מאחל אני לכל המכורים הפעילים אחלה במחלה|חיבוק

האמת? על הפנים...../images/Emo4.gif

זה בדיוק מה שעשיתי עם עצמי עכשיו.. ישבתי לכתוב ולברר מה לעזעזל אני מרגישה ולמה, ויוצא שבא לי למות, או לכל הפחות למחוק שלושה ומשהו חודשי ניקיון ולהימחק מסוטול, רק בכדי לא להרגיש את כל אלה.. תסכול, מועקה, רצון למות ממש, בוגדת.. כל מיני כאלה שעל כל אחד מהם אפשר לכתוב ספר. אני יודעת שזו הדרך היחידה שבה יכולתי להשיב לעצמי את עצמי, לפחות את המעט שיש לי - אותי.. ויחד עם זה מתוסכלת, רחוקה מלהיות שלמה עם עצמי, חלשה לאללה, שבר כלי ממש. מה גם שלא יכולה להרשות לעצמי לבכות עכשיו, כי הבת שלי אצלי, והיא ממש לא אמורה לספוג ולראות מעבר למה שכבר ראתה ביומיים האלה. קשה לי.. קשה לאללה, ובעיקר לבד וקר לי.. לא בטוחה כבר שאני רוצה את הניקיון הזה, את הדרך הזו.. כמה אפשר להכיל לעזעזל? מיום ליום או מדקה לדקה זה נעשה קשה יותר, כואב יותר, גרוע יותר.. מה זה זה?! כל כך רוצה חיבוק, כל כך רוצה לבכות.. לרגע רוצה להתאדות, לא להיות יותר.. לא להרגיש שום דבר, לחזור אחורה בזמן או לקפוץ קדימה באיזו שנה, רק לא להיות במקום הזה שאני נמצאת בו. רע פה.. כואב.. קורע לגזרים. אני עוד לא מסוגלת לחשוב על הפחדים שיבואו מחר מחרתיים, ועל הקשיים שהם מביאים איתם.. וברור לי שכל זה יבוא. כל מה שאני יכולה לעשות כרגע לדעתי זה לזעוק לשמים, לדבר עם אלוהים שלי ולהתחנן שלא יזנח אותי, כי הוא מעולם לא עשה זאת.. שימשיך להנחות אותי, להאיר לי את הדרך, לחבק אותי בעיקר עכשיו, כשכל כך קשה.. ואני יודעת שאלוהים שלי שומע, רואה, מרגיש אותי, ויותר מהכל אוהב אותי. אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים אז כל אחד והאבא שלו.. ואני תקווה ותחינה שהאבא הזה שלי, יאהב ויחבק אותי הלאה...

בוחרת../images/Emo24.gif

אין לך על מה להכות את עצמך. להיפך הוא הנכון. תודי לכוח העיליון על שהיה לך את הכוח והאומץ לעשות את מה שעשית. אני אישית גאה בך.מיכאן עכשיו את רק תקבלי יותר כוחות להמשיך לשנות את אורך חייך.שורה שנייה מתפילת השלווה. ישר כוח אוהבת.

אוהבים אותך בוחרת

לבוחרת היקרה אוהבים אותך יש לך הרבה חברים שדואגים לך יש כאלו שאין להם זאת יש לך היכן לישון יש כאלו שאין להם יש לך יום נקי יש כאלו שלא יכולים לעלות על יום נקי יש לך מחשב לכתוב לשתף יש כאלו שמחליפים מחשב על מנה יש לך ילדה מקסימה שבא לבקר אותך יש כאלו שלא יודעים אך הילדים שלהם נראים ויש כאלו שאין להם ילדים ואני בטוח שהם תשבי תראי עוד ים דברים שיש לך אני מאמין בך תמשיכי בדרך למרות הקשים מחר יום חדש ונעים תאמיני לי

בוחרת בואי רגע

תקשיבי ותקשיבי לי טוב דיר בלאק לעשות טעות על תחפשי סיבות ללכת וליפול תחזיקי מעמד ותהי חזקה את עוד תראי יבואו ימים טובים יותר מחר אנחנו ניפגש במרכז תבואי טוב יש המון אנשים שאוהבים אותך אני מיתפלל לאלוהים שישמור עלינו לפחות עד יום א שנעבור את השבת הזו בשלום למה הראש שלי גונב אותי אלוהים ישמור טיאסטו מנגן לי בראש

skyline10

New member
חברים יקרים, נקי ובוחרת.

אני שולח מפה כוח וחיבוק, תישתמשו בחברים נקיים, טלפונים, תיתמודדו, ואני יתפלל בישבילכם.

../images/Emo51.gifות ו../images/Emo24.gifים לכולכם..

הולכת למיטה עכשיו, כי די.. אין לי עוד כוח היום.. להתראות מחר על הבוקר.. כי אין מצב שאני נשארת דקה מיותרת לבד.. גם אותי הראש גונב, למקומות שכבר שכחתי איך הם נראים, וחוצמזה, דודי אומר שיש על מה להיות אסירת תודה גם ברגעים האלה, ואני אסירת תודה לכם.. על התמיכה והחיבוקים.
לילה טוב אנשים טובים

למעלה