מאחורי המסך..

רחלי27

New member
מאחורי המסך..

מסיבות סוף השנה כאן.. הילדים רוקדים ושרים. אמהות מקבלות פרח ואבות מצלמים את כולם עם כולם. גננות מרוגשות מודות על שיתוף פעולה ולי חסרה מסיבה אחת... ישבתי רואה את צופי רוקדת, את שמוליק שר... חסר לי אחד....שיחגוג ועוד אחד שיצלם... בדיוק ברגע של אמא יקרה לי(כן גם כאן שרים את השיר המפורסם...) ניזכרתי במסיבות שעברו. זאת של שנה שעברה שהיתבטלה ביגלל האבל וזו של ליפני שנתיים בה קיבלתי את הפרח הראשון. והיה גם אבא מרוגש שצילם, והיו דמעות ונשיקות לילד חמוד הגדול שלנו שמציג בפעם הראשונה ומזמין את הוריו לסיבוב על הבמה.... אז זהו... ניגמרו המסיבות. המסך ניסגר. אני בבית מנגבת דמעות כואבת שוב את הכל מחדש. עכשיו יתחיל החופש.... ימים ארוכים וחמים.... בלי לימודים....בלי תעסוקה.... מלאים מלאים חבילות תיירות בעולם הזיכרונות שלנו... אלוקים...תן לי כח להמשיך... תודה על האפשרות לבכות כאן-רחלי.

מיכל@בר

New member
רחלי לי ....

הכאב הזה , אין שני לו. שניים שאת חסרה אותם כל כך... כואב כל כך לשמוע את זה, רחלי חמודה, קורע את הלב. אני שולחת לך חיבוק ענק, ובוכה ביחד איתך.

אוי רחלי רחלי

מה אוכל לאמר לך שלא נאמר קודם ע"י אחרים, ומה אוכל לאמר לך שאת לא אומרת לעצמך. חיים כמטע ולא התחילו - נקטפו. הבכי שלך, הדמעות ובעיקר הגעגוע הנורא הזה מוכר לי כל כך. שיבואו ימים אחרים... מחבקת אותך ממרחקים. ורד ע.

היי רחלי

הזמן הזה.. שהשמחה ו"הנחת מהילדים" מתערבבים בצער ובגעגוע לזה שלא עומד לידך ומתרגש יחד איתך מהילדים.. אין מה להגיד. רק לחבק

רחלי27

New member
ערב שבת..

בתוך השפונזה.... אומרת לכם תודה על המחשבות והאיחולים. על החיבוקים ועל האוזניים.... (לא מבינה איך כתבתי כזו הודעה..) שבת של שלום ושל שמחה. חג של אור ודרור. וכל טוב. רחלי. וכמו ששמתם לב כבר קצתת יותר רגועה.. ממשיכה ליקרא מהצד..

למעלה