מאור פיניה ימשיך לשיר יוסי אזולאי!

sarit lang

New member
לא נראה שמתאים לו השיר הזה!

בישביל חצי גמר הוא צריך שיר קצת יותר טוב לדעתי

lir2004

New member
כמה שאני שמח...

שהפעם זה לא אני שאהרוס את "אהבה בת 20" בפומבי... היה לי די ויותר בתחרות...

orianush

New member
טוב, שיהיה לו בהצלחה ../images/Emo13.gif

hayalon1

New member
לדעתי זה שיר מאד יפה.

השני האהוב עלי של יוסי, אחרי כמובן בוכה בלילות, שמאור קצת הרס כי היה לו המון זיופים שם. היה מתאים לו יותר ציפור אבודה או ארץ אין ברירה - שזה שיר פשוט מעלף.

lir2004

New member
אחי, שני דברים -

קודם כל... אני מסכים איתך לגבי זה ש"אהבה בת 20" זה שיר מאוד יפה, וגם עלי הוא אהוב במיוחד (אף על פי שבעצמי אני חירבתי אותו עד תום...)... דבר שני - אני גם מסכים איתך בנוגע ל"ציפור אבודה", ששרתי את זה בשלב הראשון של האודישנים, ועברתי! בכל מקרה... אם זה תלוי בי... זה החזיון של היום בערב - ג'קו מקום ראשון!, מאור יודח, וזהבית תתמודד מול מאיה... ו... את זה אני כבר לא רוצה לחזות... כי מאיה וזהבית מקסימות, כל אחת בדרכה... מה שהייתי כן מציע למאיה... זה קצת יותר לחייך, לא להיות עם פנים של "יווווווווווווו, מה-זה לא בא לי להיות כאן", כי היא בחורה יפה, וחבל שהיא עם פנים של תשעה באב... אבל זאת החלטה שלה... בכל מקרה... רפאל כבר עלה, וזה היה מאוד צפוי... אף על פי שאני הייתי בעד מישל... שנתן אתמול ביצועים... גוטה גוטה... אבל אלה שמלחיצות על הSMSים, הן ילדות בנות 9 (כמו שצדי אמר), והן מעדיפות את רפאל... אבל מישל הוא זמר עם עוצמות ענק, וקול ענק... ואני בטוח שנשמע עליו מעבר ל"כוכב נולד"...

לפי דעתי מה שצדי אמר ממש לא לעניין

|בדגש|א.הילדות בנות ה-9 נותנות לו משכורות-אז שישתוק. ב.במשפט הזה הוא גם ביאס את רפאל ומאיה(למרות שלרפאל זה לא אמור להזיז בגלל שהוא כבר בגמר...), הוא ביאס אותם בגלל שככה הוא אמר שמישל יותר מוכשר ממאיה ומרפאל. ואל תבינו אותי לא נכון, אני לא אומרת שמישל לא מוכשר, חס וחלילה, מישל יש לו באמת קול יפה, ואם הוא יוציא סינגל/אלבום, יש לו דרך ארוכה ומאושרת. יאללה לגמר-ג'קו,רפאל,מאיה עדי

../images/Emo45.gifג'קו רפאל וזהבית ../images/Emo3.gif

צדי הכי עיצבן אותי בקטע הזה... הוא יודע שרפאל שר מעולה.. עאלק ילדות בנות 9
חוצמזה מה זה היה ההצגה הזאתי שהם מתעצבנים שמישל לא עלה?? מרגול קמה מהכיסא.. אז למה היא נתנה את רוב הנקודות שלה למאיה אם היא כ"כ אהבה את מישל??? בקיצר... זה מה שהקהל בבית אוהב ואין מה לעשות...

lir2004

New member
יווווווווווווווווו

ג'קו המלך ישיר את "האם להיות בך מאוהב"!!!!!!!!!!!!!! איזה פנאן!!!!!!!!!!, זה אחד השירים האהובים עלי ביותר, ואני בטוח שג'קו ייתן ביצוע אכולשלוקי... ואם הוא יהפוך את זה פתאום לרוק... זה יהיה דבר מעניין ביותר... שווה לראות... ולהצביע לג'קו!!! בן עירי האהוב, אחלה של בן אדם, זמר ויוצר כשרוני אכושרמוטה!!! יאללה, חבר'ה, מעכשיו, תתחילו להלחיץ!!!

