מאחר ותפוז קצת מגמגם היום, הריני

עציון

New member
מאחר ותפוז קצת מגמגם היום, הריני

מנצל את הפורום לענות לכמה מהפונים אלי בדרך זו או אחרת. גנובה--- אני גאה בכך שאני מכיר אותך אומנם וירטואלית אבל אני מאלו שנוטים להאמין שמציאות ווירטואלית חד המה למרות אי אלו סטיות שהתגלו פה ושם. עמדתך כלפי חמותך והדרך בה בחרת מעלה את ערכך לא רק בעיני, אלא ובעיקר בעיני משפחת בעלך. לא אפרט יותר אבל חמותך ראויה לך למרות שאת לא ראויה לה בגלל היחס הבוטה כנגדך. ואני אומר זאת בהיפוך. והמבין יבין. את ילדה גדולה והתגובה ממש ממש ניפלאה. מנופ--הבוס שלך ראוי לנזיפה קשה על הלנת שכר. אם יש לו קשיים, שיגיד עכשו ולא אחר שיתמוטט. עדיף ציפור אחת ביד מאשר NADA בשתי ידיים ובכוס מליאה בתרעלה... לXXX: לא הזדהת, ולמרות זאת אני מעריך מאוד את קו המחשבה שלך ומאחל לך הצלחה ואל תהססי לעדכן ההמשך. (אני מסכים לכל הצעדים שבדרך)

ומה איתי ? ../images/Emo7.gif../images/Emo4.gifעליי אתה לא חושב?

פוייה לך

עציון

New member
הוי סיגל סיגל מי יתן ויהיו עוד כמה

סיגלים. אתמול לא ניכנסתי לפורום מסיבות מובנות וגם החושחש של השמוטי גרם לזה... מצטער בשמי ובשם הJIF שלא היינו בקשר. היום נפצה את כולם. אבל רק מאחר הצהריים...

למה התכוונת ?../images/Emo99.gif

עוד כמה כמוני? תהיה כאן התפוצצות ושום תמיכה של תפוז לא תעזור

מנופ

New member
עציון, תודה על ההתחשבות

רק שהבוקר נכנסתי למשרד והתלוש עם השיק חיכה על השולחן,ועוד לתאריך שלפני יומיים, ואם היה שם את זה אתמול, מה היה קורה? הייתי פחות מחוממת עליו. בכל אופן אני די בקריז היום כי הצליחו לעצבן אותי כהוגן היום, (הבוס השני, החליט להגיע מוקדם וגילה שאיחרתי אז היה לכבודו גם מה לומר, חוצפן אחד).

smagi

New member
מנופי תירגעי לא יעזור אם תתעצבני

כל הבוסים אותו דבר!!! אני לא יודעת מה היה הסיפור ממש אבל גם אצלינו זה אותו דבר הוא מושך את המשכורות עד השניה האחרונה וגם אז אני צריכה להזכיר לו מיליון פעם שהוא צריך לחתום על השקים, ופתאם הוא אומר מה כבר היום ה-10 בחודש לא ידעתי
(על מי הם באים לעבוד עלינו???) בקיצור הם זבלים כי הם יודעים שאנחנו צריכות אותם עכשיו. פעם הייתי מתעצבנת אבל היום הבוס שלי יודע שבלעדי אין לו משרד, הוא פשוט סתום! הוא לא יודע מה קורה כאן בכלל! גם כשאני יוצאת הביתה הוא מתקשר כל דקה, אפילו את הקוד של הכספת הוא לא זוכר.... אבל בכל זאת הוא זה שמשלם אז לפעמים צריך לשתוק ולהבליג.

מנופ

New member
מגי, אני סובלת מזה כבר שנתיים

אף פעם הוא לא משלם בזמן, לא משלם מספיק כי תפס פראיירית שמוכנה לבוא למשרד שלו לתת את הנשמה ןלחטוף בייטה בדרך החוצה. ביום שאיני כאן הוא לא מסתדר שניה אחת, אני יד ימינו שמאלו ולפעמים גם הראש שלו. והוא מנצל את טוב ליבי וזה מה שמרגיז, הבעיה היא שהיום אין כ"כ הצעות אחרות בשוק אז עדיף לשבת בשקט ולשתוק.

smagi

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שאני הפראיירית

היחידה, אבל כנראה שיש עוד כמה. כשנכנסתי לעבודה לפני כמה שנים טובות היו כאן כמה מחלקות והמון עובדים לאט לאט התחילו להצטמצם וממחלקה אחת שהייתי בה הפכתי לאחראית על כל שלושת התחומים בחברה ונשארנו רק אני ומנהלת החשבונות, לפני שנה וחצי הבוס שלי גילה שיש לי סוג בהנה"ח ואז נעלמה גם המנהלת חשבונות ואני עושה היום הכל (והמשכורת???? חרא בלבן
) אז תתנחמי.....

מנופ

New member
בואי נתערב שאת מרויחה יותר ממני?

אגב, אני גם אמורה להיות אחראית על הניקיון כאן, אבל הודעתי לו שאו שיביא מנקה או שישלם לי תוספת ניקיון, אז כמובן שהוא החליט שעדיף להשאיר מלוכלך וזה יותר זול. (שני הבוסים שהם אחים מנקים שטיחים בימי שישי שאני לא כאן) אכלו אותה בגדול

למעלה