מאז שנכנסו הדיירים החדשים התוכנית נהפכה למעוס

rinatt1

New member
מאז שנכנסו הדיירים החדשים התוכנית נהפכה למעוס

למעוסה. המתמודדים נחדשים מעצבנים במיחוד חגית: שחוקרת ומעבירה ביקורת על המתמודדים, ומנסה לסכסך בין הצופים למתמודדים, איך אומרים היא בודקת אותם ובוחנת אותם האם מה שהיא ראתה זה אכן נכון, וכאילו שהיא לא ראתה את התוכנית.. השיחה הבוקר עם יוסי ממש הרגיזה אותי: איזה שאלות היא שאלה אותה: מה זה פרידמן? כאילו לראות האם הוא גזען, הוא לבחון את אותו, ולבדוק האם השמועות נכונות. ואחר כך שאלה אותו שאלות על העסק שלו "יש לך אישורי בניה?" אתה עובד עם חוזים", יש לך "עובדים, נגרייה" כאליו מה נסגר איתך, את בודקת עם עובד חוקי??? הוא את מהעייריה??? יו זה עיצבן אותי.... נראה לי שהיא מנסה להוציא את יוסי טיפש או לא יודעת מה.. אבל יוסי לא מאכזב, עונה לה בקלילות, על השאלות, לא מתרגש ממנה, (לעומתי! אני התעצבנתי), ולא נותן לה בכלל להגיע איתו לאיזה ויכוח.. אני מקווה שהוא ימשיך ככה, ונראה לי שהוא קלט אותה כמוני... ושאר התמודדים החדשים מעצבנים, שחר שחושב שהוא בא לתקן את העולם , כלומר לעשות סדר בתוכנית, סדר יום וכאלה, מה? מי אתה?, כולה מישהו שנכנס לתוכנית למשחק, באת לחנך אנשים??? ואינה סתם נראת לי בחורה מעצבנת, כל היום מדברת בלי סוף, ומסנה להתחבב בכוח על המתמודדים. ויוני - עדיין אין לי דעה. מה שאני רוצה להגיד, זה שאם כל זה שאני מתה ששיפרה וצבר יעופו, אני מעדפיה שיעיפו קודם את החדשים (כמובן אחרי ההדחה בשבוע הקרוב).. ואז המשחק ימשיך. וגם זה שהם האריכו את הזמן ל-120 יום במקום 100 שאני לא בטוחה אם זה נכון, אבל אם כן, אז זה ממש מוציא את החשק לצפות בתוכנית. וזה שהמתמודדים החדשים כן מצבעים , אבל, לא מועמדים, זה ממש מרתיח אותו, איזה חוצפה.. אם החליטו שהם לא מועמדים, אז למה הם כן מצבעים??? זה ממש לא בסדר... אבל בסופו של דבר אני מקווה שהמתמודדי הותיקים יעשו להם בית ספר- והחדשים לא יבינו מאיפה זה בא להם, הם חושבים שבגלל שבהם ראו את התוכנית הם יודעים הכל, אבל, זה ממש לא כך. איך אומרים מה שרואים מכאן לא רואים משם. אז החלטתי לא לצפות, אני בגמילה, אני אמשיך לקבל מידע מהפורום, וברגע ההצבעות אפילו אצביע למתמודדים שאני אוהבת אז שיהיה יום טוב. ובהצלחה תודה לכם חולה על הפורום הזה. אשמח לתגובות שלכם בנוגע לתחושתי, או שאני בכלל לא בכיוון..חחחחחח

למעלה