, שכבני אדם, אנחנו לא כנים עם עצמנו לגבי מה שאנחנו רוצים.. הבעיה איתך שאת רק חושבת שאת רוצה בחור נחמד שיצלצל הרבה בלי משחקים ושיהיה שם מתיד שאת צריכה ויהיה תומך ואוהב. אבל האמת היא.. שכשמשהו כזה מופיע, פתאום את מגלה שחסר משהו, המשהו הזה קוראים אותו משיכה. מה שאת באמת מחופשת, זה אתגר, זה לקבל משהו שיש לו "ערך", כי ברגע שהוא זמין מדי ו"זול" ו"קל" אז הוא לא אתגרי ולא מעניין ולא מושך. זה כמו שאם את מקבלת משהו בקלות ובלי כסף אז סביר להניח שלא יהיה לך הרבה ערך בשבילו ושימאס לך יחסית מהר ממנו. צפוי = משעמם. שאלה של דינמקיות, וזה לא סתם שברגע שאת לוקחת צעד אחורה הוא לוקח צעד קדימה וברגע שאת לוקחת צעד קדימה הוא לוקח צעד אחורה. שאלת את שאלת האהבה.. אבל את אפילו לא יודעת מה זאת אהבה, את בסך הכל ראית סרטים, שמעת סיפורים (שלא ידעת איך הם נגמרו), כולם מסביב דיברו איתך על זה.. אבל גם הם לא היו מוצלחים במיוחד ביצירת האהבה הנשגבת. אהבה אמיתית לא קשורה לבן אדם אחר, אלא לעצמך. אני מצטער שאני מנפץ לך ככה בגסות קונספטים שהאמנת בהם כל החיים שלך, אבל ספק שמכתב אחד יעשה לך את זה.. יש לך הרבה ללמוד על עצמך, ועל החיים, ועל ההבדל בין מה שאמיתי לבין מה שלמדת מסביב. את רוצה אהבה אמיתית? תלמדי לאהוב את עצמך בלי קשר לאדם אחר. ואם אמרתי משהו שמעניין אותך את גם מוזמנת לקרוא משהו אחר שכתבתי בנושא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=30&msgid=25525389 ורק תדעי שאני לא יוצא עם בנות מהאינטרנט אז אל תלחצי עלי בקשר לזה
צ'או.

למעלה