מאור ד. כמה שאלות

Drezic

New member
מאור ד. כמה שאלות

שלום לכולם אני מתחיל השנה שנה תשיעית עם מורה פרטי לפסנתר יש לי שתי שאלות 1) אני מת כבר לקנות סינטיסייזר ואני חוסך כסף... מי שיש לו יד שניה או שמבין בנושא ויכול לדבר איתי על זה אני אשמח אני פשוט בלהקת רוק מתחילה ואני מת להתחיל ללמוד על זה כיוון שאני מנגן הרבה מוסיקה קלה ולא רק קלאסי (אנחנו עושים רוק בתכלס אז אם למישהו יש הצעה בשבילי שישאיר לי פרטים של הכלי) 2) מה כל הקטע של האטיודים?! למישהו יש אתר עם אטיודים או ספרים מומלצים? או שמורה שלי חשב שאני לא צריך ולכן הוא לא הביא לי או.....שהוא פשוט הפסיק כי הוא לא נוהג לתת אטיודים פעם הוא היה מביא לי מי שרוצה סתם לדבר איתי או להתיעץ לשאול וכו´ אז בכיף אני מנגן בתזמורת בלהקת רוק פרטית, להקת רוק של קאברים ולומד פסנתר בלבד...אה ויש לי דף בבמה אם בא לכם תבקשו אשמח לקבל תגובות בי!

galgal15

New member
אטיודים

נועדו בעיקר כדי לשפר את הטכניקה והזריזות של הנגן. אני גם לא נוהג לנגן אטיודים, לדעתי אם אני אנסה לנגן מנגינות יותר מורכבות בכל פעם הטכניקה שלי תשתפר יותר..

Drezic

New member
אה תודה

כן זה מה שאני עושה...נותנים לי כל פעם משהו קשה יותר כנראה במקום אטיודים אגב תודה אני מכיר את החנות רק שמזמן מזמן לא הייתי שם ואף פעם לא היה לי זמן להתעמק ולהיכנס פנימה אני באמת אנצל איזה יום להיות שם תודה:)

[אורן]

New member
זה נכון, אבל...

הרבה פעמים אטיודים יכולים להחשב כיצירה. האטיודים של שופן, למשל, כל כך יפים, שבקונצרטים נגנים מנגנים אותם ממש כאילו היא יצירה שלכך היא נועדה.

למעלה