אלונית 2006
New member
מאחר והקרמבו לא קופץ../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif
אחרי רעידת האדמה הבוקר נפתח חור גדול מעל פורום בליצ' ושאב את כל חברי הפורום אל העולם של איצ'יגו .... מיקוטו: אהההההההההההה איצ'יגו!!! בישי מדהים בוא תעשה לי ילד!!! איצ'יגו: O.ם מה?!?! מיקוטו: *קופצת על איצ'יגו* שלי!!! בבעלותי!! איצ'יגו: רדי ממני מופרעת!! >D מיקוטו: אבל אתה שלי X3 איצ'יגו: אני לא ילדה סתומה רדי ממני!! מיקוטו: נו רק לאנוס אותך *.* איצ'יגו: לא!!!! מיקוטו: נו פלי- אה!! הנאטארו!! אוקא קטן ומסכן שלי!!*רצה אל הנאטארו וגוררת איצ'יגו מאחוריה. *ניצנע נכנסת לתמונה* הא מיקוטו! עופי ממנו או שאשסה בך את הבאנקיי שלי!!!!" כולם "בואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא" סטייל בליץ' אלא מה?
איצ'יגו: *נפילה* מיקוטו: לא רוצה~! *מוציאה לשון* לקחתי בעלות! איצ'יגו: מה?! הנאטארו: אממ..מי אתם? מיקוטו: שקט שניכם אני אדחוף לכם מטאטא לתחת אחרי זה הנאטארו: O.O; את מדברת על המטאטא שלי? מיקוטו: זה שהולך להיות בתחת שלך? אז כן 3: איצ'יגו: מפחידה! הנאטארו: משוגעת.... מיקוטו: פאנגירל!! D= אהההההההההההההההההההההההה *דפנע צווחת* אהההההההההההההההההההההההההה*צווחת כמו פקאצה שראתה את רוני סופרסטאר* גין~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;;;;אהההההההה בישי ~בישי~ אמ"ג;!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחד אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההה*כמובן צווחת כמו פקאצה* רנג'י~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;; רנג'י תעשה לי ילדון קטן עם שער אדום~~~~~~~~~~~~~;;;;;;;;;; בישי בישי בישי בישי אפשר שלישיה עם גין |סופילר| ואז גם לבן יהיה עיניים אדומות~~~~~~~;;;;;;;; אההההה אמ"גוש!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחד@@@@@@@@@@@@@@@שטרודל222שתים זאראקי ~~~~~~~~;;;;;;;;; אמ"ג אתה כל כך מגניב זאראקי:
אהההההההההההההההה דפנע : "אתה כל כך חמוד" זאראקי:
דפנע:"אההההההההההההההההההההההההחמוד~" זאראקי:"
"? דפנע: אתה מגניב~!~~~~~~~~;111111111 אני יכולה להחליף את הילדה המעצבנת הזאתי עם השער הורוד שכל הזמן עליך ומוצצת לזה עם הקרחת את הקרחת?! זאראקי :
? ניצנע: אהה... הבלאגן@ חייבת לסדרררררר! גיא: בוחאחאחא! 1371: מה?! מה אתה עושה פה?! גיא: מצנזר! 1371: אבאבל! אתה של ערוץ העילגים! תחזור לקרמבו של 1240! גיא: סילקו אותי משם- הן ברחו לפה יחד עם ארון! אני מחפש אותן ולא יכולתי לעמוד בפיתוי! *גיא מתחיל לצנזר* 1371: לאאאאא תפסייייק! זאקרי קאנפצ'י: אני אהרוג אותך! גיא: זונזר... נפחיד מדי לילדים. *מוצא עצמו לבוש נורמאלי ובלי הפעמונים והחרב* זאקרי: מה עשית לי בן בליעל? גיא: תחי הצנזורה! לא עוד קללות! 1371: ארררררר אתה... *כולם שולפים סול סליירס, ספרי טומטומתיקה, ומגבים* *1371 מתנפלים על גיא* גיא: צונזר.... מיקוטו: אנבי~! שולפים עליו יאוי~! *מוציאה דיסקי יאוי* אנבי: *מוציאה אדו/אנבי* מיקוטו: לאלאלאאלא אדואל! *מוציאה אדואל* מיצי[לא קשורה לכאן אבל לא נורא XD]: *מוציאה אדורוי* חעחחע מיקוטו: גררר @.@ *אוספת את כל היאוי וצורבת על דיסקים* גיא: מה שאתן עושות נראה חשוד...