מאחורי הקלעים!

מאחורי הקלעים!

http://video.accesshollywood.com/player/?id=110551 קטע מאחורי הקלעים [ראו חדשה באתר] - מציג את הצילומים של סצינות שונות. ברמה המקצועית, אין בקטע מידע רב- רוב הסצינות שנראו הן סצינות שנכנסו בסוף לעריכה, או לפחות היו קרובות [אין פספוסים (; ] ברמה הקולנועית ו/או מעריצית [?!] - אני חושב שהקטע הזה טוב לפחות כמו הטריילר, אם לא יותר- מראים סצינות ודיאלוגים, לא קטעי מלחמה מלוות במוסיקה מרשימה. הוא גם ארוך יותר! בקיצור, תהנו!

האבק

New member
תודה על העדכון!

זה בהחלט מעניין. אני אברר אם אפשר לשים גם פה כתוביות
אני כבר לא עוקב אחרי כל העדכונים האלה... יש פשוט המון!

האיכות דווקא מעולה,

אני לא מבינה על מה כולם מתלוננים. מה שכן- הכל מבולבל שם. צריך לנחש לבד איזו סצנה מראים עכשיו. לקח לי קצת זמן להבין מי זה "רגנור" (יופור) בסצנה האחרונה. אבל ליירה נראית מבטיחה בהחלט! הסרט מתחיל ללבוש צורה

האבק

New member
אצלי האיכות בסדר גמור

פעם ראשונה שראיתי אותה לא הבנתי כלום. בפעם השניה האיכות הייתה מצויינת. תנסו להיכנס לזה עוד פעם.

האבק

New member
../images/Emo32.gif בואו לעזור באנציקלופדיה! ../images/Emo63.gif

עצבנו מחדש את האנציקלופדיה של חומריו האפלים (לפי העיצוב של האתר) ובעקבות זה הגיעה המוטיבציה להתחיל לעבוד על האנציקלופדיה שוב כמו שצריך. התחלנו כבר ואנחנו מאד נהנים, ונשמח לאנשים נוספים שיבואו לעזור לנו בעריכה, בתרגום, בהעלאת תמונות ובכל דבר אחר. זה כיף, זה קל, ואז תוכלו להגיד שגם אתם תרמתם לפרוייקט החשוב הזה
-- לכל אלו שכבר עזרו בפעם הקודמת והיו רשומים, צריך להירשם מחדש
אנחנו מחכים

dahoe

New member
אני לא יכול עם העיצוב החדש הזה ../images/Emo10.gif

הוא עצום ולא נוח בשביל המחשב שלי... יש אפשרות שניתן יהיה להפעיל גם בעיצוב הישן?

נטעש

New member
אודי אתה יודע שהפרקים הראשונים של כל ספר...

מלאים בסימני שאלה?

האבק

New member
מה הכוונה?

כל האותיות הפכו לסימני שאלה? תוכלי להעלות תצלום מסך? ואת מתכוונת לפרקים הראשונים שבאתר, או תקצירי הפרקים שבאנציקלופדיה?

נטעש

New member
לא כל האותיות

אבל יש אותיות שהפכו לסימני שאלה וסה מקשה מאוד על הקורא. אני מתכוונת לפרקים הראשונים באתר.

האבק

New member
אוי, זו בעיה ישנה

שאחרי המעבר שרת כל הסימני ניקוד הפכו לסימני שאלה. יתוקן בקרוב ותודה על ההערה

למעלה