בפורום של באטסד (.קום) סיפרו שהייתה כתבה קטנה ב"סאן" על מאורעות מאט אתמול בלילה. סחבו את מאט החוצה מאיזה פאב בזמן שהוא עצמו ישן והיה מכוסה כולו בקיא. איווווווווווווווווווווווווווווו גאד. די לשתות מאט. דיי. דיי. (ובאותה הזדמנות תפסיק לעשן!)
מה?! מה הייתה עושה אותו?! לא הבנתי :S ווואוווו כמה שעצוב לי עליו, כל פעם שהוא שותה ומשתכר אני כזה "מאטטטטטטטטטטט! שוב??" בנימה כזאת של החברה-פוציממוצי-שלו-שסולחת-לו-על-הכל (או יותר נכון בקול של מעריצה שחולה עליו)
!!?? גם חצי מהמדינה....זה לא אומר שצריך לבכות! אם זה באמת היה מפריע לו הוא ממזמן היה משתלט על עצמו!! אבל דוגרי-הוא לא שם זין!! הייתי עושה אותו זתומרת,הייתי עושה לו טובה או שתיים או 17378595
זתומרת,הייתי מבלה איתו לילה תמים לגמריי....זתומרת,הייתי מראה לו דרך טובה להרזות ולהנות בו בזמן.... הבנת?!?!
בשביל הולי, והם חזרו. והוא לא קיים. וסתיו, אז הוא לא יודע לשתות זה כן ביג דיל. וזה לא אומר שהוא מודע לכך... ועובדה שהוא לא תופס את עצמו (כי כנראה הוא לא מודע לכך)
זה כן נורא כ"כ. זה ממש לא טוב שיש לך בעיות שתיה! אבל לא נתווכח על זה נכון? את חושבת שזה לא ביג דיל אני חושבת שכן! אנלא חושבת שלהשתכר זה נוראי כל כך. אבל מאט לא משתכר פעם ב.. יש לו בעיית שתיה!