מאחלת שבת שלום לכולם

מאחלת שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

וסתם שאלה... מישהו כאן עובד בשבת? לא מסיבות דתיות או משהו כזה, מעניין אותי כמה מאיתנו חורגים מעבר לזמן השבועי ומנצלים גם את השבת לעבודה. אני ממש לא נוגעת בחומרים שלי אלא אם יש לחץ לא נורמלי, אבל בעיקרון, חייבת להפריד כי אחרת לא יהיה לזה סוף. בוקר, ערב, לילה... אני מסוגלת להיות על המחשב כל היום, אז קבעתי לי חוק לא לגעת בעבודה בוויקנד, לטובת החיים שלי, הבריאות שלי, הילדים והבעל, המשפחה והחברים. בינתיים, שבת נעימה, בריאה, מאושרת ושלווה לכולנו. שחר נ.ב. ותראו איזה אחלה תמונה רגועה בשאנטי שלחתי לכם לכבוד שבת...

owolf10

New member
עבודה בשבת

בזמנו בדקתי בחינות בגרות, והלחץ היה אדיר. תוך מספר ימים לסיים חבילה ענקית. עבודה משעממת. בין הקולגות לבדיקה היו מורות דתיות שכמובן לא בדקו בשבת. אז החלטתי שאם הן מספיקות - גם אני יכולה. זה היה לפני כשלוש שנים. מאז - אני לא עובדת בשבת. פרנציפ. הכל ינוח. דבר לא יברח. לא מבחנים, לא עבודות, כלום. עכשיו שחוץ מעבודת ההוראה, יש לי עסק משלי - המטלות רבות יותר. אבל בעצם, זה שלי, וזה בכייף, אז זה לא ממש עבודה. נכון? שבת שלום

siv30

New member
משתדלת שלא

אם אין ברירה אז אין אבל בגלל שרוב השבוע מטורף אני משתדלת לפחות שישי שבת לנוח.

motyka

New member
הרבה יותר ממה שבעצם אני רוצה

סוף השבוע זה הזמן להשלים את כל הזנבות, "להחזיר" את השעה שהלכתי לנמנם ביום רביעי, ואת השעה שהחלטתי לראות טלביזיה ביום חמישי. ולפעמים זה סתם הזמן לעשות סדר בסביבת העבודה, למיין ניירות, לזרוק כל מה שרק אפשר, ולגבות את המחשב.

למעלה