מאחר והקרמבו לא קופץ

מאחר והקרמבו לא קופץ../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif

אחרי רעידת האדמה הבוקר נפתח חור גדול מעל פורום בליצ' ושאב את כל חברי הפורום אל העולם של איצ'יגו .... מיקוטו: אהההההההההההה איצ'יגו!!! בישי מדהים בוא תעשה לי ילד!!! איצ'יגו: O.ם מה?!?! מיקוטו: *קופצת על איצ'יגו* שלי!!! בבעלותי!! איצ'יגו: רדי ממני מופרעת!! >D מיקוטו: אבל אתה שלי X3 איצ'יגו: אני לא ילדה סתומה רדי ממני!! מיקוטו: נו רק לאנוס אותך *.* איצ'יגו: לא!!!! מיקוטו: נו פלי- אה!! הנאטארו!! אוקא קטן ומסכן שלי!!*רצה אל הנאטארו וגוררת איצ'יגו מאחוריה. *ניצנע נכנסת לתמונה* הא מיקוטו! עופי ממנו או שאשסה בך את הבאנקיי שלי!!!!" כולם "בואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא" סטייל בליץ' אלא מה? ;) איצ'יגו: *נפילה* מיקוטו: לא רוצה~! *מוציאה לשון* לקחתי בעלות! איצ'יגו: מה?! הנאטארו: אממ..מי אתם? מיקוטו: שקט שניכם אני אדחוף לכם מטאטא לתחת אחרי זה הנאטארו: O.O; את מדברת על המטאטא שלי? מיקוטו: זה שהולך להיות בתחת שלך? אז כן 3: איצ'יגו: מפחידה! הנאטארו: משוגעת.... מיקוטו: פאנגירל!! D= אהההההההההההההההההההההההה *דפנע צווחת* אהההההההההההההההההההההההההה*צווחת כמו פקאצה שראתה את רוני סופרסטאר* גין~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;;;;אהההההההה בישי ~בישי~ אמ"ג;!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111אחדאחד אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההה*כמובן צווחת כמו פקאצה* רנג'י~~~~~~~~~~;;;;;;;;;;; רנג'י תעשה לי ילדון קטן עם שער אדום~~~~~~~~~~~~~;;;;;;;;;; בישי בישי בישי בישי אפשר שלישיה עם גין |סופילר| ואז גם לבן יהיה עיניים אדומות~~~~~~~;;;;;;;; אההההה אמ"גוש!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחד@@@@@@@@@@@@@@@שטרודל222שתים זאראקי ~~~~~~~~;;;;;;;;; אמ"ג אתה כל כך מגניב זאראקי: o_O אהההההההההההההההה דפנע : "אתה כל כך חמוד" זאראקי:o_O דפנע:"אההההההההההההההההההההההההחמוד~" זאראקי:"o_O"? דפנע: אתה מגניב~!~~~~~~~~;111111111 אני יכולה להחליף את הילדה המעצבנת הזאתי עם השער הורוד שכל הזמן עליך ומוצצת לזה עם הקרחת את הקרחת?! זאראקי : o_O? ניצנע: אהה... הבלאגן@ חייבת לסדרררררר! גיא: בוחאחאחא! 1371: מה?! מה אתה עושה פה?! גיא: מצנזר! 1371: אבאבל! אתה של ערוץ העילגים! תחזור לקרמבו של 1240! גיא: סילקו אותי משם- הן ברחו לפה יחד עם ארון! אני מחפש אותן ולא יכולתי לעמוד בפיתוי! *גיא מתחיל לצנזר* 1371: לאאאאא תפסייייק! זאקרי קאנפצ'י: אני אהרוג אותך! גיא: זונזר... נפחיד מדי לילדים. *מוצא עצמו לבוש נורמאלי ובלי הפעמונים והחרב* זאקרי: מה עשית לי בן בליעל? גיא: תחי הצנזורה! לא עוד קללות! 