מאחורי המבול

פעם שניה שמצלצלים מאיכילוב ודוחים לחי ניתוח

ניתוח מעקב אחרי SRVG מצלצלים ומודיעים שהניתוח לא יתקיים
מה קורה פה???
אני לא מבינה את ההתנהלות הזו

המלצה על בית חולים אחר רציני יותר מאיכילוב

יתקבלו בברכה טופס 17 של קופת חולים מכבי

קוביd1

New member
דחיית ניתוח

בית חולים איכילוב יש בו מנתחים טובים ,הבעיה בבתי חולים ציבוריים שיש מקרי חירום וניתוחים דחופים ואז חדרי הניתוח תפוסים ,ואין אפשרות לעשות ניתוחים מתוכננים. מעצבן מאוד ,שמעתי כמה מקרים גם מבתי חולים אחרים ,וקשה לי להמליץ על בית חולים אחר אילו יותר רציני

קובי

קוביd1

New member
לדברעם המזכירה של המחלקה

שתשים אותך ברשימת ההמתנה במקום הראשון ,יש מצב שמשהו יבטל ואת תקבלי זימון לזמן קרוב יותר ,אי אפשר לדעת ,גם כאלה הפתעות יש

קובי

אבל כבר עשיתי את זה

התור המקורי שלי היה ל 9.6 יום ראשון שעבר
ביום חמישי שלפני צלצלו שאני לא אגיע אין מקום
הבנתי דחו לי ל-21 לחודש
ביום רביעי צלצלו מהמחלקה להגיד לי שיש מקום שאני אתארגן (חופש מהעבודה לי חופש מהעבודה לבעלי לארגן סידור לילדים לכל השבוע בישולים ארגונים והכל{פעם שניה})
אמרתי סבבה ביום חמישי צלצלו להגיד לי שיש אישור שאני אגיע ביום ראשון
היום שבת בצהרים צלצלה אחות להגיד לי לא להגיע ..
הלוו מה קורה בן אדם מתבשל במיץ של הפחד של עצמו מבטל שבוע עבודה אחד אחרי השני (גם אני וגם בעלי) הילדים מתוחים
אי אפשר להחזיק בן אדם ככה
אז מי מבטיח לי ??
ואני סובלת בינתיים הניתוח הקיים הסתבך לי ומונע ממני תזונה נורמלית אלא רק כזו שמתבססת על סוכרים ונמסים אחרים

קוביd1

New member
זה כבר מוגזם

אחות מתקשרת ואומרת לך לא להגיע ,נראה לי משונה, האחות לא אמרה לך מה הסיבה ,
אני חושב שאת צריכה להתקשר למישהו יותר בכיר בבית החולים ולדבר איתו ובמידת הצורך גם להרים את הקול, זה נראה לי התעללות במיוחד שהניתוח הקיים מונע ממך תזונה נורמלית ,מחר על הבוקר לעשות את זה לא לוותר.

קובי

קובי תודה על ההתענינות

לאחר שיחה שקולה אתמול עם בן זוגי והבנה שאולי לא כדאי להתלהם בבית חולים שבו אני רוצה לקבל שירות החלטתי שלא לגשת לשם ולדבר איתם באופן טלפוני.
בינתיים עשיתי את החושבים שלי ובדקתי אפשרויות נוספות (לצערי אין לי את האפשרות לממן באופן פרטי ניתוח כזה אז אני חייבת לפנות לבית חולים)
בבלינסון סגרו בפני את האפשרויות כשהודיעו שמאז אפריל הם לא מתאמים בגלל עומס (הזוי משו אבל סבבה לפחות יש שקיפות)
בתל השומר היו אופטימיים כשהסבירו לי שצריך לפגוש רופא קודם ותיאמו לי תור ל 25.11.13 אז בינתיים אני מחכה
מבטיחה לעדכן .
ושוב תודה
ושבוע מצויין

קוביd1

New member
תודה על העידכון

גם בטלפון טוב לדבר פשוט לדעת מה הסיבה לדחייה
תורים כאלה ארוכים ,ככה זה כמעט בכל בתי החולים

קובי

אופירA

New member
מנהל
נכון שלא כדאי להתלהם

אבל לברר צריך. צריך לברר אם יש משהו שאפשר לעשות, ואם זה תקין שכל אחות/פקיד יכול להתקשר ולהודיע לך לא לבוא.
תסבירי את העניין של לסדר חופש בעבודה, ילדים, בעל וכו', ותשאלי אם יש דרך לעזור לך בנושא הזה (כאשר אנו יוצאים מהנחה שהביטולים של ניתוחים מתוכננים מראש הגיוניים עקב העובדה שזה בי"ח ציבורי ונכנסים ניתוחי חירום). בקשי שיתייחסו למקרה שלך באופן מיוחד (בגלל שצריך לסדר חופש בעבודה ובגלל שכבר 3 פעמים ביטלו לך) ויבטלו לאחרים שעוד לא ביטלו להם, ותסבירי גם את הנקודה שאינך יכולה לאכול באופן תקין כי ה-SRVG התקלקל לגמרי.

במילים אחרות, אל תוותרי על איכילוב, אל תוותרי על תשובה, וודאי שאת מדברת עם האדם הנכון (ובררי בנועם את שמו ואת תפקידו ואם יש גורם אחר שאת יכולה להיוועץ בו ב"בעיה הזו שלך").

ביקשתי תשובה

והסבירו לי שנכנסו דחופים יותר
אמרתי לה שעם כל הכבוד לדחופים מכל מיני סיבות
גם אני דחופה לעצמי ומגיע לי גם לקבל את השירות .
אבל לא ויתרתי ואני מנג'סת להם קצת ...

בכיתי בטלפון בהיסטריה קלה

נרשמה שם בהלה קטנה והזדהות אבל אני לא בטוחה שזה מספיק

אופירA

New member
מנהל
את מתקדמת
בקרוב תבשרי בשורות טובות

rali41

New member
קצה של אור את לא לבד, גם לבת דודתי התקשרו

בשבת להגיד לה לא להגיע ביום ראשון לניתוח בגלל מחסור במיטות ותפוסה מלאה של המחלקה.
אז בלי לחץ הכל עקבה לטובה ככה אמרתי לה.

הצלחתי להרגיז את המתאמות

הן לא חזרו אלי והגעתי רק למענה קולי ... השארתי מאז יום ראשון 24 הודעות ... והיום הצלחתי לתפוס אותן אז אמרו לי מה את רוצה שנגיד לך שקיבלנו את ההודעה שלך???
אז קיבלנו עכשיו תחכי...

למעלה