מאחר והמצב בפורום לא מזהיר...

המממ

New member
מאחר והמצב בפורום לא מזהיר...

החלטתי גם אני לנסות ולפצוח במשחק! שירים שבהם מופיעים כל מיני צבעי שיער (ואני לא מדברת על אינדולה!). או בכותרת, או במילות השיר. לי יש אחד בתור התחלה: ג´ינג´י- של יהודה פוליקר... אני מניחה שהמשחק הזה גם לא מלהיב ביותר, אבל אפשר לנסות, לא?
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

אני לא מתמצא במזרחית

אבל נראה לי ששרית חדד שרה על משהו כזה לא זוכר ממש ובקשר למצב הפורום אולי תביאו את החברים שלכם כבר

t@li

New member
אל תצחק...

אני כבר פרסמתי אצל השרוטים... ("רעיונות מטורפים") השאלה היא.... האם אתה רוצה שגם כל אלה מ"גיל ההתבגרות" יבואו..

מה שעושה לכם טוב ../images/Emo13.gif

אני בעד הרבה נראה לי שכמה שיותר יתרום יותר

תֶּשֶׁת

New member
‏‏‏

מוניקה סקס - רקוויאם לבלונדינית או משהו כזה ג´ינג´יות - ג´ינג´יות

אתנה33

New member
עוד כמה

גינגי של מרים ילן שקטליס "למה בראת לך אדוני ילדים אדומים" ומתחת לכתה יורדים תלתליו אדומים תלתליו של המלך דוד אדומים תלתליו וכולו אדמוני" צחור החבצלת משחור שערך בת הטוחן - "לבת הטוחן לבת הטוחן שער שחור כך שרה לה הציפור" לבת הטוחן לבת הטוחן שער זהוב שככה יהיה לי טוב" דינה ברזלי - שבע עינים כחול צבע שער ערמוני אלף נשיקות - על שחור תלתליך אמטיר רק את לי נותרת - וצמתה כבדת זהב חיוך - זהב צמתה תכלת עינה בני ילד רע - ותלתלים שחורים עד הכתפיים עטור מצחך זהב שחור דוד המלך בא למסיבה - הנה הוא בא הגינגי הנחמד שיר השכונה - גינגי צביק כתר של זהב לראש אישה כתר של זהב טהור שערותיה סערה בים דגן חיוור במורד השביל ניצבת נערה זהב צמתה תכלת עיניה

רק כדי שאנ ייבין

איך השמטנו את המלך? הלא הוא ברי סחרוף
אגב לזהר ארגוב יש שיר כלשהו - תלתלים שחורים נוםלים על הכתפיים
ויש את הבלדה לשיער (נראה לי שקוראים לזה ככה) שיערך הארוך נערה שערך הקצר

New member
שירי צבע שיער

הנה עוד כמה:שחרחורת.שחורה אני ונאווה-ש.תבורי.שיער כללי כהרחבת הנושא-שיערך הארוך נערה,את מחומצנת או שזה טבעי-זאב טנא. זה מה שאני זוכר כרגע-מקווה שתרמתי.

למעלה