מאחר וכולכם שכחתם מה זה הומור שחור

Widsith

New member
מאחר וכולכם שכחתם מה זה הומור שחור

ולא, הומור שירותים זה לא הומור שחור, וגם לא לומר "הוא הרג ילד, וואו, מצחיק", הומור שחור זה לנסח את זה בצורה חכמה ומתנשאת ולא סתם לנסות להיות מזעזע בכוונה. אז קדימה, מרתון בדיחות שחורות (ולא, להביא תמונה של אתיופי/תימני/מרוקאי/או כל דבר אחר שלא שייך לעולם המתורבת זה נדוש, תודה). אז קדימה - מה ההבדל בין רוסייה לפיצה? בפיצה פטריות זה בחירה. איבר המין הגדול בגוף הוא המוח, חוץ מאצל תימנים. מה דומה בין יהודי לסנטה? שניהם יוצאים מארובות. מה שונה בין מייקל ג'קסון לשקית ניילון? שקית לא מתלבשת על ילד בצורה אקטיבית. מה דומה בין מייקל ג'קסון לשקית? המונומרים. קדימה, אני בטוח שיש לכם יותר טוב מזה. בעצם, תוכיחו קודם. יונתן, תתבייש לך על הניהול הלקוי ואיך שנתת לרמה לרדת, יא כשל. אני לוקח פיקוד. אז, תנו הצעות לאיזה פורום משתגררים, ומי משתגרר. וכדאי שזה יהיה פרובוקטיבי ומרושע!

someboddy

New member
שאלה: כמה ילדים צריך בשביל להחליף נורה שרופה?

תשובה: תלוי כמה זמן לוקח לך להשתעמם מהמתג של האור

Wolf woman

New member
מה נרטב כשדופקים לתינוק פטיש בראש?

אני כשאני עושה את זה... מה ראשי התיבות של KFC? קורצ'אק פרייד צ'ילדרן שלושה ערפדים יושבים בבר ומחפשים קרבנות פוטנציאליים, לפתע אחד מבקש ספל עם מים חמים מהברמן ושני הערפדים האחרים מסתכלים עליו במבט של מה לעזאזל. "מה, אסור לשתות תה?" הוא שואל ומוציא טמפון משומש מהתיק. מה יותר גרוע מתינוק בתוך פח? פח בתוך תינוק ---- אחשוב על עוד בהזדמנות

yonVata

New member
עוד קצת...

מה יש רק לגברים, מתחיל ב-ז' ונגמר ב-נ'? זקן יופי, ומה יש רק לנשים, מתחיל ב-ז' ונגמר ב-נ'? הריון
מה זה אדום מבפנים, אדום מחוץ, ומסתובב במהירות של 30 קילומטר לשעה? צפרדע בבלנדר.
ישן אבל אהוב... מה יותר גרוע מתולעת בתפוח? שואה אטומית.
ילד אחד בא לסבא שלו ומבקש שיעשה לו קסם. הסבא מוריד את המכנסיים ומבקש מהנכד שישב עליו. "אתה מרגיש את האצבע שלי תחת שלך?" שואל הסבא. "כן" הילד משיב. אז הסבא עונה "בלי ידיים! בלי ידיים!"
מה יותר גרוע מלראות ערימה של תינוקות מתים? לראות ערמה של תינוקות מתים עם תינוק אחד חי בניהם. מה יותר גרוע מזה? -לראות אותו מנסה לפלס את דרכו החוצה. -מה יותר גרוע מזה? -לראות אותו מנסה לאכול את דרכו החוצה. -מה יותר גרוע מזה? -לראות אותו חוזר לאכול עוד. -מה יותר גרוע מזה? -השואה -מה יותר גרוע מזה? לדפוק את הזרת של הרגל בפינה של הקיר באמצע הלילה....
איפה הריכוז יהודים הכי גבוה? באטמוספרה.
איך עדין לא שמתם אתזה???? ילד בא לאמא שלו ואומר: "אמא אמא אני רוצה עוגיה!". אמא: "אז תיקח". "אבל אמא, אין לי ידיים!" "אין ידיים", עונה האמא, "אין עוגיות".
מה זה שחור, באורך 30 ס"מ וקשה בבוקר? מוות בעריסה ובשביל לרענן את זכרונכם, יש קצת כאן וגם קצת שם עוד כמה בדיחות שואה....

למעלה