מאט דומה למייק ג'קסון !!! הוא נראה כל כך לא טבעי, גם הוא עבר ניתוחים?
ט טלי מתל אביב New member 7/11/06 #1 מאט דומה למייק ג'קסון !!! הוא נראה כל כך לא טבעי, גם הוא עבר ניתוחים?
N noooga New member 8/11/06 #4 זה די נאה שהוא עבר משהו באף.. ובהחלט, הוא ממש דומה למייקל ג'קסון, כבר מההתחלה שמתי לב לזה.
D DC25 New member 10/11/06 #5 ../images/Emo26.gif מאט דומה קופי למייקל ג'קסון! כל פעם שאני רואה אותו הוא ממש מזכיר לי אותו!! איזה קטע!!! ויש לציין שהרבה מעריצים של מייקל ג'קסון אומרים את זה..רק מעריץ אמיתי ישים לב...(וגם כאלה שלא..) הייתי חייב לרשום את זה ...זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה..
../images/Emo26.gif מאט דומה קופי למייקל ג'קסון! כל פעם שאני רואה אותו הוא ממש מזכיר לי אותו!! איזה קטע!!! ויש לציין שהרבה מעריצים של מייקל ג'קסון אומרים את זה..רק מעריץ אמיתי ישים לב...(וגם כאלה שלא..) הייתי חייב לרשום את זה ...זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה..
G Gali4697 New member 10/11/06 #6 אבל יש הודעה מתחתייך../images/Emo12.gif עכשיו תיהיה מתקפת כזאת של "מאט דומה למייקל ג'קסון" ויציפו את הפורום?
אבל יש הודעה מתחתייך../images/Emo12.gif עכשיו תיהיה מתקפת כזאת של "מאט דומה למייקל ג'קסון" ויציפו את הפורום?