מאז שקניתי את ספר הבישול הטבעוני של ריצ'ה...
אני כל הזמן מבשלת מעדנים!
אני בדרך כלל לא קונה ספרים, קל וחומר ספרי בישול. להיפך, יש לי חוק שעל כל ספר שנכנס הביתה, שניים חייבים לצאת.
אבל הספר הזה הוא אוצר נהדר, מזמן לא נהניתי כל כל מספר! יש בו הסברים ממש מפורטים על רכיבים ועל תבלינים. יש שם מתכונים פשוטים ומורכבים יותר, לתבשילים, ללחמים, לקינוחים.
לא הייתי בהודו, אבל כשגרתי בלונדון אכלתי הרבה אוכל הודי.
מיקי, יש שם - וגם בבלוג - המון מתכונים נטולי גלוטן.
אני מצרפת לינק לבלוג המהמם שלה - גם הסיפור שלה מרתק, היא במקור הייטקיסטית, ואחרי מחלה קשה נשארה בבית והתחילה לבשל ולצלם בתור תרפיה, ואז גם עברה לטבעונות.
וגם לפוסט בבלוג שלי שבו פרסמתי (באישור) מתכון מהפרק "ארוחות בסיר אחד" - נזיד של עדשים, חומוס, אורז, תרד ועגבניות בניחוח מעודן...
אני כל הזמן מבשלת מעדנים!
אני בדרך כלל לא קונה ספרים, קל וחומר ספרי בישול. להיפך, יש לי חוק שעל כל ספר שנכנס הביתה, שניים חייבים לצאת.
אבל הספר הזה הוא אוצר נהדר, מזמן לא נהניתי כל כל מספר! יש בו הסברים ממש מפורטים על רכיבים ועל תבלינים. יש שם מתכונים פשוטים ומורכבים יותר, לתבשילים, ללחמים, לקינוחים.
לא הייתי בהודו, אבל כשגרתי בלונדון אכלתי הרבה אוכל הודי.
מיקי, יש שם - וגם בבלוג - המון מתכונים נטולי גלוטן.
אני מצרפת לינק לבלוג המהמם שלה - גם הסיפור שלה מרתק, היא במקור הייטקיסטית, ואחרי מחלה קשה נשארה בבית והתחילה לבשל ולצלם בתור תרפיה, ואז גם עברה לטבעונות.
וגם לפוסט בבלוג שלי שבו פרסמתי (באישור) מתכון מהפרק "ארוחות בסיר אחד" - נזיד של עדשים, חומוס, אורז, תרד ועגבניות בניחוח מעודן...
