מאטריקס וטריינספוטינג

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מאטריקס וטריינספוטינג

בהתחלה של טריינספוטינג הוא מזלזל בכל האורח חיים הכל כך תקוע ומקובע של בני אדם והוא אומר שהוא לא בוחר חיים I CHOOSE NOT TO CHOOSE הוא מעדיף להשתמש בסמים ולחיות את החיים בכיף THE MATRIX ISNT REAL סמים זה כמו ה"אמת"/שקר שהושם/ה על פניך כדי לסנוור אותך מהמציאות רק שבסוף טריינספוטינג הוא אומר שהוא כן מעדיף חיים אישה בית מקרר :) IF U´D ASK ME TO CHOOSE BETWEEN THIS OR THE MATRIX I´D CHOOSE THE MATRIX מישהו אהב את האנלוגיה ובא לו לתת לי חיבוק?

RedStorm

New member
אני הבנתי!

נחמד נחמד רק שסייפר .....בוחר בבאשליה סופית!(איזה אדיוט כאילו הם באמת יחזירו אותו לתא שלו ...הא הא מילה של מכונה!!כן בטח) אתה באמת רוצה חיבוק??כואב לי הגב!

IC4

New member
גם לי כואב, תן חיבוק אח שלי :)

אבל הוא לא באמת צריך לחזור לתא שלו בשביל לחיות במטריקס נכון ? או שבעצם כן כי אז אם הוא מתחבר מהספינה אז הוא עדיין מודע לזה שיש כזה דבר מאטריקס אתה יודע חשבתי על רעיון חמוד מעין צחוק על אמריקאים שיעני במקום מאטריקס קוראים לזה USA WHAT IS THE USA? THE USA IS THE BUBBLE THAT BLIND U FROM THE TRUTH :) אבל זה סתםםם אמריקאים לא כולם באמת כל כך רק אמריקה, יש הרבה שיודעים מה המצב באזורים אחרים

DJNYC

New member
בלבלת כמה דברים.

אני בוחר שלא לבחור זה שונה מ- walking the path הבחירה של סייפר במטריקס היא של פחדן, הוא מעדיף לחיות בבורות (Ignorence is a bliss) מאשר לחיות בעולם האמיתי. אתה גם אומר "סמים זה כמו שקר שהושם על פניך כדי לסנוור אותך מהמציאות" על איזו מציאות אתה מדבר? מה שאתה רואה מולך? זה ה"אמת"? לא הצלחתי להתמקד על האנלוגיה שאתה מקיים..

IC4

New member
אפשר לראות את זה BOTH WAYS

שהוא רצה לחיות במאטריקס שלו (סמים) עד שהוא הגיע למסקנה שזה לא אמיתי "THE MATRIX ISNT REAL" /--/ "WHAT IS REAL? HOW DO U DEFINE REAL" ואז הוא החליט שהוא רוצה להתמודד עם העולם האמיתי , המציאות כפי שהיא

למעלה