1371: ארררררר אתה... *כולם שולפים סול סליירס, ספרי טומטומתיקה, ומגבים* *1371 מתנפלים על גיא* גיא: צונזר.... מיקוטו: אנבי~! שולפים עליו יאוי~! *מוציאה דיסקי יאוי* אנבי: *מוציאה אדו/אנבי* מיקוטו: לאלאלאאלא אדואל! *מוציאה אדואל* מיצי[לא קשורה לכאן אבל לא נורא XD]: *מוציאה אדורוי* חעחחע מיקוטו: גררר @.@ *אוספת את כל היאוי וצורבת על דיסקים* גיא: מה שאתן עושות נראה חשוד...כנראה שאני אצנזר אותו... מיקוטו: לא!! *זורקת יאוי של בליץ' על גיא* תראה איזה אוקא איצ'יגו *.* גיא: קשה...מדי....אי...אפשר....לצנזר...אהה~! *מתפוצץ* איצ'יגו: *מסמיק בטירוף* מאיפה לעזאזל הוצאתן את זה?!?$^?&^ מיקוטו: יש עוד אם אתה רוצה *.* ניצנע: הי! 1240 שחכו פה את הארון שלהם! רוקיה: טוב שמישהו נזכר שנעלו אותי בארון! תוציאו אותי מפה! ניצנע: אבאבל... המפתח אצל 1240! *1371 מתנפלים על הארון ומנסים לפתוח אותו* ניצנע: זה אבוד! זה ארון שזהר ובאקי תיכננו לאינוסאשי שלא יפתח באמצע.... 1371: זה רעיון לא רע..... הי! איצ'יגו! בא לך ארון? רוקיה: הייי! אני עדיין בפנים! קיל: אז? *1371 גוררים את איצ'יגו אל עבר הארון* איצ'יגו: לאלאלאלאלאלא! אני אעשה הכל, רק לא זה! *1371 עם מבט זימתי/ערמומי/משו אחר* מיקוטו: איפה רנג'י/בישי אחר נמצא? רוקיה: הי! לפחות תוציאו אותי מפה קודם! 1371: למה? רוקיה: כי אני סטרייטית ><; וגם ויהיה פה צפוף מדי מיקוטו: טוב תוציאו אותה! אנבי: צריך להביא לפה איזה אדו ולהיכנס איתו לארון מיקוטו: אבל זה בליץ' פה XP יאללה איצ'יגו יא דו-מיני כנס לארון~! איצ'יגו: לאלאלאלאלאלאלאלאלא מיקוטו: *דוחפת איצ'יגו לארון* אצ'יגו: אבל אני לא הומו! >< מיקוטו: אני ידעת *מבט נבזי* איצ'יגו: הא? o_O;; מיקוטו: אתה דו-מיני~! *קופצת לארון* איצ'יגו: לאאאא ;O; אישידה: *מציץ משום מקום* מה הולך פה? אנבי: רגע רגע אני אמורה להיות אישידה! >< אישידה: מה? ם.ם; פאקצה רנדומלית: שיו כאילו איכס! כאילו הומואים זה כזה איכסה!~ כאילו צריך יותר וורוד כאילו? קיל: מי רוצה להלוות לי סול סלייר? *מבט ערמומי אל עבר הפאק-צה* *כל השיניגאמים מושיטים סול סלייר'ס* *עוברת ובוחנת את כולם* *בוחרת את של היטסוגאיה* קיל: מה אתה הולך לעשות אחרי שהארון ייתפנה? היטסוגאיה: Oo?! קיל: לא משנה... פאק-צה: הלו? מישו בבית? כאילו שיו, חסר כאן ורוד, כאילו דהההה *מרימה את הסול סלייר* *מנחיתה* *ראש של פאק-צה מתגלגל לו על הרצפה* פאק-צה 2: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה עשית לנשמה שלי? כאילו דה, אני 'יביא' את החבר כפרע נשמה שלי שירביץ לך קיל: *נאנחת* *מניפה את הסול סלייר* יאצ'ירו: לא! *יורקת על הפאק-צה* קן-צ'אן אני רוצה אותה בתור בובה! זאקארי: באקא, היא יותר מידי מטומטמת יאצ'ירו: מי שאומר באקא הוא יותר באקא. זאקארי: באמת? קיל: אל דאגה, אני פשט אפחלץ אותה יאצ'ירו: יאי *מניפה סול סלייר* *חותכת את הבטן* מחליף של גיא: מה את עושה?! *מצנזר*

