מאחר וכבר יותר מדי זמן

michaelblum

New member
מאחר וכבר יותר מדי זמן

הפורום הזה שומם, הגיע הזמן לאיזה נושא מרענן, והוא - איזו הופעה שראיתם הכי הרשימה אתכם? הכי ריגשה אתכם? הכי הקפיצה אתכם? אם ראיתם מספר הופעות - דרגו אותן מהטובה לפחות טובה. האם הייתם בהופעה חיה? איזה שיר אתם הכי אוהבים בביצוע לייב? איזה שיר אתם הכי שונאים בביצוע לייב? (לאו דווקא שאתם שונאים מהדיסק...) האם יש רגע מסויים בהופעה מסויימת שהדהים אתכם בצורה מיוחדת? אם כן, איזה? זה יהיה מעניין...

michaelblum

New member
אה ושחכתי עוד שאלה אחת

וזה ממש למומחי הופעות שראו יותר מהופעה אחת יותר מפעם אחת... בד"כ לפני שירים מסויימים יש ג'אם קבוע, האם יש ג'אם כזה לפני שיר מסויים שאתם אוהבים במיוחד? איזה?

lollapalooza

New member
היי ../images/Emo10.gif

לא יפה להגיד שומם. (מה גם שהוא לא.) מממ... אני חושבת שהכי מרשימה בעיניי הייתה ההופעה בסליין. לא ממש בגלל השירים כמו בגלל האנרגיות המטורפות שלה והביצוע הבאמת מצויין. הכי ריגשה
לא יודעת אם יש דבר כזה. כל הופעה מקפיצה אותי. בעיקר באלו שבהן הם עושים את Search And Destroy. ואני חושבת שכולן טובות. קצת נמאס לי מזו שבכיכר האדומה. בביצוע לייב אני אוהבת את כל השירים היותר רועשים ופחות את השקטים. רגע מסויים שהדהים אותי
הרבה סולואים של ג'ון שנמשכים נצח, ורגע מרגש אחד בהופעה בפריז, כשפלי וג'ון מנגנים את הפתיחה של BTW ופלי יורד על הברכיים ומנשק לג'ון את היד
ג'אם שאני אובהת במיוחד
את כולם, נראה לי. את זה שלפני קליפורניקיישן, יש אחד שבאמת ששכחתי לפני איזה שיר הוא מגיע, וממש אהבתי שבהופעה בסליין הם עשו את הפתיחה של לונדון קולינג.

michaelblum

New member
חס וחלילה!

כמובן שהוא היה שומם אתמול וזה היה זמנית לחלוטין ובמקרה! אין על הפורום הזה אז לא להיעלב לי הא?! גם אני מסכים איתך שאין על ההופעה בסליין קאסטל, אבל לא בגלל אנרגיות מיוחדות. האנרגיות בהופעה הזו לדעתי הם לא יותר מכל הופעה אחרת, פשוט ההופעה הזו ערוכה בצורה מדהימה כמו איזה סרט הוליוודי אז זה ממש מוחשי בשבילנו. אני ראיתי למשל הופעה אחת בסאן סירו שבמילאנו שהיא מצולמת במצלמה ביתית מיציע. בקיצור זה דבר מדהים בפני עצמו, שהזווית כאילו לא זזה כל שניה ואתה רואה איזו השתוללות באמת הולכת שם וזה פשוט מדהים.

michaelblum

New member
אה הג'אם שאת מדברת עליו הוא

לפני RIGHT ON TIME. הוא פשוט מדהים. הג'אם האהוב אליי הוא ג'אם שנקרא You're Gonna Get Yours. הוא בוצע בסיבוב ההופעות הקצר של 2001, כל פעם לפני שהתחילו את GIVE IT AWAY.

michaelblum

New member
אני לא יודע עד כמה זה ריאלי

בואי נגיד שאני לא חושב שהם עדיין מפחדים מהבחינה הבטחונית. קודם כל אצלנו המפיקים יפחדו לקחת שוב סיכון כזה ולהסתכן בלאבד כ"כ הרבה כסף. למרות שאסור לשכוח דבר אחד חשוב, אז דבחו על דחייה! דחייה! לא ביטול ההופעה, דחייה עד שארה"ב תמליץ שוב לאזרחי ארה"ב להגיע לארץ. דבר שני, אנחנו כבר לא בתקופה של אחרי קליפורניקיישן, BY THE WAY לא הצליח באותה מידה, הטירוף של אנשים כלפי הלקה הזו של ההמונים ששומעים אותה ירד בהרבה. אני לא חושב שאם הם היו באים היום פארק הירקון היה מלא ב50 אלף איש... שיבואו להופיע בחיפה, המטרופולין של הלל.... משהו סמלי

עוד יותר טוב ../images/Emo13.gif

שיופיעו ב- city holl וגם תהיה לי נוסטלגיה מהנעורים שלי...

למעלה