מאחלת לכם שבת טובה ורגועה

amore

New member
מעט אהבה עם הרבה אהבה....

אהבה ממבט חולף ביום שראיתיה,מלאו לי 32 אביבים בליבי גמלה ההחלטה,זהו!מתחתנים פגשתי אותה במקרה,דרך הודעת לוח, שהיתה תלויה מול ביתי,על עץ האשוח. מתוך סקרנות גרידא ניגשתי למודעה, לא ידעתי שבאותה שניה,גורלי נקבע. היא התגוררה בדירת מרתף שהאור אליה בקושי דולף. כשנכנסתי לדירה,ראיתיה על רקע המראה היתה נתונה בשימלת בד ורודה שתאמה את עורה הלבן בשילוב עוצר נשימה. חשתי כסומא בארובה,לא עיכלתי את יפי תוארה, זאת היתה אהבה אמיתית ראשונה. הרגשתי כבתול מול בתולה. זה היה רגע מהמם,ליבי דפק במלוא העוצמה, חשתי מרחף באוויר בליווי מלאכים שעולים ויורדים לאורך כל הנימים, גופי איבד משקל ראשי כבר מעורפל, לא ידעתי מה לומר,לא הבנתי דבר, זה היה איבוד עשתונות כמו שכתוב באגדות. הרגשתי מאושר לא היה איכפת לי דבר. ידעתי שמולי ניצבת חמדת חיי ובנמלה אעגון כל עוד אני חי.

אורי_ח

New member
הרבה הרבה אהבה, המורה

מוצ´ו דל אמור אהבה ובריאות - סגולה לאושר אמן

נו, מיסטר אמור, זה סימן טוב

אתה שוב מתחיל לשלוט בעניינים, בהתחלה עושה קצת סדר עם הילד, עכשיו חוזר אל האשה, תראה שלאט-לאט, בקרוב, תחזור במאה אחוזים גם לעצמך. אמרו לך כבר שכשאתה כותב עליהם - זה יוצא לך טוב במיוחד?!

amore

New member
עזרא,לשמוע את העידוד שלך......

שווה המוןןןןןןןןן.

מיכל@בר

New member
amore אחד, שאמרת אהבה.

אהבתי את מה שכתבת, על הנמל שמצאת לך לעגון בו. יופי של דבר באמצע החורף הזה..

אורי_ח

New member
והלוואי שנדפוק ת´אוסטרים המניא- - -

אבל נזכרתי שבערב יש לנו קונצרט ב"יד לבנים"... אז עכשיו יש לי דילמה בין השתתפות פאסיבית במאמץ למען הכבוד הלאומי לבין רביעיה של גריג וקצת קולטורה לשם שינוי.
תגידו לי, מה עושים?

benni (mac)

New member
מה עושים אורי?!../images/Emo86.gif ../images/Emo44.gif

נכון ,אין קשר בין שום דבר קלאסי לבין הנבחרת שלנו...
אין ברירה,במקום רביעיה של גריג צריך להתפלל לרביעיה של נמני... ו:"אל אל ישראל..."
יש עוד כמה שעות להיות אופטימים, לפחות זה...

benni (mac)

New member
מה עושים אורי?!../images/Emo86.gif ../images/Emo44.gif

נכון ,אין קשר בין שום דבר קלאסי לבין הנבחרת שלנו...
אין ברירה,במקום רביעיה של גריג צריך להתפלל לרביעיה של נמני... ו:"אל אל ישראל..."
יש עוד כמה שעות להיות אופטימים, לפחות זה...

רביעייה של גריג? ../images/Emo127.gif

אז מסתבר, שאם תרצה או לא - גם לעולם הספורט יש את הגריג שלו. אומנם אלוף הרביעיות במוזיקה היה דווקא היידן - אבל גם זו של גריג עדיין בהחלט נחשבת למעדן ראוי. הנה, למשל, תיאור ציורי באחת הביקורות על יצירתו (ותתעלם כמובן מטעות הכתיב בשמו הרשום של הקומפוזיטור. זו כמובן שגיאה.) ואם כבר ספורט - אז הנה, שלא נדע, היה איזשהו שחקן בייסבול מפורסם שהתפרסם כנראה בזכות הרביעיות שהכניס, אם כי לצערו, הוא חלה במחלה מוזרה, ועד היום קרוייה אותה הפרעה במערכת העצבים הקשורה לניוון השרירים - על שמו. קרא יותר פרטים בידיעה השנייה המצורפת, על מותו של החולה מכרמיאל , ובאותו עניין של מחלת גריג - הנה כמה פרטים מאלפים על המקור הפחות ידוע של מוצא התרופות. אה, והיה גריג נוסף, שהתפרסם אף הוא בזכות רביעייה אחרת, מדובר ברביעיות מטוסים שהיה שולח להתקפה באותה מלחמה, כאשר שירת כשר המלחמה של צ´רצ´יל. למעוניינים - הנה, למטה, כמה תזכורות לגבי אותם ימים, אותו גריג היה קשור היטב להקמת ה´צבא העברי´ הראשון במסגרת הצבא הבריטי.

אורי_ח

New member
טוב, אני סופר דקה בדיוק

אם אף אחד לא בא, אני הולך (לישון) ולילה גשום ומבורך על כולכם ועל כל בית ישראל

בת עמי

New member
כמה ימים התנתקתי אבל

חזרתי כי יש בפורום משיכה שאיני יכולה להסבירה. גם ביחד וגם באנונימיות.

למעלה