TomerZimmermann
New member
מאטריקס
לא, לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי להלל את השידור המבורך שהיה סוף סוף בטלויזיה אבל אם אני גם ככה כותב הודעה אז למה לא לנצל את ההזדמנות לציין גם אני את השידור הכיפי הזה ואפילו בצורה עקיפה ומקורית...
ועכשיו לענייני. עוד משהו שמציק לי בקשר לסרט ואני מאד מקווה שיוסבר בסרטים הבאים אחרת אני אהיה מאוכזב מאד. למה החליט מורפיוס שניאו הוא האחד? זה לא נראה לכם קצת מוזר שמורפיוס יודע את זה בברור אבל לנו הצופים לא אומרים אפילו מילה אחת על איך הוא הגיע לזה? ועוד ניטפוק קטן שציינתי בפני איתי אתמול בסצינת הקרב המדהימה בכניסה לבניין בו מורפיוס מוחזק. ניאו נכנס ראשון ומתחיל לירות והורג את כל השומרים חוץ מאחד. השומר מתחבא מניאו אבל נשאר חשוף לטריניטי שבדיוק נכנסת בדלת והורגת אותו. טריניטי ירתה בו בדיוק ברגע שבו הוא סיים לבקש עזרה בקשר ואז מגיעים עוד כמה עשרות שומרים ומתחיל הקרב הרציני. זה לא קצת מעצבן שאם טריניטי הייתה נכנסת שנייה יותר מוקדם כל הקרב הזה לא היה מתקיים? ועוד משהו שעלה לי לראש בזמן כתיבת ההודעה הזו. שני הסוכנים האחרים (לא סמית) ידעו על המתרחש בקומת הקרקע כי הם שמעו בקשר. אז למה לעזאזל הם לא באו לשם וניסו לעצור את טריניטי וניאו?
לא, לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי להלל את השידור המבורך שהיה סוף סוף בטלויזיה אבל אם אני גם ככה כותב הודעה אז למה לא לנצל את ההזדמנות לציין גם אני את השידור הכיפי הזה ואפילו בצורה עקיפה ומקורית...