מאונן לא יכול לגמור בלי לשמוע אותך?

מאונן לא יכול לגמור בלי לשמוע אותך?

בזמן האחרון אני נתקבלת בתופעה מאוד מוזרה, לטעמי. תוך כדי הכרות עם גבר מהצאט, עוברים לשיחת טלפון ועוד שיחה ועוד שיחה ואז, מכיוון שעדיין איני מוכנה לפגוש אותו במציאות, הוא מצהיר שהוא לא יכול לגמור מאוננות, בלי לשמוע אותי בטלפון. האם יכול להיות דבר כזה? או שהוא סתם מסבן אותי בשביל שיצא לו סייבר מוצלח? כפי שהזכרתי בהתחלה, זאת לא פעם ראשונה שאני נתקלת בתופעה הזאת ומעניין אותי לדעת האם קיים דבר כזה? גבר שלא יכול לגמור מאוננות? לא בצפיה בסרט כחול ולא ממחשבות ולא משום דבר, רק אם הוא שומע אותי בטלפון (ולא בהכרח שאני מאוננת יחד איתו, סתם שיחה בטלפון). הייתי רוצה שבמיוחד גברים יענו לי על השאלה הזו. בבקשה.

night mistress

New member
אשכרה פורום סקס..

את לא נשמעת לי כזאת נאיבית.. >מחצית ממסר זה נמחקה על ידי המערכת כי הכילה את דעתי על נושא הבגידות<

נעמייה

New member
אבל

נושא הבגידה לא הועלה פה לדיון... בוגדת? זכותה לבגוד! ומי את או אני או כל אחד אחר שנתרעם על כך?!

כפרות, ככה זה בפורומים...

אחד זורק משהו, השני רץ עם האסוציאציות... כשמעלים בפורום עניין שנוי במחלוקת, צריך להיות מוכנים גם לתגובות לא נעימות.

night mistress

New member
את רואה שלא התרעמתי וצינזרתי את

התגובה שלי.. רצונו של אדם כבודו..ודעותיי הן שלי ולא מייצגות את הכלל. אבל אם אחרי שיבגדו בך תבואי ותגני על הזכות לבגוד אני אמחה לך כפיים..

נעמייה

New member
גברת מיסטרס...

אני לא מגנה על הזכות לבגוד. אולי את מבינה מה שאת רוצה להבין... אבל לא זו היתה כוונתי. מה שאני כתבתי, זה שאם היא בוגדת, זכותה וזה לא ענייני ולא עניינך!! ובואי נגיד, שלפחות אני לא אבוא ואטיף לה. היא ילדה גדולה וזכותה לעשות כראות עיניה. והיא תהיה גם זו שתספוג את התוצאות. אני לא אמא ולא אבא של אף אחד. את מבינה מזה שאני תומכת בבגידות? תנסי להבין שוב.

קשה לך עם ההודעה שלי?

הייתי מעונינת לראות את כל המסר שלך. אולי תשלח לי מסר אישי. בכלל אם תקרא היטב את ההודעה המקורית, לא מדובר פה בבגידות, כי לא נפגשתי איתו בכלל. מדובר בהיכרות בצאט. בשביל הכיף. אני יודעת שהדעות חלוקות בנושא הזה, האם זאת נחשבת בגידה או לא, אבל בעיני זאת לא בגידה.

night mistress

New member
אז ככה..

לפני שאני עונה אני רוצה לומר לך שיש לי נגיעה אישית לנושא ולדעתי גם שיחה בנט שבמהלכה את מגיעה לפורקן היא בגידה לכל דבר מבחינתי. אבל אני לא באה לשפוט אף אחד. חיים שלך.

? את כתבת את זה במקור, נכון?

המערכת לא יכולה למחוק חצי מסר. זאת שאלה מפגרת. או שאני לא יודעת.

נעמייה

New member
לא צריך גבר בשביל לענות על זה...

עבדו עלייך...
הרי ברור שגברים מסוגלים לגמור מאוננות - ולא משנה אם זה תוך כדי צפיה בסרט כחול, מגזין או סתם מחשבה רטובה! ובכלל.. לא הבנתי את האינטראקציה ביניכם... את לא רוצה להיפגש... והוא חייב לגמור... אז את אומרת לו שיאונן... אבל לא כשאת בטלפון
לא הבנתי, אבל זה בסדר... בזמן האחרון אני לא מבינה הרבה שרשורים...

סקאנק

New member
לגבי השאלה שלך:

תראי גבר יכול לגמור בלי שום עזרים טקטיים, העניין הוא שכאשר יש קול של בחורה מעבר לקו, שתאמר לו כמה דברים "סקסיים" מלוכלכים הוא יגמור הרבה יותר מהר, וחוץ מיזה ישמיע לך יותר קולות בטלפון - את גם תיהני מכך יותר...

foruman

New member
זה אומנם נשמע מוזר...

אבל זה שזה מוזר זה לא אומר שזה לא יכול להיות. אבל אם את מרגישה שזה תירוץ שלו להשיג ממך יותר יש סיכוי גבוה שזה כך כי אני חושב שמרגישים את זה לא רק לפי בקשה כזאת אלא זה בטח משהו שחוזר לאורך כל השיחה איתו. בהחלט יש מקום לאינטואיצה שלך. ועדיין יש הרבה תופעות העולם הזה. אולי הוא אחת מהן.

אהבתי את המסר שלך

אני תומכת באינטואיציה שלי, שאף פעם לא איכזבה אותי. העניין שהעלתי את זה לדיון, זה התופעה הזאת שחוזרת על עצמה כל פעם מחדש, אמנם בהבדלי זמן משמעותיים, כלומר, עד שנגמר קשר אחד ואח"כ מתחיל קשר טלפוני חדש ושוב אני נתקלת בקטע הזה. יכול להיות שאני נאיבית וגם יכול להיות שכמו שכתבת: "עדיין יש הרבה תופעות בעולם הזה ואולי הוא אחת מהן" - משפט יפה מאוד. תודה לכל התגובות שלכם.

למעלה