מאומצת מחפש את משפחתה הביולוגית

ornab18

Member
היי אני עליתי בגיל שנה וחצי מאוקראינה מגרולובקה ממחוז דונצק.
אני מחפשת את הורי טטיאנה אסטופובה וניקולאי אסטופובה ואת שלושת האחים שלי ששמם לא ידוע לי.
אשמח לשיתוף ועזרה בחיפושם.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני מחפשת את הורי טטיאנה אסטופובה וניקולאי אסטופובה ואת שלושת האחים שלי ששמם לא ידוע לי.
נסי בפייס בוק

היי.
תכתבי בבקשה את השמות בלועזית /רוסית. מה גיל המשוער של ההורים הביולוגים ושל האחים?

תראי לפי ספר כתובות בגורליבקה שילוב של טטינה וניקולי ASTAPOV יש רק אחד . אז אולי זה הם.

שם : ASTAPOV NIKOLAY SEMENOVICH
תאריך לידה : 1958-01-09
כתובת: GORLIVKA, 40 ROKIV UKRAINI 60/18

שם : ASTAPOVA TATIANA BORISOVNA
תאריך לידה : 1963-05-08
כתובת: GORLIVKA, 40 ROKIV UKRAINI 60/18

אסטאפובה מריה טרופימובנה (אולי סבתא)
תאריך לידה: 26-21-1921
כתובת: GORLIVKA 40 ROKIV UKRAINI 60A / 18

כמו כן יש גם דמיטרי אסטפוב שם האב ניקולי (אולי זה אח ?):

ASTAPOV DMITRY NIKOLAEVICH
תאריך לידה: 30/10/1989
כתובת: GORLIVKA , POLJA ROBSONA 1/10
יש לו גם פייסבוק :

ornab18

Member
ערב טוב לובה:) שכחתי לציין שאני מסייעת למישהי שביקשה עזרה באיתור הוריה. שאלתי אותה לגבי גילאי ההורים בערך. היא כתבה, אמא שלי בערך בת 81 ואבא שלי 79.

ornab18

Member
היי לובה:) אותה בחורה שמחפשת את הוריה, כתבה שהיא ילידת 2002

mallilg

Member
אז הגילאים של ההורים שהיא מסרה לא הגיוניים, כי זה אומר שכשהיא נולדה הם היו בני כ60.
דווקא האנשים שלובה מצאה כן מסתדרים מבחינת הגיל. אבל מצד שני למה שזוג נשוי שכבר יש להם ילד ימסור ילדה שניה לאימוץ.

אז הגילאים של ההורים שהיא מסרה לא הגיוניים, כי זה אומר שכשהיא נולדה הם היו בני כ60.
דווקא האנשים שלובה מצאה כן מסתדרים מבחינת הגיל. אבל מצד שני למה שזוג נשוי שכבר יש להם ילד ימסור ילדה שניה לאימוץ.
אני כמעט בטוחה שזה הם. אנחנו לא יודעים מה קרה להם באותה שנה ברוסיה. יכולים להיות סיטואציות קיצוניות. החיים שם בשנות ה 90-2000 לא היו פשוטים בכלל.

ornab18

Member
תודה רבה לובה, מעריכה מאוד, אברר איתה לגבי הרישומים שמצאת(y)

ornab18

Member
בוקר טוב לובה:) המאומצת לא הצליחה ליצור קשר עם דמיטרי בפייסבוק, יתכן שהוא לא מחובר. היא שואלת אם אפשר לאתר טלפון שלו. תודה

ornab18

Member
מדהימה:) תודה רבה לובה. העברתי לה את הפרטים וכמובן שציינתי שזה בעזרתך. מעריכה מאוד (y) :)

ornab18

Member
היי לובה! בשורה משמחת לי אלייך:) בזכותך, בזכות המייל של דמיטרי שמצאת, נמצאה משפחתה הביולוגית של אותה מאומצת. מסתבר שטטינה וניקולי ASTAPOV , אותם מצאת בספר כתובות בגורליבקה, הם הוריה הביולוגים, כפי שסברת. אני ממש מודה לך וגם אותה מאומצת, שבזכותך מצאה את משפחתה הביולוגית. תודה רבה, מעריכה מאוד:)❤️

היי לובה! בשורה משמחת לי אלייך:) בזכותך, בזכות המייל של דמיטרי שמצאת, נמצאה משפחתה הביולוגית של אותה מאומצת. מסתבר שטטינה וניקולי ASTAPOV , אותם מצאת בספר כתובות בגורליבקה, הם הוריה הביולוגים, כפי שסברת. אני ממש מודה לך וגם אותה מאומצת, שבזכותך מצאה את משפחתה הביולוגית. תודה רבה, מעריכה מאוד:)❤️
וואו! שמחתי לשמוע!!! מאחלת לחברה שלך שהקשר החדש- ישן הוביל אותה רק לשמחה!

נערך לאחרונה ב:
למעלה