וחלק ב../images/Emo15.gif../images/Emo103.gif../images/Emo106.gif../images/Emo103.gif

לבינתיים אתי ואור עסוקים בלאסוף "מזכרות" אתי: אוניצ'אן תראה השגתי את הרולים של ביאקויה,את הפיג'מה של רוקיה,את הבנדנה של רנג'י ואת החזיה של אוריהימה! אור: זו החזייה של אוריהימה?!,הייתי בטוח שזה אוהל. לפתע המחליף של גיא מופי ובידו שלט "צונזר" אתי: אוניסאמה הוא מצנזר את השיחה שלנו! אור:אני אטפל בו ,אחרי הכול אני המנהל של הפורום ! *הילה זוהרת מקיפה את אור ובכל מקום אנשי פורום 1371 נושאים עיניהם לשמיים* *אור שולף סול סלייר מאולתר והורג את המחליף של גיא במהלומה אחת.* אתי: אף אחד לא מצנזר את המנהל של פורום 1371 וזוכה לראות את יום המחר! קיל: אור, איך יש לך סול סלייר? לא ידעתי שאתה מת... אור: אני לא, לקחתי את זה מאחד השיניגאמים שמתו D: . *רעש רם מכיוון הארון* קיל: הגיע הזמן להוציא אותם, לא? *1371 פה אחד*: לא! קיל: אז אולי ניצור עוד ארון? יש רשימה ארוכה של אנשים שאהמ... מחכים לו XP *כולם ניגשים לעבודה* *כעבור שעתיים* *מביטה ב-3 ארונות חדשים* *שורקת* קיל: תור מי עכשיו? *כל הדמויות מבליץ' מתחבאות* קיל: ביאקויה... ביאקויה: מה? לאלאלאלאלא! *נדחף בחוזקה אל תוך הארון* *תולה על הארון שלט 'נא לא להפריע' *קופצת אל תוך הארון ונועלת אותו מאחוריי* ניצנע: הי הי הי! יש פה ארון פנוי! משחקים "שלושים שניות בגנעדן!" אור: שלושים שניות לא מספיק! ניצנע: אז שלושים דקות! 1372: אז תבנו עוד ארונות~! ניצנע: נתפשר על שבע דקות. עכשיו....מה מסובבים? *לוקחת סול סלייר אקראי ומסובבת* ניצנע: היטסוגאיה והינאמורי! *1371 דוחפים אותם לארון והתנגדויות עזות נשמעות* רוקיה: סיימנו אם אתם מוכנים לפתוח את הארון סופסוף! יש פה מחסור חמור בחמצן! ניצנע: אצל מי המפתח? אור: אצל קיל! 1371: אבל קיל בארון השני עם בייקואה! ניצנע: קיל! את המפתח בבקשה! *רעשים רעשים* ניצנע: זה אבוד. ישך רעיון אור? אור: נראה לי שהמפתח הרזרבי פה איפשהו..... אור: או שלא. רוקיה: מה לא?! הוציאו אותי מפה! איצ'יגו: גם אותי! מיקוטו: אתם יכולים להוציא את רוקיה, את איצ'יגו השאירו *______* קיל, מתוך הארון: יש מפתח רזרבי בסול סלייר שלי. 1371: אבל אין לך סול סלייר ><' קיל, מתוך הארון: שקרן! [או 'שקרנים...'] 1371: *מתחילים לבדוק סול סלייר'ס* *מוצאים מפתח בסול סלייר של היטסוגאיה* 1371: מצאו בסול סלייר של היטסוגאיה! קיל: שלי!!! 1371: *נאנחים* רוקיה: הוציאו אותי מכאן! 1371: בסדר בסדר *מוציאים רוקיה* מיקוטו: יופי! *תורקת ארון ונועלת מבפנים* איצ'יגו,מתוך הארון: היי מה את עושה?! הם הרגע-לא לא שימי בגדים! אהה!! *קולות חשודים מתוך הארון* 1371: ....... קיל,מתוך הארון: אה לא! אל תזוז ביאקויה! ביאקויה, מתוך הארון: עזבי אותי ילדה מעצבנת! קיל,מתוך הארון: שלי!! *עוד קולות חשודים* 1371: ........