מאורעות מאט אתמול בלילה

סתיוית

New member
מאורעות מאט אתמול בלילה

בפורום של באטסד (.קום) סיפרו שהייתה כתבה קטנה ב"סאן" על מאורעות מאט אתמול בלילה. סחבו את מאט החוצה מאיזה פאב בזמן שהוא עצמו ישן והיה מכוסה כולו בקיא. איווווווווווווווווווווווווווווו גאד. די לשתות מאט. דיי. דיי. (ובאותה הזדמנות תפסיק לעשן!)

blink me1

New member
אוי איזה חמוד הוא....

חחחחח סתאם לא יודעת מסכן.... אבל הייתי עושה אותו בכל זאת! נאורה שכמותי

DesertRose7

New member
ממש מותק..

חמודי .. כולו מכוסה בקיא.. מזה מתוק!! יאק.. מאט.. תעשה עם עצמך משהו!!!! חחחחח.. מסכן..

סתיוית

New member
היית עושה אותו בכל זאת?

מה?! מה הייתה עושה אותו?! לא הבנתי :S ווואוווו כמה שעצוב לי עליו, כל פעם שהוא שותה ומשתכר אני כזה "מאטטטטטטטטטטט! שוב??" בנימה כזאת של החברה-פוציממוצי-שלו-שסולחת-לו-על-הכל (או יותר נכון בקול של מעריצה שחולה עליו)

blink me1

New member
נו אז הבחור לא יודע לשתות!! סו וואט

!!?? גם חצי מהמדינה....זה לא אומר שצריך לבכות! אם זה באמת היה מפריע לו הוא ממזמן היה משתלט על עצמו!! אבל דוגרי-הוא לא שם זין!! הייתי עושה אותו זתומרת,הייתי עושה לו טובה או שתיים או 17378595
זתומרת,הייתי מבלה איתו לילה תמים לגמריי....זתומרת,הייתי מראה לו דרך טובה להרזות ולהנות בו בזמן.... הבנת?!?!

סתיוית

New member
הוא אמר, והוא אמר שהוא יעשה את זה

בשביל הולי, והם חזרו. והוא לא קיים. וסתיו, אז הוא לא יודע לשתות זה כן ביג דיל. וזה לא אומר שהוא מודע לכך... ועובדה שהוא לא תופס את עצמו (כי כנראה הוא לא מודע לכך)

blink me1

New member
ממש לא ביג דיל!!!מה כלכך רע בזה?!

הוא והזקנה חזרו?!? בבבבעעעעעעע

סתיוית

New member
*רול אייס*

זה כן נורא כ"כ. זה ממש לא טוב שיש לך בעיות שתיה! אבל לא נתווכח על זה נכון? את חושבת שזה לא ביג דיל אני חושבת שכן! אנלא חושבת שלהשתכר זה נוראי כל כך. אבל מאט לא משתכר פעם ב.. יש לו בעיית שתיה!

blink me1

New member
מזתומרת בעיית שתייה?!? למה כל כמה

זמן הוא משתכר!? גמני חושבת שבעיות שתייה זה רע!!! אבל בנאדם שלא יודע לשתות לדעתי זה ממש לא רע!! ולהשתכר לדעתי זה ממש לא רע!!

למעלה