מאורעות מעצבים

רותי 11

New member
מאורעות מעצבים

לכל אחד מאיתנו היה רגע, מאורע שמח או שלא,
תובנה או משהו שכרם לנו לתפנית בחיים
משהו שגרם לנו לראות או להבין את החיים בצורה
אחרת זה יכול להיות אפילו ספר, משפט, סרט
או כל דבר אחר שגרם לנו לשינוי מחשבתי

מהו אותו מאורע בחייכם שגרם לכך? תחשבו
טוב טוב מה זה היה? משום שלפעמם אנחנו לא
תמיד שמים לב לכך אלא רק בדיעבד

"לא לשמור שום דבר בבטן"

לפני כשנתיים המשפט נאמג לי על ידי מישהו ואכשהו אני מוצאת את עצמי חיה כך ופועלת בצורה זו כבר שנתיים
זה שינה לי את כל החיים ,אני לא מרגישה אי נעימות ,אני לא נישארת עם מטענים ריגשיים
אם מישהו אומר לי משהו בקטנה אני מחזירה אותו מיד לגודל הטבעי שלו
למה שאני אשאר "מצולקת"??!!... כי לא רציתי לפגוע באחר ??!!!.,הרי מטרת האחר היתה להקטין אותי ולהעצים את עצמו ואני לא מוכנה שזה יהיה על חשבוני ,אני יודעת לעשות את זה בטקטק אבל באופן שלא משאיר ספק
אני כבר הפסקתי להיות יותר קדושה מהאפפיור

elar84

New member
אצלי כמה דברים אני אכתוב כאן 2 מהם:

1. באמת כפי שכתבת בשרשור קודם, הספר של לואיז היי "אתה יכול לרפא את חייך" היה הספר שפתח את חיי לעולם הרוח.
תמיד הייתי רוחנית אבל לא היו לי כלים והבנות. וחיפשתי מה זה אומר "מודעות עצמית" והבנתי שאני רוצה לחיות אחרת ושבידיי הכוח לשנות ואז באמת גם הספר הגיע אליי ושינה את חיי.
2. הבן זוג הראשון שהגיע לחיי שעורר אותי כי אחריי הפרידה הבנתי על עצמי כול כך הרבה דברים ונפתחתי אל העולם.
הבנתי כמה חשובה הערכה עצמית, פתאום ראיתי מי אני והבנתי מה מגיע לי והתחלתי בתהליך של ללמוד מה מגיע לי ושאני ראויה לטוב ביותר ממקום שאני גם יודעת ומכירה את עצמי.
בנוסף למדתי שהפחדים שלי (מהמקום שאני פרפקטיוניסטית ומפחדת שהגבר יגלה מישהי לא מושלמת") הם רק בראש שלי ושנים פשוט פחדתי
הכול נעלם ממני כשהוא הגיע. וזה מתחבר לדבר הראשון שכתבתי שהבנתי שלא ראיתי מי אני עד אז.

רותי 11

New member
לי גם יש כמה אבל אחד מאוד מהותי

הוא כמובן היותי אמא
ואחד מאוד מאוד מהותי
גם כשהייתי בת 11 התעוררתי
משינה באמצע הלילה עם תחושה
של חנק ופחד מטורף מהמוות
לאורך השנים זה לא עשה לי טוב
כמובן אבל בסופו של דבר זה הוביל
אותי לעולם הרוח ובעיקר לנקודה
שעשיתי שחזור גלגולים ומשם
ממש נכנסתי עמוק לתוך עולם הרוח

טוב אז

בזכות ידיד שלי גיליתי את הפורומים בתפוז.
היה לי מערכת יחסים שהסקס לא היה חשוב לי שם וידעתי את זה איכשהו מראש .
ולא ידעתי להגדיר מי מה מו ואז ידיד הומו שלי ( שאנחנו כבר לא בקשר), הצביע על הפורום בתפוז וגיליתי שבאותה תקופה הייתי אמינית וזה הרחיב לי את ההגדרות.
כיום אני מגדירה את עצמי אפורה אבל יותר מינית מבעבר אבל אני לגמרי מבינה איך הראש של אמיניים עובד. אני יכולה להבין את כל הדקויות שלהם החל מחוסר רצון במגע ועד להמשך אך לא לרצות סקס הכל אני מבינה

וכמובן ככה נכנסתי לכל הקטע של הפורומים

שהיום אני רוצה לצמצם חזרה למימדים נמוכים וקטנטנים

למעלה