מאטריקס, הדור הבא

סליידר

New member
מאטריקס, הדור הבא

מועתק מ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1877290,00.html מאטריקס, הדור הבא שני סרטי ההמשך ל"מאטריקס" מצטלמים בימים אלה בתקציב כולל של 300 מיליון דולר. פרטים ראשונים על התפתחות העלילה ומצב הרטיבות של קיאנו ריבס שירות טיים בסרט "מאטריקס", שיצא לפני שלוש שנים, השתלטו המחשבים על העולם ושבו את בני האדם במציאות וירטואלית ממוחשבת. קיאנו ריבס גילם את ניאו, האקר מחשבים שמגויס להצלת המין האנושי, והסרט הסתיים כשהוא נמלט על נפשו. הסרט גרף לא פחות מ-459 מיליון דולר בכל העולם וזכה באוסקר בקטגוריית האפקטים המיוחדים. צמד הבמאים של הסרט, לארי ואנדי וואכובסקי, הבטיחו שיהיו למאטריקס שני המשכים, ובימים אלה הם מקיימים את ההבטחה. באולפני פוקס בסידני מצולמים כעת במקביל שני סרטי ההמשך, "Matrix Reloaded" ו-"Matrix Revolutions" (השלישי). הסרטים אמורים לצאת לאקרנים במאי ובנובמבר 2003, אבל העניין הציבורי בהם בארצות הברית כבר התחיל להתעורר. הקדימון לפרק השני בטרילוגיה הוקרן לאחרונה בבתי קולנוע בארצות הברית ועורר הדים לפחות כמו הסרט החדש בסדרת "מלחמת הכוכבים". הפרטים על המשך עלילותיו של ההאקר ניאו שמורים תחת מעטה סודיות כבד. מה שידוע זה שבפרק השני חייב ניאו לשכנע את המכונות הכל-יכולות לשחרר את בני האדם. רוב האקשן בפרק זה, העמוס בסצינות פעולה, מתרחש בעולם הזוהר של המטאריקס, בעוד שהחלק השלישי, הרציני והפילוסופי יותר מתרחש בעולם האמיתי החבול והפצוע. ביקור באתר הצילומים של הסרטים נותן עוד כמה רמזים. בפינה מרוחקת של הסט עומדת שורת פסלים בדמותו של הסוכן סמית (הוגו וויבינג): מאז הסרט הראשון למד סמית לדעת שהוא שיעתוק של עצמו (בעצם, הוא וירוס מחשבים), מה שמרמז שניאו ייאלץ בעתיד להילחם בכמה סמיתים בו-זמנית. במקום אחר באתר עומד קיאנו ריבס במעיל ארוך ומשקפי שמש. גשם כבד יורד עליו מהתקרה. ריבס סירב לגלות במה מדובר, אך הסכים לומר ש"הפרק הראשון בסדרה היה על לידה, השני יתמקד בחיים והשלישי במוות". בפרקי ההמשך נבקר גם בעיר התת-קרקעית ציון, בה חיים מאות אלפי בני אדם שהצליחו להימלט מהכלא הווירטואלי. לורנס פישברן (מורפיאוס) וקארי-אן מוס (טריניטי) יופיעו גם הם. "אנחנו מנסים ליצר את סצינות האקשן הכי סוריאליסטיות שאפשר לדמיין"" אומר ג´ון גאיטה, האחראי על האפקטים המיוחדים בסרטי ההמשך. גאיטה הוא האיש שפיתח את טכניקת "זמן יריית כדור" המדהימה, בה המצלמה נראית כאילו היא מסתובבת סביב קיאנו ריבס בעוד הוא מתחמק מהכדורים שנורים לעברו. גאיטה מבטיח שבסרטים הבאים הטכניקה תהיה משופרת ומרשימה יותר, למרות ש"יש לחץ שתקציב ההפקה לא יגיע לרמות של תקציב הביטחון של המדינה". בינתיים מדובר בתקציב של 300 מיליון דולר לשני הסרטים. לפי הצלחת הסרט המקורי, אין חשש שהמפיקים לא יחזירו את ההשקעה.

Master Boo

New member
אם תלכי עם גישה כזאת לסרט

אז ברור שהוא לא יהיה לך טוב כמו הראשון... את פוסלת אותו לפני שראית אותו! לא תמיד המשכים הם כאלה הורסים!!!

שליחות קטלנית 2 , הייתה לא פחות

טובה משליחות קטלנית 1, אפילו יותר טובה. לכן אי אפשר לדעת יכול להיות שסרטי ההמשך יהיו לא פחות טובים אם לא יותר

Gevakumon

New member
הדוגמא הקבועה :)

תמיד כשרוצים לתת דוגמא לסרט המשך שהיה יותר טוב מהמקורי נותנים את שליחות קטלנית 2, גם אני, ולמען האמת הוא דיי יוצא דופן, את\ה חייב\ת להסכים... אבל בניגוד מוחלט למה שאמרתי למעלה, אני מאמין שסרטי ההמשך לא ירדו מרמתו של המקורי, ואם כן, הם עדיין יהיו סרטים אדירים.

IC4

New member
חשווווב מאד !!!! אמרתי זאת בעבר

אזכיר עכשיו שוב אסור לדבר על מאטריקס 2/3 אסור !!! אוקיי בסדר אולי אני מגזים אבל אם ממש חייבים אז רושמים בכותרת אזהרה שמדברים על הסרטים הבאים אני יודע שאתם לא מגלים יותר מדי פרטים על ההמשך אבל אנשים מסוימים = אני = מעונינים שלא לדעת שום דבר על ההמשכים I LIKE TO GO IN FRESH! ובכלל יכלת לרשום "הנה כתבה ב YNET על מאטריקס 2 ו3" ולתת לינק לכל המעונין באמת לקרוא...

Master Boo

New member
אני רואה שממש חשוב לך הקטע הזה של

לא לדעת כלום על הסרט לפני שאתה הולך אליו...

IC4

New member
אני שמח שאני עד כדי כך שקוף ../images/Emo98.gif

סליידר

New member
אופס

לזכותי אני יכול להגיד שלא ידעתי על זה כלום, ואם הייתי יודע הייתי משנה בשבילך את הכותרת. חוץ מזה, כדי להיות קצת פייר, שמתי את הכותרת שהייתה בכתבה, שיכולה לרמוז קצת על התוכן...

למעלה