מאחר והתעקשתם להגיב לחופשי ומאושר

SayNoMore

New member
מאחר והתעקשתם להגיב לחופשי ומאושר

המציאות הנוכחית של כולכם קשה מאד, ובעקר אינכם רואים אור בקצה המנהרה. לכן אין מקום לביקורת שלילית, חשדנות, והתמקדות בחצי הכוס הריקה שהצעתי לכם. קל לקטר אך קשה לשנות. אין קיצורי דרך ולעולם לא מאוחר. כמו כן, מלבד תמיכה הדדית שעיקרה צרת רבים נחמת טיפשים (צר לי אך זו האמת) לא מצאתי ולו סיפור אחד של נסיון להתגבר על הפחד המשתק, שכן זו הבעייה האמיתית. אני מזדהה עם כל שנאמר בפורום אך בדיוק בנקודה זו מסתיים הדימיון בינינו. וכן, חל בי שיפור עצום!!! ולא, אני לא איש שיווק של CTI, ולכן הדגשתי שיש הרבה דרכים נוספות. כל מגמגם שיאזור אומץ ויתמיד בכל רגע ורגע בו ידרש לדבר ולו הברה אחת (מאד מאד קשה לביצוע) ביום ובלילה לאורך זמן (מספר חודשים) בנחישות לא מתפשרת לסגל הרגל דיבור נכון יותר שנשמע נורמלי וטבעי ועקרו פשוט: קצב איטי יותר, הפקת צלילים רכים יותר, ביטוי כל הברה במלה והתמקדות ברעיון בלבד, ובמקביל כפי שצויין קודם גם חשיבה חיובית וקבלה עצמית, יתקדם משמעותית בדרך להיות חופשי ומאושר!!! אני מודה הקושי רב אך ההצלחה מחזקת. ראו את עצמכם כספורטאים או אומנים מקצוענים שמחוייבים באימון יומיומי ממושך כדי להגיע לתוצאות. לא לכולכם יהיו האומץ, הכנות וכוח הרצון אבל חלקכם מסוגלים להצליח!!! ובכך אף לסחוף אחרים. שוב, במקום להגיב מייד מנקודה של תסכול, פשוט נסו ותווכחו. אני מכיר בחשיבות של קבוצת תמיכה, (כל הכבוד), אולם עד כה קבוצה זו נעדרת אלמנט קריטי של דחיפה ללקיחת אחריות אישית למצב, תוך נקיטת פעולה אקטיבית, לכן ברשותכם מספיק עם השאלות אלי, בתיאוריות כולנו חכמים תתחילו להציג קבלות כנגד מעשים ושתפו אותנו בתוצאות. תתבוננו עמוק פנימה ותשאלו את עצמכם בכנות: האם במשך כל שנות חיי באמת ניסיתי ולו פעם אחת ברצינות באופן שתואר? בהצלחה. נ.ב. גם אני עדיין בדרך אולם בתנועה מתמדת קדימה.

אתה מסיק מסקנות מהר מדי...

המציאות של כולנו לא כזו שחורה , גם אנחנו עברנו טיפולים וחלק עברו אף כמה טיפולים , גם בהדסה (שזה על אותו סגנון של ברברה דם) ולא לכולם זה עזר ואם כן אז ברמות ממש נמוכות.... גם עם הגמגום אני עדיין לא רואה את עצמי חיה במציאות שחורה כמו שאתה מתאר. אם הטיפול של ברברה עזר לך ואתה "חופשי ומאושר" ולא מגמגמם יותר אז אחלה! אבל אל תשפוט אותנו או תחשוב שאנחנו כל החיים רק בוכים על מר גורלנו ולא עושים כלום בנדון כי עשינו , אני לפחות עשיתי ולקחתי את זה מאוד מאוד ברצינות. מעבר לזה , אתה מוזמן להשאר כאן איתנו ולדבר קצת יותר על העבר שלך בתור מגמגם , איך התמודדת , האם השיפור היום הפך אותך לבן אדם אחר? אני לא הגבתי מתוך תסכול , פשוט שאלתי שאלות שעניינו אותי. ואם אתה חושב שקבוצת התמיכה פה (שאגב רק בתחילת דרכה , הפורום אפילו עוד לא מפורסם בדף הראשי) נעדרת אלמנט קריטי של דחיפה , אז אני מזמינה אותך להיות האלמנט הזה שלנו. אתה מוזמן להמשיך לכתוב ולשתף

shuky63

New member
תתרום לכולם יותר אם תספר ספציפית על

הטיפול שעברת ויותר בפרוט וגם על השימוש בטכניקה בהבט של קשיים והצלחות. לדעתי הטון המעט נוזפני שלך יוצר התנגדות אצל הקורא ואתה מפספס את היכולת להעביר לו את ההשקפה שלך.

jac1234

New member
כאדם עם נסיון רב בתחום בגמגום, עברת

תהפוכות רבות,הכחשה,זה רק כשאני מתרגש,רק כשאני מדבר,רק עם קהל וכך הלאה. כנראה שניגזר עלינו למות כמגמגמים. כולנו עוברים עליות ומורדות, לעתים אני מצליח להעביר החלטות חשובות,כמעט ללא גימגום בשיטת הכעס,הרמת קול, שגורמת לי להסב את צומת ליבי מהגימגום,וכולי גאה בהצלחתי לאחר קבלת מחמאות מעמיתים. למחרת אני נתקע כשאני מברר כתובת משוטר ומצב רוחי מידרדר. לכן מרספקטיבה של זמן, לו הייתי מייעץ למגמגם צעיר מה הדבר החשוב ביותר כדי להעביר את חייו ללא מלחמה תמידית ואבודה בגימגום, להשלים איתו בשלב מוקדם. לרכוש מקצוע שאינו תלוי בדיבור, או במידה מעטה. לרכוש תחביבים והישגים שיוכיחו לאדם ולסביבתו הקרובה, כי הוא מוצלח, והגימגום הוא פגם קיים וכך הוא ישאר. לכולנו יש פגמים, לי יש גימגום. ההשלמה כידוע היא הדבר החשוב ביותר ואיתו חוש ההומור,עם ניתקענו אז במקום לנסות ל"העלם" להבין את הסיטואציה ולקבל אותה בפרופורציה, אז השלמנו את המישפט בעוד דקה! אני רואה חשיבות רבה ביותר בפורום, מאחר ובצעירותי חשבתי כי רק אני מגמגם בעולם ואין אדם בעולם שחש את עוצמת הבושה והיסורים שלי! כיום אני מבין שיש כ- 2-3 אחוזים כמוני, אז איני תופעת טבע. חבל שאין פירסום לאתר, אני משוכנע שישנם מאות מגמגמים שהיו רוצים מאד לגלות שרבים, רבים חשים את הפחדים,החולשות,המאווים שלהם.

למעלה