מאחל להן להפסיד

מאחל להן להפסיד

חוצפה של קבוצת הנשים בכדורסל נתניה ללכת ולהגיש עתירה נגד עירית נתניה ונגד קבוצת הבוגרים של נתניה בכדורסל על גובה התמיכה בהן. הרי אתם מנהלים את העסק כמו שכונה אז באיזו זכות אתם עוצרים תקציבים של קבוצה? לא יאמן עד כמה הקנאות וצרות העין של הנשים על כך שקבוצת אליצור מכבי ברק נתניה מתנהלת כמו ליגת העל. אני מאחל לכם שרק תפסידו שבית משפט יקבל את השכל הנכון ויעיף אתכם לכל הרוחות. ואז אתם תבינו שבכדורסל יש אימפריה אחת בנתניה והיא נקראית מכבי אליצור ברק נתניה

זה פורום רדיו מה אתה מבלבל לנו את המוח

תתלונן בפורום של העירייה או באתר ספורט. כל יום מיילל ומקטר עם הכדורסל שלו

מי שואל אותך.

מי שואל אותך מה לכתוב ומה לא לכתוב?? זה שמריים מלקקת בתחת של הכדורגל וכדורגל החופים, אה ושכחתי גם בתחת של יאמר זה לא אומר שאני לא אומר את דעתי ואני אומר אותה בלי הפסקה. גם לקבוצת אליצור מכבי ברק נתניה מגיע תקציב הולם. גם לנו מגיע אולם כדורסל ראוי וגם אנחנו ראויים לליגת העל. אז שב בשקט וחפש מי ינענע אותך

עזוב תנו באמא שלך

לא מעניין כאן אף אחד כדורסל או כדורגל . יש לך בעיות עם מרים לך אלייה תבכה לה בלשכה שלה . לא כאן . כאן זה פורום הרדיו אם יש לך טענות או מענות נגד או בעד הרדיו תוכל להגיד . זה לא לשכת הסעד ולא פורום עיריית נתניה . אז עשה טובה ותלך ליילל במקום אחר . אה ושמור על הפה שלך למה יחסמו אותך בסוף . ובכדורסל יש רק קבוצה אחת מכבי ת''א

שונא את מכבי תל אביב

לא סובל את מכבי תל אביב לקחו אליפות השנה בחוואה שילמו בטח כסף לסמי בכר המאפן הזה. שתיים בא לי לדבר פה על כדורסל ואני לא שואל אף אחד אני רוצה שקבוצת הבוגרים של נתניה תהיה בליגת העל אז יאלה מריים תתחילי לתת כסף גם להם ויאלה נתניה לליגת העל ודבר הכי חשוב: הפועל ירושלים אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה