*מאושרת*

RaistGirl

New member
*מאושרת*

כולם לדעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב אני אקבל את סיפרי אנימורפס 25 ו-27!!!!!!!!!!!! בלי 26... הספרים הראשונים שאני קוראת באנגלית... איזה ספרים היו עם דיוויד? 20-21 נכון?

Silver Fox

New member
בעעע איזה כיף לך!../images/Emo82.gif

לא פייר, לי אין הרבה ספרים בבית...

Nagini Potter

New member
עם דיויד זה 20-22 ../images/Emo182.gif

גם אני קיבלתי את #25, לפני כמה ימים!! אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותו, כי לפעמים כשאני קוראת ספר אני לא יכולה להפסיק לקרוא אותו ואז אני לא עושה שום דבר אחר, וזה רע כשיש שיעורים ומבחן במתמטיקה.... אז אני אתחיל לקרוא אותו יום שישי הזה או משהו כזה. נוכל לדבר עליו אחרי ששתינו נקרא אותו! *joy* לי בדיוק ההיפך ממך בספרים - יש לי את #26, אבל לא את #27.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "בטח שהיא בשוק, אבל מה היא תלך למשטרה? שלוש מילים יגידו לה שם: חה חה חה."

Nagini Potter

New member
גם אני התחלתי!!^^../images/Emo143.gif

קראתי רק כמה פרקים, כי לא ממש היה לי זמן....
איזה חמוד מרקו, עם ה The Big Date שלו... בטח אחר כך הוא ייכעס עליהם שהם עקבו אחריה לראות אם היא משתלטת וכל זה.... דרך אגב, מחר אני מקבלת תעודות!!
wish me luck!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "בכסף אי אפשר לקנות חברים, אבל באמצעותו אתה מגיע לאויבים במעמד גבוה יותר." -ספייק מיליגאון

RaistGirl

New member
הוא באמת כועס עליהם!

מסכן מרקו!!!!!!!!!!!!! הגעת לקטע עם ה- Uo-uo? זה קטע מצחיק!

Nagini Potter

New member
כן, מרקו באמת חמוד^-^../images/Emo143.gif

כבר גמרתי את הספר!! בשישי שבת קראתי מלא... איזה כיף שאין מבחנים, יש זמן לקרוא ולהכנס לאינטרנט ^^ אחלה ספר!! קראתי אותו במיטה מתחת לפוך, אבל כל הזמן היה לי קרררר....
היה משהו שרציתי להגיד על הספר הזה, אבל שכחתי מה זה היה.... נו, אני כבר אזכר... עד איפה את קראת? לי זה לא יקרה Nagini Potter Fuck this place, I lost the war" "I hate you all, your mom´s a whore

RaistGirl

New member
*עומדת עם פה פעור מול ההודעה שלך*

אני רק בפרק 7!!!! זה בכל זאת ספר אנגלית... ולא הבנתי כלום מפרק 5-6...

Nagini Potter

New member
חחח... טוב, אל תדאגי../images/Emo143.gif

פשוט בהתחלה לוקח הרבה זמן להתרגל לאנגלית... אבל אני כבר קראתי די הרבה ספרים של אנימורפס באנגלית, אז אני מתרגלת מהר.. וגם אני תולעת ספרים, אז יש לי נטיה לגמור אותם מהר... ומזל ששכחתי מה שרציתי להגיד... כי עכשיו נזכרתי, וזה קשור לסוף, אז הייתי הורסת לך... אז כל פעם שאת ממשיכה לקרוא תכתבי לי איפה את ומה את חושבת על זה!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "גם אם אתה על המסלול הנכון, אתה תידרס אם רק תשב שם." -וויל רוג´רס

RaistGirl

New member
אה...

זה הספר הראשון שאני קוראת באנגלית של אנימורפס... וזה גם היה לי קשה כי לא הייתה לי מילונית ואין לי סבלנות לחפש במילון מילים שאני לא מבינה... אני עדיין בפרק 7... יש לי אס"ק חדש... את יכולה לשלוח לי למסרים או אפילו פה יהיה נחמד את מספר האס"ק שלך? אולי תוכלי לעזור לי להבין את הפרק...

Nagini Potter

New member
האס"ק שלי: 134165626 ../images/Emo143.gif

כולכם מוזמנים לצרף אותי לרשימות שלכם באייסיקיו....
ואני אעזור לך להבין את הפרק עד כמה שאני יכולה... יעל שירותי תרגום - לרשותך!!
לי זה לא יקרה Nagini Potter "כסף רב וחיים ארוכים כאוות נפשך - אלה שני דברים שמרבית בני האדם היו מבקשים לעצמם מעל לכל. הצרה היא, שאנשים נוטים לבקש לעצמם בדיוק את הדברים שמזיקים להם ביותר." -ואם אתם לא יודעים מי אמר את זה, בושו והכלמו לכם!!

Nagini Potter

New member
דינג דינג דינג! תשובה נכונה!../images/Emo143.gif

קבלי ח"ח
לי זה לא יקרה Ngini Potter על שלושה דברים העולם עומד, אבל שניים מהם תמיד בתיקון

למעלה