כן... ניצנע: *מציצה לתוך הארון של היטסוגאיה והינאמורי* היטסוגאיה והינאמורי: ...עכשיו אפשר לצאת? ניצנע: T__T *זורקת קונדומים על היטסוגאיה והינאמורי* תעשו משהו עם עצמכם! *__* היטסוגאיה: מזה החפצים האלה? הינאמורי: אה..זה...*מסמיקה* ניצנע: יופי כולם מרוצים? יפה *תורקת ארון* ניצנע: אוקי- נגמרו הארונות! מה עושים עכשיו? אור: לוידע. ענת: יש מגרות! ניצנע: נכון! מגרות שליטעעעע! רוקיה: הו לא! אתם לא נועלים אותי שוב! ניצנע: אז את מיייי? ענת: נגריל! *מסובבים סול סלייר* 1371:אוריהימה ואישדה?! אישידה: אני לא נכנס לשם. בעד שום הון שבעולם! אני לא נכנס למגרות! ניצנע: כן אתה כן! *דוחפת את אישידה למגרה* אישידה: זהירות על המשקפיים! *ניצנע מנסה לדחוץ גם את אוריהימה* *ניצנע לא מצליחה כי אוריהימה לא נכנסת למגרה* ניצנע: הי אור! יש לך מגרות גדולות יותר? הינאמורי והיטסוגאיה: אפשר להוציא אותנו מהארון! *יוצאים* *אוריהימה נדחסת לארון* *אישידה נשלךף מהמגרה ונדחס גמהוא לארון* *ניצנע נועלת ארון* אישידה: תנו לי לצאאאת! ניצנע: אז הינאמורי מה עשיתם שם? הינאמורי: שיחקנו ששבש! מישהו השאיר קופסה אחת שם! *נפילה* ניצנע: תחזרו לשם מיד! אתם צריכים לעשות משהו נורמאלי@! לא לשחק ששבש! הינאמורי&היטסוגאיה: למה הכוונה? ניצנע: אל תגידו לי שאין לכם שיעורי חינוך מיני בסול סוסאיטי?! הינאמורי&היטסוגיאה: לא... מזה בכלל? ניצנע: *נפילה* *גורררת אחות בצפר מסכנה שבמקרה עברה ברחוב* ניצנע: תסבירי להם! אחות: אבל יש פה בנים! ניצנע: זה מוסד דו מיני פאקינג! אתן מחנכות את הבנים שאוטומטית כל פעם שמדברים על מערכות יחסים הם רוצים כדורגל! אחות: אבל! ניצנע: תסבירי או ש... *שולפת סול סלייר* אחות: טוב טוב טוב! בסדר! *טון מבוהל* בואו אחרי. *הולכת לחדראחות* קיל: ניצנע? לא ידעתי שכבר הרגתי אותך! ניצנע: לא את לא! קיל: אז מאיפה הסול סלייר? ניצנע: קורס קאטנה. רק שנתתי לה שם. קודנגה- נכון שם יפה? קיל: משתגידי. אני חוזרת לארון. *קיל חוזרת לארון* *רעשים מהארון של אישידה ואוריהימה* *ניצנע פ]ותחת את הארון* *אישידה ואוריהימה משחקים ששבש* ניצנע: ארררר~! *חוטפת ששבש ושוברת את הקופסה* תעשו משהו נורמאלי! תעשו ש.ב! ש.ץב בחינוך מיני! *ניצנע טורקת את הדלת* תמשיכו! או שאני אשסה בכם את קודנגה! *מניפה סולסלייר*

