מאז שעדי הפסיקה להיות בדכאון היא לא מפסיקה

מאז שעדי הפסיקה להיות בדכאון היא לא מפסיקה

לנענע את התחת ולהרים את הידיים, כאילו בחפלה תמידית. כשהיא לא שרה היא שותקת. יש לי הרגשה שהיא קיבלה הוראה מההפקה להפסיק להיות בדכאון. זה נראה כאילו היא כופה על עצמה להיות בחפלה תמידית. אבל זה כל כך שקוף שזו העמדת פנים. שמישהו יציל אותה משם...

מה קורה שם עכשיו?

מה עם עדכונים..? איך האינטרקציה בין דניאל לבנות/איתן? מישהו פתח את זה איתה..? יאללה ספרו מה קורה עד שסוף סוף נהיה מעניין!!

didush100

New member
חחחח לא קורה כלום הם חזרו לשיגרה

דניאל קמה ראשונה והיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה היא כבר הבינה שכולם יודעים על אתמול היא היתה עם איתן לחצי שניה בבריכה והם בקושי דיברו ורוב הבנות רק התעוררו לפני חצי שעה

אני רק התחברתי וישר ראיתי את דניאל עושה כביסה

ועדי דקה אחרי זה עוברת בסביבה, שרה, מענטזת ומרימה ידיים גבוה... (ממתי דניאל עושה כביסות?)

didush100

New member
מסכנה היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה

אתמול היא היתה בשיא שלה עם איתן ומה שקרה בערב רק קילקל לה

SHELGIA21

New member
בכל מקרה "עאנא מפסוטטה" שקרן וליהי וליז קצת

יאכלו את הלב כי ק במיוחד קרן חושבת שאין שניה לה בעולם ביופי
אני לא סוBלת את קרן במיוחד והגרורה שלה ליהי חסרת האישיות שנגררת אחרי מלכתה

didush100

New member
אני דווקא אוהבת אותה ממש

היא אחלה ואין להם מה לאכול את הלב דניאל עשתה להן טובה כי היא כבר לא בתמונה של איתן

tapuzo

New member
יש ברית רכילות בינן לבין אתי

אתמול ריכלו על איילת עם המבטים המרושעים במשך חצי שעה עד 5 בבוקר. רכלנות מרושעת.. חבל על הזמן.

יש לקרן איזה קטע שהיא מעשנת ולוקחת שחטה אז

אז העיניים כאילו (המילה הפופולרית בוילה) יוצאות לה (עוד יותר) מהחורים. אפרופו פסגת הפחד

didush100

New member
ווואו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא יפה בכל מצב זה לא יעזור

didush100

New member
שטויות גם איילת ריכלה עליהן עם ענת וענבר

אף אחת שם לא טהורה וכולן מדברות לאיילת יש קראש על איתן ולכן כל מי שאיתן מתלהב ממנה מסומנת ובלי קשר אין להן כימיה וזה גם בסדר

SHELGIA21

New member
הורג אותי היחס המכוער של איתן החברים שלו

ו"מלכות הבית" אתי קרן וליהיר
הם מתבודדים כבר מהבוקר בחדר של הבנים ובחוץ יושבות "המנודות" שהן בעצם הבנות הכי איכותיות לבד. ביכלל אין אפילו אינטרקציה של חברים כבר לא בקטע הרומנטי , בקטע של פשוט בני אדם. מיום ליום אני שונאת יותר את איתן חבריו במיוחד יוני ואת הבנות שחושבות את עצמן למשהו מיוחד.

didush100

New member
קרן וליהיא היו אתמול כל הלילה רק עם הבנות

הן בכלל לא מתנשאות פשוט יש להן את החיבור הכי טוב עם הבנים גם לדניאל יש אבל בגלל אתמול היא מרגישה לא בנוח

SHELGIA21

New member
דידוש מאמי אני לא אסבול כנראה את קרן ואת

הפקצות הסנוביות לעולם, עוד שהייתי נערה בתיכון לפני 500 שנה לא סבלתי בנות ששיחקו את מלכת הכיתה את זכותך להמשיך להעריץ אם הן לטעמך אין לי בעיה

למעלה