מאז שyes

מאז שyes החליפה את מותגי הסרטים שלה והפכה את yes 2 לקולנוע פרוע לצעירים יש פחות ופחות סרטי אימה ויתר קומדיות שמקומם לא בערוץ הזה. לפחות צריכים שכל יום מתשע בערב יהיו רק סרטי אימה. לא כולם יכולם להשאר ערים אחראי חצות ולראות סרטי אימה. לפחות שכמו פעם יתנו שידורים חוזרים של סרטי האימה בשעות הבוקר.

dk171

New member
תתעודד בהוט לא שמעו על סרטי אימה ../images/Emo6.gif

sefa

New member
הוט הוט שמע על סרטי אימה.. רק שהוא לא כל כך רוצה להביא אותם.. בואו נעשה עצומה שיעשו ערוץ מיוחד לסרטי אימה בלבד ../images/Emo121.gif מי איתי ?

יאללה בוא נשלח מכתב למנהל התוכן של yes והבקש ערוץ אימה בדיוק כמו בארה"ב

דם דם

New member
מפונקים!!! אתם מתלוננים שאין לכם סרטי אימה ב"יס" לנו בהוט אין כלום, מגעילים שכמותם אז תפסיקו להתלונן שאין לכם סרטי אימה בטלוייזיה המצב שלכם יותר טוב משלנו,תראו שירשור אחד מתחתחם רועי כתב שם מתי היו סרטי אימה אצלכם ויש המון לעומת הכלום שמשדרים אצלנו בהוט...אוף אני בא אליכם הביתה לצפות בסרטים האלה. ../images/Emo83.gif ../images/Emo83.gif

רועי123456

New member
אני לא מתלונן ../images/Emo13.gif ההפך לא יכלתי לבקש ערוץ יותר טוב מיס 2 בצהרים את הקומדיות המשוגעות האלה אמריקן פאי, חתיכה של הפתעה וכול הסרטים המצחיקים האלה בערב מתח ובלילה אימה אני לא מבין למה אתם מתלוננים ערוץ תותח.

sefa

New member
אני איתך אתה ממש צודק.. בקושי מביאים סרטים להוט..

dk171

New member
אבל ביס יש זמר לך ואני מכור לטלנובלה בע"מ

לא זמר לך ../images/Emo70.gif השיר שלנו ../images/Emo70.gif מי בכלל המציא את השם הדפוק הזה "זמר לך" ../images/Emo35.gif זה כמו שנקרא לטלנובלה בע"מ "אוסף כוכבים" (פשוט לקחו את מקבץ השחקנים הפנויים שמצאו ודחסו אותם לתוך "טלנובלה" אחת, מצטערת אבל לדעתי, מטומטמת) מצטערת, אבל זאת דעתי ../images/Emo70.gif אני לא מנסה לשנות את דעתכם, אבל יש לי זכות להביע דעה כמוכם ../images/Emo70.gif

dk171

New member
חחחחחחחח סתם צחקתי עם הזמר לך.. כי אצלנו בטלנובלה בע"מ כל הזמן שרוצים להגיד השיר שלנו אז קיזרמן כל הזמן אומר זמר לך זמר לך.. ../images/Emo151.gif

רועי123456

New member
איזה זמר לך השיר שלנו סדרה מדהימה אני שונא טלנובלות ורק את זאת אני רואה

NiKi†a

New member
דווקא לאחרונה יש הרבה וביום השישי ה-13 הם בכלל הביאו סרטים טובים.. גם אתמול או שילשום ראיתי שהיו בלילה 2 סרטי אימה ברצף. כך שזה לא ממש נכון..הם דיי השתפרו בעיניין ../images/Emo3.gif לעומת יס, שכשאני ישר מגיעה לבית שיש בו יס אני פותחת ערוצי סרטים ומעבירה קדימה כדי לראות איזה סירטי אימה למניאקים האלו יש..ומופתעת לגלות שדווקא אין להם באותו ערב =]

DAN1EL

New member
האמת ../images/Emo97.gif שיש לי HOT בבית, והם דווקא שמים די הרבה סרטי אימה. וב-HOT VOD יש גם מחלקה של אימה. לא שיש שם הרבה סרטים, אבל זה גם משהו... ל-YES יש פחות סרטי אימה לדעתי, לפחות ממה שיצא לי לראות אצל אנשים.

רועי123456

New member
אוי VOD הייתי אצל מישהו וראיתי את זה מזה השטויות האלה אין שם סרטי אימה חוץ מכמה סרטים סינים ואני חשבתי שיש שם איזה 100 סרטים מפחידים ובחינם כול סרט 17 שקל

רועי123456

New member
דעתך מטעה אותך אולי באמת יש יותר סרטים בהוט אין לי מושג מה הולך בהוט אבל אתה לא יכול להגיד שביס אין הרבה סרטי אימה כול לילה יש איזה 2 3 סרטים מפחידים

רועי123456

New member
ולפי הפורום בקושי יש בהוט סרטים וגם שאני קונה פנאי פלוס אז יש שם גם את הסרטים של יס וגם של הוט אז אני רואה גם לפעמים מה יש בהוט אפילו שיש לי סי סתם בשביל לדעת מה יש שם ובאמת אין הרבה סרטים מפחידים בהוט

למעלה