dark max

New member
XDDD ממשיכה

1371: מה עושים בנתיים? קיל&ביאקויה: *יוצאים מהארון* [XD] קיל: משחקים חובה או חובתיים + 7 דקות בגן עדן! מישו מ-1371: אבל אין מספיק ארונות ניצנע: והמגירות קטנות מידי קיל: *חושבת* עוד ארונות! #כעבור 3 שעות, ארוחה, שוקו, וכמה אנשים שאילצו אנשים אחרים להכנס לארון ונכנסו בעצמם אליו; רעשים חשודים נשמעו, כמובן# קיל: יש לנו 6 ארונות, 2 מהם בשימוש. רוצים להתחיל? 1371: כן! D: *לוקחים סול סלייר ומסובבים* ניצנע: *פה פעור* 1371: *מגמגמים, מביטים ב_____&_____* שמישו ימשיך אותי, כולל להשלים את שמות האנשים ש-1371 מביטים בהם.

SasuNaru

New member
ממשיכה ../images/Emo98.gif

ניצנע: *פה פעור* 1371: *מגמגמים, מביטים בסאדו וקאנפאצ'י מיקוטו: *רעשים חשודים מתוך הארון מפסיקים* *פותחת דלת ארון* מה נעשתם שקטים פתאום? איצ'יגו: *ממלמל* ה-הצילו....@.@ מיקוטו: שקט~! *קופצת פנימה לארון ונועלת אחריה* איצ'יגו: לא שוב!! ;O; ניצנע: זה...הזוג....הכי לא...קשור...בעולם~! @.@ 1371: ....נסובב שוב?

ממשיכה.

אור: גורל זה גורל. קיל: נכון. ניצנע: אבל! *ניצנע חוטפת מבטים* *1371 דוחפים את זאקארי לארון* *1371 לא מצליחים לדחוף את סאדו לארון כי הארון קטן מדי* ניצנע: חהחהחה! צריך ארון אקסטרה לארג'! קיל: מה הבעיה? פשוט נשאל את הארון של 756! (פורום סידרת נרניה והארון שגדול-יותר-מבפנים-שלהם) ניצנע: אבל קיל|! הארון תפוס! מה נראה לך שפיטר ואדוארד עושים שמה כל היום?! קיל: שכחת? הם כבר לא בארון! הם מתו בספר האחרון! ניצנע: למה ספיילרת לי למה?! ;; *קיל גוררת את הארקון של 756 ודוחפת פימה את זאקארי ואת סאדו* יאצ'ירו: קן צאן! חכה לי! ניצנע:גומנסי יאצ'ירו- זה לא לגילך. יאיצ'ירו: אבלאבל! קן צ'אן!

Violettecat

New member
ממשיכה ^^

אתי: יאצ'ירו צ'אן אני אשחק איתך בנתיים! *צובטת את הלחי של יאצ'ירו* אתי: קאווווווווווווואאאאאאאאייייייי יאצ'ירו: קן צ'אן אני לא רוצה ללכת!!!!!!! *אתי גוררת את יאצ'ירו משם* אין לי רעיונות,תמשיכו אתם.

dark max

New member
ממשיכה

קיל: הארונות בכיוון השני :S ניצנע: בואו פשוט נמשיך במשחק...! 1371: *מסובבים סול סלייר* קיל: *פה פעור* ניצנע: *פה פעור* אור: *מחייך* 1371: *פה פעור* רוקיה: *בורחת* איצ'יגו: אף-אחד לא נוגע ברוקיה חוץ ממני! 1371: *מביטים בו כאילו הוא היה משוגע* איצ'יגו: *שותק* *רעשים חשודים מכל הארונות* אור: רוקיה, אסור לרמות קיל: למרות שאני נגד זה, הוא צודק... 1371: *גוררים את רוקיה לתוך הארון* אור: *נכנס מרצון* 1371: *נועלים את הדלת* מי ממשיך אותי?