sarit lang

New member
אני רוצה לראות את מאור בגמר

רפאל לדעתי שר טוב אבל מתנשא מיה היא טובה אבל לא לגמר גקו הוא תותח וזהבית גם טובה (דעתי)

ניר86

New member
איזה כיף שמאור הלך ...אפשר לנשום...

מזל שהוא הלך פחדתי מהפתעה שיכולה לקרות שהוא עוד יהיה מקום 2 או אפילו יעלה אבל מזל מזל גדול שהוא סוף סוף עף קצת כמה שבועות באיחור אבל גם עכשיו זה משהו ...תודה שנפרדנו ממנו איזה הקלה חחחח ולזהבית אין לי כלום לא עושה לי כלום אז לא מפריע לי שהיא הלכה אפילו סבבה לי עם זה כי אני מעדיף את מאיה עליה בהרבה ! ושוב בלי שום קשר מאור גם היום איכזב עם שני השירים שלו לא אהבתי את הביצועים אני לא יגיד שהוא זמר גרוע אבל הוא צריך לעבוד הרבה ...הוא היה אבן על הבמה לא עבר מסך כלום ,התאמץ נורא! שר בפחד שיבוא זיוף זה מה שראיתי ממנו ! בקיצור שבת שלום : )

sarit lang

New member
מזה אפשר לנשום????

תכבד אנשים שאוהבים אותו וכן רצו אותו בגמר!!!

orianush

New member
התאכזבתי מהשלישייה שעלתה לגמר..

אני לא אוהבת שם אף אחדד והקטע של השופטים היה ממש מגעייייל זה היה ממש דוחה לא לתת למאור וזהבית כלום! אני דווקא העדפתי את זהבית והם אמרו לה שהביצוע הראשון היה מאוד טוב ולא נתנו לה על זה אפילו נקודה.. גם למאור גועל נפש ולמה תקעו שוב את ריקי גל המעצבנת הזאת?!!!?!?

אני חושבת לגמרי אחרת ממך...

אנ חושבת שזאת השלישה הכי טובה בגמר שהייתה עד היום
ובלי הגזמה... אני חושבת שג'קו מוכשר וחמוד, מירילא כותב ושר נהדר וכך גם מאיה, היא ממש חמודה, אני רואה אותה מנגנת במפוחית את מתאהבת עוד יותר
ובכלל..הביצע של "גשם כבד עומד ליפול"-היה ממש מצויין! וגם "שלל שרב". אני יודעת שבגמר אני איהיה עצובה ושמחה כי אני ייגיד שלשלותם מגיע להיות במקום הראשון... אבל אני יצביע בכול זאת, לפי הסולו שישירו ואם אני אוהב את הביצוע... בהצצלחה לשלושתם

חחח שיהיה לשלושתם בהצלחה...

ת'אמת אני די מרוצהה.. אבל רק מאיה :S הייתי מעדיפה את זהבית במקומה... היא פשוט מדהימההה!! היא מרגשת ברמותתת וג'קו ורפאל מגיע להם!!

לא../images/Emo70.gif דיי מה כולם מתלהבים מזהבית../images/Emo35.gif

מאיה יותר טובה ממנה
זהבית, יש לה קול כזה צרוד... מאיה גם עושה ביצועים ממש יפים לשירים
כולם הגיעו למקום הראוי להם!!!

חחחח ככה אני חושבת ../images/Emo3.gif

לא יודעת איך להסביר לך את זה... פסדר נגיד שמאיה טובה.. אני לא אמרתי שלא... היא שרה ממש יפה!!! אבל לזהבית יש קול מיוחד... מש'ו שאף פעם לא שמעתי.. אין.. היא מרגשת אותי ברמותתת!!!

למעלה