מאזלונה, לאן ברחת??? מזל טוב, נו..... ספרי איך היה 8-)
מ מזאלונה New member 19/7/01 #2 לא ברחתי! הנה אני! היה מדהים! היתה חתונה פשוט נפלאה! אני מתה כבר לספר לכם על הכל, אבל אני צריכה קצת לארגן את המחשבות שלי.... תיכף אני מספרת הכל!!!!!!!
לא ברחתי! הנה אני! היה מדהים! היתה חתונה פשוט נפלאה! אני מתה כבר לספר לכם על הכל, אבל אני צריכה קצת לארגן את המחשבות שלי.... תיכף אני מספרת הכל!!!!!!!
ש שרונס New member 19/7/01 #3 מזאלונה, מזל טוב! נו, ספרי איך היה! אני אעזור לך קצת לסדר את המחשבות: מי היו נותני השרותים, איך הם היו, האם האורחים נהנו והשתוללו (אני מבינה שאת והחתן מאוד נהניתם), מה אמרו על השמלה ואיך את מרגישה אחרי? שרון.
מזאלונה, מזל טוב! נו, ספרי איך היה! אני אעזור לך קצת לסדר את המחשבות: מי היו נותני השרותים, איך הם היו, האם האורחים נהנו והשתוללו (אני מבינה שאת והחתן מאוד נהניתם), מה אמרו על השמלה ואיך את מרגישה אחרי? שרון.
צ צעירה בבשלניות New member 19/7/01 #4 מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לך , את אחרי... אז באמת איך היה? רק אל תעזבי אותנו כל כך מהר.... הצעירה
מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif איזה כיף לך , את אחרי... אז באמת איך היה? רק אל תעזבי אותנו כל כך מהר.... הצעירה
ה הילית* New member 19/7/01 #5 מ ז א ל ו נ ה!!! מזל טוב! יאלה, אנחנו לא עומדות במתח ספרי איך היה. וגם רציתי להגיד לך שיהיה לכם חיים מאושרים והרבה הצלחה בזוגיות ובכלל...
מ ז א ל ו נ ה!!! מזל טוב! יאלה, אנחנו לא עומדות במתח ספרי איך היה. וגם רציתי להגיד לך שיהיה לכם חיים מאושרים והרבה הצלחה בזוגיות ובכלל...