SasuNaru

New member
אני ../images/Emo11.gif

מיקוטו: שקט איצ'יגו! *נבוט פוגע באיצ'יגו* איצ'יגו: מה? @.@ איה >< מיקוטו: אתה שלי
איצ'יגו: ממתי? XP *משקל היאוי במחשב של מיקוטו נופל על איצ'יגו* 1371: ......o.o; אנבי: מה?! תני לי את הדוג'ינשי הזה! קומונת יאוי יאוי שונן אי והצמה של אדו: דוג'ינשי! מיקוטו שימי דוג'ינשי!עכשיו! מיקוטו: אה @.@ 1371: .....יש לה..הרבה יאוי... רוקיה: תוציאו אותי מפה! ;O; אור: הוהוהוהו *מבט ניבזי* רוקיה: O.O;;; קיל: טוב בואו נמשיך ^.^ *1371 מסובבים סול סלייר* 1371:.....הא?! *מבטים מבולבלים* ניצנע: אבל אי אפשר ככה @.@ קיל: אבל חוקים זה חוקים .____.;; *סול סלייר מצביעה על שני ארונות*

dark max

New member
XD ממשיכה

1371: מה עושים? *רעשים מכיוון שני הארונות* קיל: אורגיה? ניצנע: אבל איך נכניס את ארבעתם לתוך ארון אחד?! קיל: נוציא את זאקארי וסאדו מהארון הגדול. הם ממילא לא עשו משו *פותחת את הארון* 1371: *מבט המום למראה אהמ...* קיל: ... או שכן... *סאדו סמוק* *זאקארי עם מבט מטורף טורק את הארון* קיל: אוקיי... מה עושים עכשיו?

ממשיכה

בלווי קליל של חברה שלי שגנמכן רואה בליץ' ורמז- היא איתי בכיתה, וזו לא קיל. ניצנע: אממממממ..... יש לי רעיון. נבקש מ756 עוד ארון! יש להם מלאי של ארונות ענקיים שכאלו. מה חשבתן שסוזן ולוסי עושות בזמן שאדוארד ופיטר עסוקים בארון השני?! *מישהו אקראי* משחקות דמקה? *נפילה* ניצנע: לא ששבש ולא דמקה! וגם לא משחקות דוראק, או בקלפים! אלינה: מזה 756? פורום ארונות?! ניצנע: זה פורום נרניה! אלינה:אאההה...אז זה בסדר....רגע..מזה נרניה לעזעזל?! ואני מבקשת בבקשה לא לצנזר אותי! אור: נרניה זו סידרת פנטזיה, ואל תדאגי לגבי הצנזורה. האחרון שניסה את זה סיים בתור פוחלץ. אלינה:כן..וזה גם יהיה הגורל של המצנזר הבא...בוהאהאהאה!!! איצ'יגו:*נפילה* קיל: מה את עושה פה?! ניצנע: יותר מעניין מה הערס הזה עושה פה! ערס 1: מנצ'מע? *הבעת גורילה* יש'ך אש?! אלינה:בטחחחחחחחחחחחח ובאיזה צורה אתה רוצה שאני אשרוף אותך? קיל: זו השורה שלי! אלינה:התכוונת זו הייתה השורה שלך! ניצנע: אולי תפסיקו שתייכן! יש פה ערס! איפה שמתי את הסול סלייר שלי?! קיל: היא קצת נעולה בארון יחד עם רוקיה. רוקיה: טוב שנזכרתם! אלינה:מי צריך סול סלייר כדי לחסל ערס?! המצרכים הנדרשים הם: עט דף ויכולת מינימלית לכתוב מילה עם (מקסימום) 3 אותיות...אם תכתבו מילה עם יותר אותיות הערס המסכן ימות בעינויים רבים מדי בניסיון לקרוא את זה קיל:אממ... יש לי פה עותק מהסיפור שלי- זה יספיק? ניצנע: טוב- אני מתערבת על חמש שניות לפני הפיצוץ!

