מאוכזב מאמיגו

PingPong18

New member
מאוכזב מאמיגו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום ביררתי את סכום החשבונית הכללי שלי (זה עדיין לא הגיע בדואר) אז לא רק שקיבלתי חשבון של 195 ש"ח (כשהיתי באורנג´ לא עברתי את ה-100 ש"ח) אלא גם כשביקשתי פירוט דפים קיבלתי מהם כאב ראש ! אז ככה... עד 10 דפים - כל דף שקל (לא כולל מע"מ כמובן) מעבר ל-10 דפים חצי שקל (לא כולל מע"מ) עכשיו הם שולחים לי,בפקס, "דף מובנה" כמו שהם קוראים לזה שבו אני צריך למלא פרטים - אחרי זה - אני צריך לשלוח להם את הדף הזה בחזרה בפקס... ואז הם ישלחו לי את הפירוט בדואר... למה כל הכאב ראש הזה!?!?!? עכשיו נחכה לפירוט ואני אראה על מה בדיוק הם לקחו לי 195 ש"ח. אני מאוכזב מאוד... אייל בתקווה שחודש הבא יהיה נורמלי יותר נ.ב : ולא תגידו לי "אמרנו לך" .

shaby_b

New member
הערה../images/Emo141.gif

א- יכול להיות שיש טעות. ב- האם השתמשת באינטרנט? (כבר ציינתי בעבר - זהו שירות יקר!) ג- עדכן אותנו לגבי התוצאות !!!

PingPong18

New member
אממממ...

א - אני אדע אם יש טעות רק כשהפירוט יגיע... ב - אכן השתמשתי באינטרנט אולי פעמיים כל החודש וזה היה במשך מקסימום 3 דק´ - אמממ... שלחתי גם SMS (אתה אמרת שזה לא קשור לאינטרנט). ג - אני אעדכן אותכם כשיגיע לי הפירוט אייל נ.ב : אני מקווה שהפירוט הוא באמת פירוט ...

shaby_b

New member
משלוח SMS באמיגו הוא אפליקציה../images/Emo97.gif

המופעלת דרך ה-WAP. לכן משלוח ה-SMS´ים יופיע בסעיף "שימוש באינטרנט". (המחיר כידוע הוא עד 15 אג´ לכל הודעה ללא תלות לאיזה רשת נשלחה!)

peretzy

New member
מה שקרה לאייל זה רק בגלל האינטרנט!

זה היה ברור מלכתחילה לכן אני לא התחברתי אליהם שקניתי את המכשיר לעומת אייל אני לא מפסיק לדבר בפלאפון ומקבל 169!! מה שקרה לאייל זה רק בגלל האינטרנט לכן אני לא סתם מפחד להתחבר לאינטרנט שלהם אחרי שכל הקשקשנים פה אומרים לי משהו אחר.. בקיצור ,אייל נתק חודש ותראה כמה יצא לך בכל זאת אני הרוחתי בכל מצב כי לפני זה הייתי בסלקום הייתי מקבל חשבונות של 800 שקל לפני זה הייתי באורנג´ וקיבלתי 700 שקל עכשיו באמיגו ומקבל 169 אז תעשו את החישובים לבד! (ולי אין קו בזק כמו שלאייל!!!)

אייל רק שתדע לך

שבאורנג´ למשל
יש את השירות bill4u שאני רואה את דפי הפירוט באינטרנט בלי שום תשלום ובלי שום כאבי ראש.

PingPong18

New member
כן אני יודע בתור לקוח של

אורנג´ לשעבר... בגלל זה זה עשה כל כך כאב ראש....

למעלה