מאורסים יתד נאמן

מאורסים יתד נאמן

יהונתן שפרלינג מישיבת חברון כנסת ישראל, עם אסתר לאה רפפורט, מסמינר אופקים. ----- גדעון ראובן מישיבת ברכת משה, עם אביטל דנן מסמינר נוות ישראל. המדור בחסות קטגורית בוקר טוב באתר 1800550‎ http://1800550.com

NOKIA ORGINAL

New member
הנה מבחדרי חרדים

יום רביעי כ' בטבת ה'תשס"ז המודיע: מאורשים: מאיר לובין בהר"ר יוסף הי"ו ישיבת קרליון סטולין י-ם, טבריא--------------- בתיה פרידמן בהר"ר מרדכי הי"ו ביתר עילית. יוסף חשין ב"ר נתן ב"ר יהושע לייב ישיבת ברכת משה ירושלים---------------- --תמר רייזל גולדשמיד ב"ר מנחם סמינר בית יעקב הישן בית שמש. אשר פרידמן בהר"ר נתן נטע הי"ו ישיבת 'מאיר עיניים' ראחמסטריווקא, ירושלים---------------- ריזי קאליש בהר"ר שמעון ז"ל סמינר הישן ירושלים. ישראל יעקבזון ב"ר מיכאל הי"ו ישיבת נדבורנא ירושלים----- --------------הדסה רעכיל אלבוים ב"ר מנחם מנדל הי"ו בני ברק. יעקב ישראל וקסברגר ב"ר אברהם הי"ו ישיבת חיי משה ירושלים---------------- --נחמי סגל ב"ר אהרן דוב בער הי"ו סמינר הישן ירושלים. יחיאל פרוש בן הרב אלימלך שליט"א ישיבת חזון נחום רמות פולין, ירושלים-------------- שרה צינוירט בת הרב דוד אריה שליט"א סמינר בית ברכה, י-ם, ביתר עילית. יהונתן שפרלינג ב"ר רפאל הי"ו ישיבת חברון כנסת ישראל ירושלים------------- אסתר לאה רפפורט ב"ר שלמה זלמן הי"ו סמינר אופקים ירושלים. יחיאל מרדכי פסטג ב"ר אלימלך ניו יורק- ---------------חיה אסתר בראהן ב"ר פנחס אלתר ניו יורק. יתד נאמן: ‏ מאורסים: יהונתן שפרלינג ב"ר רפאל הי"ו ישיבת חברון כנסת ישראל ירושלים------------- אסתר לאה רפפורט ב"ר שלמה זלמן הי"ו סמינר אופקים ירושלים. גדעון ראובן בן הרב שמעון שליט"א ברכת משה - פרשבורג ירושלים-------------- אביטל דגן בת ר' עמרם הי"ו סמינר נוות ישראל ירושלים. ‏

ליגל2

New member
מה הקטע הזה של המאורסים? לא הבנתי

כאילו מה זה משנה מי התארס ואיך קוראים להם ומאיפה הם? למה זה מעניין אתכם כל כך מה ההתלהבות מהעניין כולה כמה זוגות מתחתנים - אבל לפרסם את זה בכזאת התלהבות ולחכות כל יום בשקיקה לפיסת מידע הלא מעניינת הזו? נשגב מבינתי להבין!

NOKIA ORGINAL

New member
אז אני יסביר קצת

בציבור החרדי כל אדם עובר כמה מוסדות בחיים, החל מתלמוד תורה הנקרא אצלכם ביה"ס אח"כ ישיבה קטנה, ואח"כ ישיבה גדולה, ברוב המקרים מדובר במוסדות שונים ומכיוון שרוב התלמידים נהפכים לחברים אישיים, לכן הם אוהבים לשמוע שהחבר מהעבר הרחוק התארס וכו` פשוט המגזר החרדי הוא כמו משפחה אחת גדולה

ליגל2

New member
אתה רוצה להגיד לי שאתה מכיר את רוב

השמות בעיתון? וחוץ מזה ננגיד שמכירים - מה זה משנה אם הם התחתנו או לא. הרי אתה הולך לחתונות של משפחה וחברים . אם אני שמעתי שהבת של X השכנה שלי מלפני 30 שנה התחתנה - למה שזה יעניין אותי? נראה לי שזו מין התעסקות רכילותית..

NOKIA ORGINAL

New member
להיפך

את צריכה להכיר את הפוליטיקה של המגזר החרדי, בשביל להבין. וסתם דוגמא כשאני התארסתי הכנסתי מודעה בעיתון, וקיבלתי הרבה טלפונים על מזל טוב, מעשרות בחורים שהכרתי בשלל הישיבות שהייתי בחיי. וכל הסיבה לפרסום זה לצורך השתתפות בשמחת החבר ולא יותר

פעם בשבוע לפחות

יש לי חברים מכרים ובני דודים שמתארסים ושאני קורא את זה פה אני מאד שמח בישבלם.. אם לא היה מפורסם בעיתון אז אפחד לא היה יודע מזה.

ליגל2

New member
טוב אם זה מה שעושה לכם את זה...

אז בכיף מי אני שימנע ממך לשמוח בשמחת החברים והחברות.. אני רק חושבת אם אצלנו החילונים כל חתונה היתה כתובה בעיתון.. חבל"ז

כמו שאמרו

לפני .. הציבור החרדי זה מורכב כך 7 ישיבות כא 500 עד 1000 בחורים. וכך יוצא שכל אחד מכיר לפחות פעם בשבוע אחד.

למעלה