מאזנים את הצ'אקרות ב
אנשים

מאזנים את הצ'אקרות ב../images/Emo43.gif אנשים

אילו נתונים צריך כדי ללמוד הנדסה? באילו תחומים משתלבים בוגרי הלימודים? איך מוצאים עבודה בתחום? מה ההבדל בין לימודי הנסדה במכללה לאוניברסיטה? על שאלות אלו ועוד יענה פרופסור שמואל קניג, דיקן הפקולטה ללהנדסה בשנקר שיתארח מחר בפורום סטודנטים. בואו לשאול אותו את כל מה שרציתם לדעת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=130304533
מרגלית זהר אילון, הילרית-מתקשרת ומחברת הספר רבי-המכר "ריפוי של מלאכים" ו"ריפוי בזוהר האור", מתמחה גם בטיפולים רבי משתתפים, תתארח בפורום שואלים את הקלפים ביום שלישי הקרוב ותעניק לגולשי הפורום טיפול מרחוק לאיזון, טיהור המרחב האנרגטי ואיזון מערכת הצ'אקרות. בואו לשרשר את שאלותיכם אליה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=130377900
פורום עושים שוק ואבקת הכביסה אריאל ונוזל הכלים פיירי מזמינים אתכם ואתכן לספר לנו מהו הטיפ שלך לניהול משק הבית בתקופת המשבר הנוכחי? - ואולי תזכו באספקה של מוצרי החברה לשנה הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=130378189

Rhinovirus

New member
OFF מחפש עד לתאונת אופנוע ביום חמישי בכביש 1

שלום, אני מחפש עדים לתאונת אופנוע ומכונית שארעה ביום חמישי, 4/6 בשעה 12:00 בכביש מספר 1 (ירושלים ת"א) לכיוון ת"א לפני מחלף שפירים, תודה רבה מראש וסליחה שהתעלקתי לכם על הפורום, 050-8453462

../images/Emo32.gif../images/Emo206.gif../images/Emo33.gif

חייבת את עזרתכם ועצתכם בכל הנוגע לספק אינטרנט וקווי טלפון. לאור התחרות הגדולה שיש היום בשוק התקשורת ולאר העובדה שאפשר לעבור עם אותו מספר טלפון מספק לספק הגעתי למסקנה שאני רוצה להתנתק מבזק שקורע במחירים מידי חודש. ספרו ושתפו ווקשה עם איזה ספקים אתם עובדים מה העלויות מה בסיס ההתקשרות האם ספק אחד נותן לכם את כל השרותים של טלפון ואינטרנט למי פונים מה עושים? גם לגבי הנייד אני חושבת לעבור מאורנג' לחברה אחרת על מי אתם ממליצים? חן חן

אילרי

New member
טלפון, אינטרנט , ומה שבניהם

ככלל גורף וסוחף, אני חושבת שכולם אותו
הן ברמת השירות והן ברמת הטכנולוגיה.. אנחנו בבית עם 012 להגיד לך שאני ממליצה? - לא יודעת.. אין תקלות, בקושי מתקשרת אליהם שלוש פעמים בשנה ( טפו-טפו-טפו..) והמחיר הוא 69 שח לחודש למהירות של אחד וחצי.. והם רק אינטרנט האינטרנט אצלנו הוא של הוט, כמו גם הכבלים בבית.. לא נותן שום הנחה בעצם העובדה שיש לי גם מודם וגם כבלים ש ל הוט.. ניסיתי פעם להתמקח אתם, לאיים בניתוק, אבל.. הדשא אצל השכן לא הרבה יותר ירוק
טלפון יש לי אורנג', מהעבודה, אז לא יודעת להגיד לך שומדבר... אבל מוקד שירות הלקוחות שלהם - עובד יפה.. מה שלא תחליטי - נשמח לדעת... ואולי נצא נשכרים..

kdr

New member
אסביר לך מחר בטלפון

לי יש 072 יעני 012 יעני קיציס

דחוף !

טוב אתם התקווה האחרונה שלי כי נראה לי התייאשתי... יש לכם מושג איפה אפשר לחגוג באוגוסט יום הולדת 16 ? לא משהו מופרז ועם מחירים סבירים... אני מקווה שתעזרו לי :)

נופר קחי אותי אתך!!!!!!!!!!!!

צ'מעי מוטק רק מהחתימה שלך התעלפתי! עם כאלה אנרגיות את רוצה לרדת לאילת?
את תשרפי שם לבבות חבל"ז
בקשר לבילויים בעיר הזותי פשוט סתובבי בשפת הים , כל הפאבים המועדונים בשרשרת בטיילת מהקניון עד מלון הרודס . רק מה תשימי לבלב טוב טוב, לא לאבד את הראש בדרינקים ובצ'ייסרים , ז'תומרת תרביצי ש'תללות בסבבי בבי בכלופן לא כל יום את חוגגת 16 ....והכי חשוב תזהרי מהזאבים ביער של אילת
שמחפשים כיפות אדומות......הבנת אותי נכון?
המון מזלטובים וזר בלונים מכל התושבים כאן
אלמלא הגשתי בקשה להתקבל לאחוזת ראשונים , הייתי מצטרפת אליך .... אחחחחחחחח....מישו מכיר מכונת זמן?

למעלה