dark max

New member
מצחיק אבל לא יפה מצידך לרדת על הסי-

-פור שלי! ממשיכה: אוריהימה: *חולפת בתמימות ליד הערס* [הפעם באמת בתמימות XD.] ערס: *עוקב אחריה תוך כדי השמעת הערות* קיל: מי שיציע ארון ימות מוות מלא ייסורים! 1371: *שותקים* אישידה: *מתחיל להתעצבן על הערס* אוריהימה: *נבוכה לחלוטין* ערס: *מציע לאוריהימה מיטה* [הוא לא שמע על ארונות...] אישידה: *מתעצבן* אישידה: התרחק ממנה, באקה שכמותך! ערס: מה הבעיות שלך יא חתיכת בנזונה קטן?! [סליחה על הבוטות, לאחרונה קראתי ספר של גלילה משו... (אוקיי, לא של גלילה משו ולא ספר... אבל קראתי עמוד מספר ישראלי טיפוסי...)] אישידה: טאמה! למי אתה קורא בנזונה?! אישידה: *מפיל את הערס לרצפה עם שמאלית חזקה במיוחד* מחליף של גיא מס' 3: מה זה?! המצנזרים הקודמים לא לימדו אתכם לקח?! *מצנזר עם שלט גדול במידה חשודה* 1371:_______________________ מחליף של גיא מס' 3, לצופים: המשפט שהם אמרו היה בוטה מאוד, ולכן הוא צונזר! 1371: מה צונזר?! _______________________ מחליף של גיא מס' 3, לצופים: גם הקטע הקודם היה בוטה, ולכן גם הוא נחתך 1371: *מתמשך, מבול* ____ באקה! ______ טאמה! _________________ דפוק! מפגר! מוגבל שכלית... מחליף של גיא מס' 3: *לא עומד בלחץ וקורא לעוד מאה אנשי צינזורה* אישידה: *ממש מעוצבן* אוריהימה: *מנסה להרגיע* ערס: *לוטש עיניים* [אתם יודעים איפה] שמישו ימשיך אותי, הלכתי לעדכן את הבלוג ואז לקפוץ מהחלון

מאוד חכם מצידך

להתאבד מקומה ראשונה זה מאוד גאוני..ככה אם תמותי זא..מזל טובבבב ואם תא תמותי(ותאמיני לי לשאנשים שמתאבדים זה קורה הרבה..המסכנים עוד סובלים אחר כך והאנשים שהם האשימו במוות שלה םבמכתב האחרון באים ומכסחים להם את הצורה..!) אז להתאבד מקומה ראשונה זה מאוד חכם...ככה אם תפספסי לא יהיה לך ממש כואב וזה כזה נמוך שאולי אפילו לא תצטרכי להשאיר מכתב...לא יודעת מה איתך קיל אבל אני חושבת שזה ממש מצחיק...במיוחד כשה נוגע אלייך... חעחע !בוהאהא! נ.ב זאת לא ניצנע כתבה את זה..זאת אלינה..חעחע.. לא משנה כמה אמא שלי תגזוז לי את הציפורניים בכוח תמיד יהיו לי מספיק ציפורניים כדי לשרוט אותך! חעחעחע!

dark max

New member
החדר שלי בקומה שניה ><'

וזה של אח שלי בשלישית ><" מספיק גבוה. מקסימום גם חותכים ורידים או משו כערובה...

הבה נתעלם- ונמשיך מפה

ניצנע: איפה אור? יש לו עבודה לעשות! קיל: הוא עדייין בארון. רוקיה: אז תופיאו אותי מפה! אני שונאת לשחק טאקי! *כולם נופלים* ניצנע: קיל- אז המפתח אצלך? או ששוב שמת אותו בסול סלייר של היטסוגאיה? קיל: שלי! היטסוגאיה: הסול סלייר הזו שלי באקא. לכי תשיגי אחת משלך.

