מאטפיקס לסבית!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
מאטפיקס לסבית!!!!!!! ../images/Emo34.gif

כאן אפשר לרשום כל מה שקשור לזה.

Lady McBeth

New member
למה? תקוע לך זין בפה?

חחחח...קדוש, מרוב דיבורים איתך התחלתי לדבר כמוך

ק ד ו ש

New member
את לא מבינה... הוליכו אותי שולל

אמרו לי שזה נקניקייה. זה "הוט דוג" לדבריו. ניצל את זה שאני לא משהו באנגלית.

הטRולית

New member
יותר בכיוון של .....

ותודה ללסביות שישבו איתי בכלא הצבאי ועוררו בי חלחלה על אוכלוסייה שלמה... בלעעעעעע אהה, כן. וזו עוד תמונה טובה יחסית. וכן, בנות שלא עושות שחי, כי זה סקסי (?!), דוחות אותי. וכן, בנות שמתחילות איתך בברוטליות, דוחות אותי. וכן, (אחרון ודי) בנות שמנסות לגעת ולשלוח ידים, למרות שאמרת "לאאאאאאאאאאאא", יותר גרועות מאנסי קצב. תודה ויום טוב.

מאטפיקס

New member
היי היי לא כולנו בהמות

מה שתיארת זה הבנות האלה, בגובה מטר ובמבה, עם שיער קצר מחומצן, בדר"כ תימניות, שהולכות למינרווה - אלה המיעוט..אמנם זה נראה כאילו הן הרוב המייצג, אבל זה בגלל שהן פשוט עושות המון רעש. לא סובלת ת'ערסיות האלה..

הטRולית

New member
בואי נראה..

יש משהו בדבריך. הן היו סוג של ערסיות. הן עשו הכי הרבה רעש. הן היו (חלקן) תמניות. אבל הן ענו יותר להגדרה של אוחצ'ות. איכסה ביכסה. (עד למפגש איתן, לא ידעתי מה זה. אחרי זה? הצטערתי שידעתי..) שוב, הן גרמו לי להתחלחל ממגזר שלם. צר לי.

מאטפיקס

New member
האמת ש..

גם אני מקבלת סוג של חלחלה מהקהילה\ ביצה\ זוהמה הזאת.. רוצה שתביני גם שאוחצ'ות, זה שם כולל ללסביות מהסוג הנ"ל שדיברנו עליו, ולהומואים נשיים שמדברים כמו פרחות מרוקאיות במעברה בדימונה של שנות ה-70..ולא כל הקהילה ההומולסבית בארץ הם "אוחצ'ות"...

ReiKo

New member
גן עדן ?

גועל נפש, כונפות חושרמוטה.. טרולית - את רוצה לספר לנו מה את עושה בפורום של לסביות ?

הטRולית

New member
אם לא הבנת, לסביות - הן לא הטעם שלי

נכנסתי לשם כדי להתחקות אחר מעלליה של מטיפאקס, או איך שלא קוראים אותה. חוצמזה, לא לימדו אותך לקרוא תשרשור במלואו כדי להבין שאני נגעלת?????

למעלה