מאחל לכם גם בהצלחה בהפגנה

מאחל לכם גם בהצלחה בהפגנה../images/Emo9.gif

ברצוני רק לאחל לכם המון בהצלחה בהפגנה.. אני יודע שזה ברגע לא מתאים לבוא להפגנה בזמן לא נכונה שיש מצב ביטחוני ולא יתמכו באיתנו בכל דבר ברכוש האלו.. לדעתי לא משנה האם יש מצב חרא או לא? עיקר לבוא לתמוך ,להיזדהות ולהפגין עם קהילת חירשים שיראו בהם יוזמה רצינות הבנה שיכרו את קהילת חירשים .. לקבל אותם כפי שהם.. פה אין רחמנות אנחנו חייבים להפגין ולהתעורר בהם שעליהם לדעת שאנחנו לא לבד!!! אנחנו לא זבובים!!! אנחנו בניאדם כמו כולם..אך שכחו אותנו לגמרי ולא מכירים את קהילת חירשים אפילו חשבו שחירשים אילמים הם נכים זה לא נכון לגמרי.. כל אחד לפי דעה ודבריו בזכותו.. מכאן לדעתי שזה מגיע לקהילת חירשים וכבדי שמיעה לקבל זכויות אדם ותמיכה! אהיה בהפגנה היום בבוקר עד אחרי צהריים עם מפגינים האלו..מצפה לראותכם אל תפחדו אל תחששו במצב עיקר תבואו בשביל מה יש אבטחה ושוטרים שישמרו עלינו... מקווה שהבנתם מה שכתבתי או לא???... :)
 
יפה מאוד

אנחנו לא זבובים "לקויי השמיעה" שכחו שגם הם חרשים "לקויי השמיעה" אינם מבינים שהציבור הרחב אינו מבדיל בין "לקויי שמיעה" ובין חרשים. בשביל הציבור הרחב כולם חרשים. פעמים רבות דיברתי במילים, לא בסימנים, עם שומעים בתפקיד - והם כתבו בניירות שלהם "חרש אילם". כל הכבוד שאתה יודע מה המציאות ומביע אותה בשפה טובה, בניגוד ל"לקויי השמיעה" שחלק מהם עדיין כותב בשגיאות.
 
לא התבלבלתי

מבחינת הציבור הרחב "חרש" כמוהו כ"חרש אילם" את המילה "לקוי שמיעה" הם לא מכירים. נסי להגיד לירקן בשוק "לקוי שמיעה" והוא יגיד לחברים שלו ש"חרשת אילמת" מפריעה לו למכור. בלי לפגוע בך.
 
אם אגיד "לקויי שמיעה"

הוא בהחלט יכול לחשוב "חירשת". אבל אם אגיד "כבדת שמיעה" אולי הוא יבין. חפיף, מה אכפת לי.
 
זאת אומרת אם אני כבהד שמיעה

כלומר שאני חירש לא ברור לי כלום ליקוי שמיעה זה גם חירש ??? תרחיבי בבקשה
 
אסביר לך...

כל מי שהוא חירש, הוא חלק מקבוצת ליקוי שמיעה, וכל מי שהוא כבד שמיעה הוא גם חלק מקבוצת ליקוי שמיעה, במילים אחרות, ליקוי שמיעה היא קבוצה גדולה של כבדי שמיעה וחירשים ביחד. אני מקווה שכעת הבנת...
 
דרור חביה

הייתה כאן הודעת אאוטינג שלך (שלישית להיום) שנמחקה כיוון שהיא חשפה פרטים מזהים על חבר פורום, שלא חשף אותם מיוזמתו.
 
הודעת אאוטינג:

הודעה החושפת פרטים אישיים מזהים כלשהם על אדם, ללא רשותו. גם לו אסור. ולכן ההודעה שלו נמחקה. סוף דיון. אני לא גננת.
 
מותר

לכתוב שדרור חביה עבריין פורומים דרור חביה עובר על החוק בהודעות שלו בפורומים ובנוסף הוא מטריד כותבות בפורום בהודעות אישיות שלוש פעמים, כפי שכתב בעצמו בפורום. פה דרור חביה כותב שרוצים לתבוע אותו זה לא אאוטינג כי הוא בעצמו כתב את זה. והייתי בהפגנה. ההפגנה היתה מאובטחת היטב עם שוטרים על סוסים, והרבה חברים סיפרו לי פרטים מעניינים.
 

LordNor

New member
שוב אתם מתחילים??? למה שלא תתפייסו?

כמו כן עדי ביקשה ממכם להפסיק עם השטויות שלכם ובמקום להבטיח לה להפסיק עם זה אתם תוקעים לה סכין בגב!! אני מדבר בשם כולם, תפסיקו עם השטויות שלכם!!! מקווה שתקחו את הדברים שלי ברצינות!!!
 
מי זאת עדי? אינני רואה בפורום

אף כותבת בשם עדי. בבוקר ניהלתי דיון ענייני בנושא ההפגנה, ועבריין הפורומים ניסה להפריע לדיון ולא הצליח. עכשיו מישהו אחר "מנסה לעשות סדר"
 
למעלה