מאחלת לכולם שבת נעימה

כתומית

New member
השעון...

המצאה איומה. עוד מעט מתחיל שבוע חדש ואני לא רוצה לא רוצה להיות בו בשבוע החדש לא רוצה ללכת לעבודה שאני טובה בה לא רוצה ללכת ללימודים שאני אוהבת לא רוצה לעבוד בעבודה השניה הנוחה שעוזרת לא רוצה לקום בבקרים לא רוצה לחייך אל אנשים לא רוצה לנסות לא רוצה להמשיך לא רוצה להתאמץ לא רוצה לשרוד לא רוצה דברים טובים שיקרו לא רוצה דברים רעים שקורים לא רוצה להרגיש את האוויר שנכנס לריאות לא רוצה לחוש את השמש הנעימה על העור לא רוצה שהמוח שלי העשיר אך מייגע ימשיך לפעול לא רוצה שהלב שלי המרגיש האוהב המתעצב המתרגש, ימשיך לחוש לא רוצה לחכות לימים טובים יותר לא רוצה לשמוח במה שיש לי לא רוצה להתעלם ממה שאין לי לא רוצה לחוש את מה שאין לי לא רוצה. אבל אני אלך לעבודה ואמשיך להיות טובה בה אלך ללימודים ואפילו שמעניין לי אתאמץ לא ללכת הביתה אעשה את העבודה השניה כדי שיהיה ממה לחיות כי אין ברירה אחרת.

כתומית

New member
ללא נושא

There's no time for us There's no place for us What is this thing that builds our dreams, yet slips away from us Who wants to live forever Who wants to live forever . . . . . ? Oh ooo oh There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever Who wants to live forever Ooh Who dares to love forever Oh oo woh, when love must die But touch my tears with your lips Touch my world with your fingertips And we can have forever And we can love forever Forever is our today Who wants to live forever Who wants to live forever Forever is our today Who waits forever anyway?

למעלה