מאט היו מעליך רצף ברקי ענן קרקע מדהים האירו את כל המפרץ. חבל שאצלי תאורת הרחוב מחרבת צילומי ברקים
R refael22 Member 25/12/19 #1 מאט היו מעליך רצף ברקי ענן קרקע מדהים האירו את כל המפרץ. חבל שאצלי תאורת הרחוב מחרבת צילומי ברקים
מ מאט 2 New member 25/12/19 #2 כן למעט ברק אחד שפגע כנראה בים הצלחתי להבחין רק בהבזקים. הייתה סופה נחמדה מאוד אם כי קצרה.
ט טורנדו 221 New member 25/12/19 #4 ואצלינו טיפטוף של טילים במקום גשם. ולפי איסי הערב. דחה את הגשם פה רק לערב שבת וגם זה משו קל. מחר נראה חגיגה אליכם. תהנו. אני די התייאשתי מהמערכת. סל הכול 3 מ''מ למערכת העצובה הזו. עד לפני חמישה ימים היה צפי של 60. פתאום כולם הורידו לעשר
ואצלינו טיפטוף של טילים במקום גשם. ולפי איסי הערב. דחה את הגשם פה רק לערב שבת וגם זה משו קל. מחר נראה חגיגה אליכם. תהנו. אני די התייאשתי מהמערכת. סל הכול 3 מ''מ למערכת העצובה הזו. עד לפני חמישה ימים היה צפי של 60. פתאום כולם הורידו לעשר
מ מאט 2 New member 25/12/19 #5 אל תתייאש עדיין ... חכה לסוף המערכת ומבלי לזרות מלח על הפצעים פה אחרי המופע האורקולי האדיר עבר מבול עם העוצמה הגבוהה ביותר עד כה במערכת.
אל תתייאש עדיין ... חכה לסוף המערכת ומבלי לזרות מלח על הפצעים פה אחרי המופע האורקולי האדיר עבר מבול עם העוצמה הגבוהה ביותר עד כה במערכת.
guprnds Active member 26/12/19 #7 גשמי ברכה הלילה בצפון הרמה ובכלל אתמול 63 מ"מ, היום טרם התעדכן, אני מנחש שאנו מגרדים את המאה, אולי יותר. במעלות מגרדים את ה-160 מ"מ!
גשמי ברכה הלילה בצפון הרמה ובכלל אתמול 63 מ"מ, היום טרם התעדכן, אני מנחש שאנו מגרדים את המאה, אולי יותר. במעלות מגרדים את ה-160 מ"מ!