מאחר ורוב מכירי מפורום הריון ולידה

נופר30

New member
מאחר ורוב מכירי מפורום הריון ולידה

פה אז אני מצרפת את הסיפור לידה של אביב פה

../images/Emo20.gifסיפור הלידה של אביב../images/Emo20.gif

סיפור הלידה שלי : הכול התחיל בבדיקה שגרתית של סוף חודש תשיעי התאריך היה ה 6.4.2003 הרופא ראה את הערכת המשקל שלי (3800 גרם ) והחליט לשלוח את אימא לבית חולים כדי ששם יחליטו אם לזרז את הלידה או לא ביום שני בבוקר 7.4.2003 אנחנו מגיעים לליס , בבית החולים החליטו כי יש סיבה לזירוז עשו לאימא סטריפינג ( זירוז טבעי ומאוד כואב מסתבר ) ושלחו אותה לנוח במחלקה לראות אם תתפתח לידה השעה עכשוו כבר 12 בצהריים ואימא יושבת עם אבא במחלקה ומחכים לצירים שיגיעו בשעה 23:30 מחליטים להוריד את אימא לחדר לידה ולהתחיל במתן פיטוצין ( או בלשון העם פיצוצים בשל הכאבים העזים ). לאימא מתחיל לכאוב ואני לא מראה סימני תזוזה בשעה שלוש לפנות בוקר אימא נשברת ומבקשת טשטוש ( אבא אומר שאז אימא התחילה לספר את כל סודות המדינה מההזיות של הטשטוש ) ועדיין אין תזוזה , יש פעילות ריחמתי( כלומר צירים כואבים שאימא לא מרגישה אבל לי טוב בפנים ) בשעה שתיים בצהריים (8.4.2003) מחליטים להחזיר את אימא למחלקה כדי לתת קצת מנוחה לגוף יום רבעי 9.4.2003 שעה שמונה וחצי בבוקר מחזירים ת אימא לחדר לידה ומתחילים הכול מההתחלה אבל הפעם אימא לא נשברת ולא לוקחת כלום ( מה שתקע ביום הקודם את הלידה ) בשעה 14:30 אחרי שעות של כאבי תופת הגיעה הרגע המיוחל שלו חיכתה אימא יש פתיחה של חמש אצבעות אפשר לקבל אפידורל ( המצאת המאה ) . מכאן הדברים רצו להם במהירות פקיעת מים וכו' עד לשעה 19:00 אז מודיעה לאימא המיילדת שהיא במצב של תוך 3 שעות חייבים לסיים הכול ( גם אם יצטרכו לנתח את אימא ) ופתאום הדופק שלי מתחיל לרדת מלא רופאים נכנסים לוקחים לאימא דם ומחליטים אני במצוקה חייבים לנתח ואז המיילדת האחראית ( כי שלי הלכה ליילד במקום אחר ) אומרת לרופא רגע רגע בוא ננסה דחיפה אחת ( מסתבר ששלפוחית השתן של אימא חנקה אותי וכשרוקנו אותה פתאום התחלתי להסתדר ) הרופא אישר דחיפה אחת ואני ואימא בכוחות משותפים ( לא רצינו ניתוח ) הראנו מה אנחנו מסוגלים מייד ביטלו את הניתוח והחלטנו שאני מפה יוצא תוך 10 דקות השעה כבר 20:00 בערב ואז 4 צירי לחץ ו 4 דחיפות ארוכות וטובות והופ בשעה 20:12 אני בחוץ אימא המומה ממני ומתאפקת לא לבכות ( מה שאי אפשר להגיד עלי ) אבא מאושר ================================================ מזל טוב ממני גם
בחרתם לו שם מ-ק-ס-י-ם ! הרבה בריאות ואושר

נופר- איזה סיפור לידה יפה../images/Emo24.gif

מאוד נחמדה הדרך בה בחרת לספר אותו

זואי11

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifוואו נופר!

כל הכבוד לך, ומזל שבסוף לא נזקקתם לניתוח. מאחלת הרבה כיף ונחת בגידולו של אביב. ודרך אגב, מה עם תמונות של אביב??

עכשיו נשאר לעשות זכרון דברים

ולהתחיל לאסוף נדוניה שיהיה לך בקלות ....

לידה לא קלה!

אפילו קצת מפחידה! מזל שהיתה המיילדת שהתעקשה על הדחיפה. נו, הכי חשוב שאביב יצא בריא ושלם ושנגמר בטוב! המון מזל טוב, ושמעכשיו הכל יהיה קל! הרבה בריאות ואושר!

נופר - איזה מסע ארוך

אבל בסופו הפרס הגדול. כל הכבוד לך ולאביב שהחזקתם מעמד. מאחלת לכם רק טוב וכמובן בריאות

למעלה