כנראה שאני אצנזר אותו... מיקוטו: לא!! *זורקת יאוי של בליץ' על גיא* תראה איזה אוקא איצ'יגו *.* גיא: קשה...מדי....אי...אפשר....לצנזר...אהה~! *מתפוצץ* איצ'יגו: *מסמיק בטירוף* מאיפה לעזאזל הוצאתן את זה?!?$^?&^ מיקוטו: יש עוד אם אתה רוצה *.* ניצנע: הי! 1240 שחכו פה את הארון שלהם! רוקיה: טוב שמישהו נזכר שנעלו אותי בארון! תוציאו אותי מפה! ניצנע: אבאבל... המפתח אצל 1240! *1371 מתנפלים על הארון ומנסים לפתוח אותו* ניצנע: זה אבוד! זה ארון שזהר ובאקי תיכננו לאינוסאשי שלא יפתח באמצע.... 1371: זה רעיון לא רע..... הי! איצ'יגו! בא לך ארון? רוקיה: הייי! אני עדיין בפנים! קיל: אז? *1371 גוררים את איצ'יגו אל עבר הארון* איצ'יגו: לאלאלאלאלאלא! אני אעשה הכל, רק לא זה! *1371 עם מבט זימתי/ערמומי/משו אחר* מיקוטו: איפה רנג'י/בישי אחר נמצא? רוקיה: הי! לפחות תוציאו אותי מפה קודם! 1371: למה? רוקיה: כי אני סטרייטית ><; וגם ויהיה פה צפוף מדי מיקוטו: טוב תוציאו אותה! אנבי: צריך להביא לפה איזה אדו ולהיכנס איתו לארון מיקוטו: אבל זה בליץ' פה XP יאללה איצ'יגו יא דו-מיני כנס לארון~! איצ'יגו: לאלאלאלאלאלאלאלאלא מיקוטו: *דוחפת איצ'יגו לארון* אצ'יגו: אבל אני לא הומו! >< מיקוטו: אני ידעת *מבט נבזי* איצ'יגו: הא?
;; מיקוטו: אתה דו-מיני~! *קופצת לארון* איצ'יגו: לאאאא ;O; אישידה: *מציץ משום מקום* מה הולך פה? אנבי: רגע רגע אני אמורה להיות אישידה! >< אישידה: מה? ם.ם; פאקצה רנדומלית: שיו כאילו איכס! כאילו הומואים זה כזה איכסה!~ כאילו צריך יותר וורוד כאילו? קיל: מי רוצה להלוות לי סול סלייר? *מבט ערמומי אל עבר הפאק-צה* *כל השיניגאמים מושיטים סול סלייר'ס* *עוברת ובוחנת את כולם* *בוחרת את של היטסוגאיה* קיל: מה אתה הולך לעשות אחרי שהארון ייתפנה? היטסוגאיה: Oo?! קיל: לא משנה... פאק-צה: הלו? מישו בבית? כאילו שיו, חסר כאן ורוד, כאילו דהההה *מרימה את הסול סלייר* *מנחיתה* *ראש של פאק-צה מתגלגל לו על הרצפה* פאק-צה 2: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה עשית לנשמה שלי? כאילו דה, אני 'יביא' את החבר כפרע נשמה שלי שירביץ לך קיל: *נאנחת* *מניפה את הסול סלייר* יאצ'ירו: לא! *יורקת על הפאק-צה* קן-צ'אן אני רוצה אותה בתור בובה! זאקארי: באקא, היא יותר מידי מטומטמת יאצ'ירו: מי שאומר באקא הוא יותר באקא. זאקארי: באמת? קיל: אל דאגה, אני פשט אפחלץ אותה יאצ'ירו: יאי *מניפה סול סלייר* *חותכת את הבטן* מחליף של גיא: מה את עושה?! *מצנזר*
אחרי רעידת האדמה הבוקר נפתח חור גדול מעל פורום בליצ' ושאב את כל חברי הפורום אל העולם של איצ'יגו .... מיקוטו: אהההההההההההה איצ'יגו!!! בישי מדהים בוא תעשה לי ילד!!! איצ'יגו: O.ם מה?!?! מיקוטו: *קופצת על איצ'יגו* שלי!!! בבעלותי!! איצ'יגו: רדי ממני מופרעת!! >D מיקוטו: אבל אתה שלי X3 איצ'יגו: אני לא ילדה סתומה רדי ממני!! מיקוטו: נו רק לאנוס אותך *.* איצ'יגו: לא!!!! מיקוטו: נו פלי- אה!! הנאטארו!! אוקא קטן ומסכן שלי!!*רצה אל הנאטארו וגוררת איצ'יגו מאחוריה. *ניצנע נכנסת לתמונה* הא מיקוטו! עופי ממנו או שאשסה בך את הבאנקיי שלי!!!!" כולם "בואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא" סטייל בליץ' אלא מה?