dark max

New member
ממשיכה

קיל: שלי! 1371: *נאנחים* קיל: *מביטה בהם* 1371: *שורקים בתמימות* ניצנע: המפתח, אם אפשר... קיל: הוא בסול סלייר שלי היטסוגאיה: זה הסול סלייר שלי - קיל *גוררת אותו אל עבר ארון פנוי* היטסוגאיה: Oo מה את עושה?! קיל: *משליכה אותו אל תוך הארון* 1371: לא עוד פעם... קיל: *מביטה בהם שנית* 1371: *נאנחים* ניצנע: איפה הסול סלייר שלו? *מצביעה על היטסוגאיה* היטסוגאיה: *נאבק לצאת* קיל: זהו! נמאס לי! *לוקחת את הסול סלייר שהיה שייך בעבר להיסוגאיה* זוכרים את הפרק הראשון? *מחייכת* 1371: *מבועתים* קיל: *משפדת את ליבה עם הסול סלייר* 1371: *הווו* קיל השיניגאמית: זה *מראה סול סלייר מגניב שאם היה לי סורק היתה מעלה ציור שלו לפורום* הסול סלייר שלי! ניצנע: המפתח! קיל: אוקיי, אוקיי... *מוסרת לניצנע את המפתח* היטסוגאיה: *הצליח לצאת מן הארון* קיל: בישי שכמותך!
חזרה לארון! היטסוגאיה: *מנסה לברוח*

ממשיכה.

ניצנע: *תוקעת סול סלייר אקראי בלב* קיל! ארצה! רק הינאמורי נוגעת בו! קיל:שלי! *ניצנע פרקת מקיל את החרב ומעיפה אותה הצידה* *ניצנע תופסת הינאמורי וזורקת אותם לארון* *ניצנע נזכרת שיש ששבש בארון הזה* *ניצנע נכנסת לארון, ומוציאה את הששבש, הטאקי, הרוורסי, הלגו והקלפי יוגיהו* *ניצנע זורקת על היטסוגאיה קונדומים* *נועלת את הארון* *מתעלפת כי לא נשמתי בכלל כשעשיתי את כל הפעולות האלו*

dark max

New member
את לא יכולה לפרוק אותי מנשק! ממשיכה

קיל: באקא! *שולפת סול סלייר ועוברת לתנוחת קרב* ניצנע: קסו *מתחילה לברוח* קיל: *רודפת אחריה* 1371: *עוקבים אחריהן* קיל: טאמא! בואי הנה! ניצנע: *מגבירה את הקצב* קיל: *עולה על אופנוע ולוקחת כידון אקראי* ניצנע: oO קיל: *זורקת את הכידון* ניצנע: *נפגעת בירך ללא אפשרות החלמה* קיל: *משיגה את ניצנע* ניצנע: *לא מסוגלת לזוז* קיל: ביאקויה, איפה אתה, בישי שלי? [
] 1371: *נאנחים* ניצנע: מוציאה דגל לבן* קיל: אפחד לא אומר לי ארצה! ניצנע: *מהנהת ונודרת שלא תעשה דבר ללא אישורה של קיל [D:]* קיל: ביאקויה! ביאקויה: *בורח* קיל: *נאנחת* מי רוצה להמשיך לשחק חובה או חובתיים? 1371: *מרימים את היד* מישו ראנדומלי: *מביא את הסול סלייר של ניצנע, היא ממילא לא תזדקק לו [D:]* 1371: *מסובבים את הסול סלייר* סול סלייר: *מצביע על קון ואוריהימה* 1371: oO קיל: לארון! *משליכה את אוריהימה המבועעת לארון* קון: *נכנס ברצון ונועל אחריו את הדלת* ניצנע: אני נגד השיפ הזה! קיל: הרשתי לך לפצות את את פיך?! ניצנע: *משתתקת* 1371: *מסובבים סול סלייר* סול סלייר: *מצביע על אורהרה וחתול* 1371: oO חתול?! קיל: חוקים הם חוקים. אורהרה: אבל...! קיל: לארון! 1371: *משליכים את שניהם לארון ונועלים* ארון: *שקט... שקט... רעשים* 1371&קיל: oO

למעלה