מאחל לכולם....

עמית2002

New member
מאחל לכולם....

שלא תהיו פראיירים! תעבירו את הטיפולים המסריחים כאילו לא קיימים (עד כמה שאפשר), פשוט התעלמו מהם. ואני בטוח אם אתם בטוחים, שעוד תקופה קצרה תראו את עצמכם במראה כמו שהייתם לפני, ואף יותר טוב. דבר נוסף שיש לי להמליץ- עשו ספורט!!! אתם לא יודעים כמה זה יעזור לכם. אם אתם בתקופה קשה מאוד- עשו מתיחות. אם אתם יכולים- עשו הליכות (בים, בטבע....) אם יש לכם רקע בחדר כושר- התאמנו בחדר כושר, על פי יכולתכם. (ללא משקל, או בעזרת משקל להרמת ידיים וכד´...) במידה ויש שאלות בתחום- שאלו אותי. אשמח מאוד לעזור. ספורט נוסף שלא דורש מאמץ גדול- מטקות בים / גולף/ קליעה לסל. ביי עמית

היי עמית, תודה על הידע

והשאלה היא.. מאיפה לך כל המידע הזה? (אם אפשר כמובן) גלי

עמית2002

New member
מאיפה הידע?

מהגורל שלי. ממה שעברתי עד כה. הפעילות הגופנית הצליחה להוציא אותי משלוש חזרות של הסרטן. כמובן שלא רק היא, אך יש לה חלק ניכר בריפוי ובעיקר בחזרה לחיים רגילים! ביי עמית

MemphisRaines

New member
היי עמית

שמח לקרוא שאתה בריא ונמצא כבר אחרי
באיזו פעילות גופנית אתה עוסק ? האם יש משהו ספציפי או שמדובר על פעילות ספורטיבית למטרות פאן בלבד ? מאחל לך שנים רבות של ספורט כיפי ומאושר
שרון

עמית2002

New member
היי

אני עושה פעילות גופנית להנאה. חדר כושר, כדורעף, ספורט ימי... בזמן המחלה עשיתי- חדר כושר (תרגילי ´כוח´ ומתיחות) הליכות (לא עם סטופר....) פנאי ונופש (מטקות בים, קליעה לסל, העפת עפיפונים..) ביי עמית

עמית2002

New member
אנחנו........

אנחנו יכולים להיות עם סרטן פיזי בגוף, אך לא חולי סרטן. אתם מבינים אותי? הסרטן הוא יותר בראש מאשר בגוף. הוא יכול להיות תקוע באיזה מקום בגוף, הוא יכול להפריע. אך הוא לא יכול להרוס את החיים למי שרוצה באמת לחיות. הוא יכול רק לעשות טוב לחיים. לעשות אותם יפים יותר. קחו משהו אכזרי, והפכו אותו ליעיל לעוזר. נראה לי שאני לא מחדש לכם, אתם כבר עוברים ועברתם תהליך שכזה. אולי קל לי לדבר עכשיו, ואני נשמע מן יועץ, אך גם אני עובר תהליכים לא קלים, אני באותו הצד של המתרס. את המחלה השלישית עברתי כאילו לא הייתה. פשוט כך. מהראשונה סבלתי המון. מהשנייה עברתי ייסורים שלא האמנתי שיכולים להיות. מהשלישית- לא עשתה לי כלום. המשכתי לחיות כרגיל!!! אך את האמת, ´המשך החיים הרגילים´ עשו לי לא מעט בעיות אחרי שהמחלה עברה חלפה לה כאילו לא הייתה. מה שנותר לי לומר- תעשו חיים! תעשו תמיד אך תמיד מה שאתם אוהבים! ורק אוהבים! לא שווה לעשות משהו אחר. ביי עמית

MemphisRaines

New member
אחלה גישה עמית ../images/Emo13.gif

זו אכן הגישה הנכונה בעיני להפיק מכל דבר את המייטב אבל גם לא לעצום עיניים הטיפולים אינם קלים אבל כל עוד יש משהו בלד שנותן תקווה הכל נראה הרבה יורת קל שרון

למעלה