מאטריקס

TomerZimmermann

New member
מאטריקס

לא, לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי להלל את השידור המבורך שהיה סוף סוף בטלויזיה אבל אם אני גם ככה כותב הודעה אז למה לא לנצל את ההזדמנות לציין גם אני את השידור הכיפי הזה ואפילו בצורה עקיפה ומקורית...
ועכשיו לענייני. עוד משהו שמציק לי בקשר לסרט ואני מאד מקווה שיוסבר בסרטים הבאים אחרת אני אהיה מאוכזב מאד. למה החליט מורפיוס שניאו הוא האחד? זה לא נראה לכם קצת מוזר שמורפיוס יודע את זה בברור אבל לנו הצופים לא אומרים אפילו מילה אחת על איך הוא הגיע לזה? ועוד ניטפוק קטן שציינתי בפני איתי אתמול בסצינת הקרב המדהימה בכניסה לבניין בו מורפיוס מוחזק. ניאו נכנס ראשון ומתחיל לירות והורג את כל השומרים חוץ מאחד. השומר מתחבא מניאו אבל נשאר חשוף לטריניטי שבדיוק נכנסת בדלת והורגת אותו. טריניטי ירתה בו בדיוק ברגע שבו הוא סיים לבקש עזרה בקשר ואז מגיעים עוד כמה עשרות שומרים ומתחיל הקרב הרציני. זה לא קצת מעצבן שאם טריניטי הייתה נכנסת שנייה יותר מוקדם כל הקרב הזה לא היה מתקיים? ועוד משהו שעלה לי לראש בזמן כתיבת ההודעה הזו. שני הסוכנים האחרים (לא סמית) ידעו על המתרחש בקומת הקרקע כי הם שמעו בקשר. אז למה לעזאזל הם לא באו לשם וניסו לעצור את טריניטי וניאו?

the unknown

New member
תראה תשמע

(אייסי ממחשב אחר) שני השומרים שידעו מה קרה נניח לרגע שהיו יורדים למטה אם הם היו מתים, מה זה היה עוזר להם ? הרי אייג´נט שחוטף יריה סתם צריך למצוא לו גוף של מישהו אחר. בקשר לטריניטי שהתמהמה מאחור משום מה אולי איזה פקיד התחיל איתה בחוץ :) לא סתם ראית את הסרט טיטאניק? אם ליאונרדו דה קרפיון היה בא שניה אחר קייט היתה קופצת למים ומתה והיינו חוסכים לנו חצי סרט
בכלל חצי שניה היה מאחר לספינה ולא היינו סובלים אותו על הטיטאניק ואז מה היה לנו סרט בלי ליאו כי לא עלה על הספינה, בלי קייט שאין מי שיקרא לה לרדת מהEDGE ורק אנשים מתים אבל למרבה הצער הוליווד IS ALL ABOUT שזה קורה דווקא ככה. וכמו שהשבתי לך אתמול, אני שמח מאד שהיא ירתה בו רק אחרי שהוא הזעיק עזרה אחרת היינו מפספסים את הקטע המשובח ביותר בסרט אולי THE LOBBY SCENE

TomerZimmermann

New member
לאט לאט

אין מה להשוות בין מאטריקס לטיטאניק. רק להזכיר אותם ככה מוריד מכבודו של המאטריקס אז תתנצל!! בכלופן, ברור שאני לא טוען שצריך היה להוריד את הקטע הזה בלובי, זה סצינה מדהימה, אבל גם אתה הודת אתמול שזה מעצבן לחשוב על זה. יכלו פשוט שהוא יתחבא בצורה כזאת שגם טריניטי לא תהרוג אותו מיד אלא רק בהשמך הוא ימות (יחד עם התגבורת). בקשר לסוכנים. ברור שאם הם היו מתים למטה בלובי אז זה היה מיותר אבל מן הסתם הסוכנים יותר חזקים מכל הלוזרים שהיו שם למטה והם אולי היו יכולים לנצח את טריניטי וניאו. אחרי הכל when you see an agent, do what we all do - run (אני יודע שזה לא ציטוט מדוייק אבל הרעיון מובן) ולפני שתתחילו להציק עם משפטים בסגנון של, אבל ניאו כן הרג את הסוכנים, או טריניטי הרבה את הסוכן על הגג אז אני אגיב לכל מי שהמחשבות האלה עברו לו בראש. SO WHAT? ברור שגם אם הם היו יורדים הם היו מתים כי אחרת הסרט היה נתקע אבל מה לעשות, זה הדבר ההגיוני שהם ינסו לעשות. הם באותה מידה יכלו לא לנסות להלחם בכלל. למה לעזאזל הסוכן עלה לגג להלחם? הרי הוא בכל זאת מת ובלה בלה... הסוכנים לא ידעו שהם יפסידו.

srullli

New member
הבנתי שהם עקבו אחריו הרבה זמן

וגם ציינו כל הזמן כמה שהוא מהיר.... כנראה שאפשר להבין עפ"י דרך סדר היום של ניאו, את תכונותיו או כישוריו או מה שלא יהיה .... היה נראה למורפיוס שיש לו פוטנציאל ממשי "לשחרר את המחשבה" ... לא יודעת....סתם השערות....

למעלה