מאזן בניים אחרי הפסח ולקראת יום העצמאות
.

מאזן בניים אחרי הפסח ולקראת יום העצמאות../images/Emo104.gif.

כמה נהינתם בפסח? כמה צרכתם בפסח? כמה טיילתם ואיפוא? והאם הכל היה פרי תכנון או ספונטני, כי הבנקים אוהבים את הספונטני שלנו כי זה מוריד אותנו ל"מינוס". אז זה הזמן לבדוק את ההוצאות שלנו אל מול התכנון....האם יש בור? ומייד לדאוג לכסות את הפער כי על הפרק יום העצמאות....מנגל....בשר שמתייקר... אז תתכוננו לחגיגה הבאה נכון. ותזכורת לקראת חודשי יולי אוגוסט, הם יגיעו...לא תהיה כאן הפתעה, קייטנות, טיולים, שוב חו"ל זה הזמן לחשוב קדימה.

shir300

New member
נכון

אפרופו מזון והתייקרויות- אני החלטתי להוריד בצריכת הבשר, מסיבות בריאותיות וגם כלכליות. מעניין אם גם דגים מתייקרים, הם היו יותר יקרים בכל מקרה. אבל יותר בריאים. משתמשת בתחליפים כמו קטניות- עדשים וכדומה שהם חלבונים מצוינים. בפסח לא נכנסתי לבור. טיילתי מעט ונהניתי מהרבה טרמפים. בקיץ- נושא למחשבה. מתכננת את ההוצאה על טיול צפוי. חושבת איך לדאוג להכנסות. על צימר בצפון באביב כנראה שאני מוותרת. כל השיקולים הם כאלה- על מה מוותרים ומה מרשים לעצמנו, מה צריך יותר מדברים אחרים. סדר עדיפויות.

מירי,

New member
מה מוותרים ומה מרשים לעצמנו.

קטניות כדי שישביעו צריך לא מעט. החופשה בפסח מאלצת הורים לשלם עבור קייטנות/בייביסטר ואי אפשר לוותר על זה כמו שמוותרים על בילוי בצימר, ובטח שאי אפשר לנסוע בטרמפים במשפחה של 5 נפשות. באופן אישי אני מפרישה מדי חודש לטובת הקייטנות וחודש אוגוסט.

shir300

New member
"רק על עצמי לספר ידעתי"

לא הצעתי את הפתרונות שלי, שהם חלקיים בין כה כפתרון שמתאים לכולם. נכון אי אפשר בטרמפים עם חמש נפשות אבל אפשר לסוע באוטובוס לרוב המקומות היום, חוץ מאולי כאלו שכוחי אל. ויש ביננו ברי מזל שיכולים להעזר בהורים, דודים וכו' כדי לשמור על ילדים וקצת לפעמים להוריד את הוצאות. כל אחד עושה את החשבון שלו, ואם את רוצה לראות רק את את מה שלא מתאים לך בהודעה שלי- זו הבחירה שלך.

למעלה