מאט והולי שוב ביחד...

Hypnotise

New member
היא לא ממש יפה..

ציפיתי ליותר ממאט השווה שלי!! אבל אם הוא מאושר... מה אפשר לעשות?!

blink me1

New member
אאאאאיייייכככככככככככככ......

פשלה רצינית!! וממש לא אהבתי את התיספורת של מאט...לא יפה לו! שהיה נישאר עם שחור קוצים/פוני...למה להרוס.!?

fight star

New member
בלעעעעע

כןןןן זה גם נופל לו מהצד...חיחיחי... אבל אם הם מאושרים אז שיהיה בהצלחחחחחה! (למרות שכמה מאושרים הם יכולים להיות אם הם כל הזמן נפרדים וחוזרים!?)

dani 182

New member
בעעעעע יאככככככ

איכס היא ממש מכוערת באמת גמני ציפיתי ליותר ממאט אבל טוב עם הוא מאושר.. אוףףףףף מאט למה אתה בוגד בי?! =(

13 u S t 3 D

New member
לללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאא

וואי לכולם יש חברות!!!!... לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללא יאק מאטי שלנו התכער.. יעבור לו !!! נכון???

סתיוית

New member
חחחחחח חסר לו שלא יעבור לו!

כע לכולם יש חברות *אני מחזיקה אצבעות שעוד שלוש שנים לא יהיה להם ואני אוכל לעבור לבריטניה\ארהב איפה שהם יהיו ולהכיר אותם יותר מקרוב* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם! אבל באמת אני רוצה לעבור לארה"ב\לבריטניה

DesertRose7

New member
בריטניה רולז!

אז אם את עוברת לשם.. אולי ניפגש.. חחח.. ובקשר לשאר.. אשליות..פנטזיות... מכירה טוב טוב!!

סתיוית

New member
חחחח סוף סוף בן אדם שמכסים איתי

שבריטנים רולזזזזזזזזזז אני חולה על בריטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באמת באמת... כאילו זה שאני אוהבת אתת באסטד זה לא בגלל שהם בריטים כאילו לא אמרתי לעצמי "אוי הם בריטים אז אני אוהב אותם" אבל זה מוכיח את טענתי שיש לי חולשה -ענקית- לבריטים! איך קוראים לך אגב? חחחחחחחחחח קשורה אני לגמרי!

DesertRose7

New member
שחר..

וזה היה רע!!! אני כבר פיתחתי תאוריה שלמה..שמסתכמת ב.. כל הבריטים שווים.. טוב רובם! דוגמא: רץ עכשיו קליפ של גיימי פוקס באמטיוי היטס ובייס.. והוא נראה מדהים.. ויש לו קול מהמם.. אמרתי לעצמי.. אם הוא בריטי.. הוא מושלם.. ונחשו מה.. הוא בריטי!! זה פשוט היה ברור!

Hypnotise

New member
היי.. אני גם אוכל להיפגש...

איתכן בלונדון? חי חי חי.. נעשה מפגש פורום בלונדון... עוד כמה שנים כשכולנו נעבור לשם.... גו לונדון גו!!! הבריטים באמת מדהימים!! שמעו סיפור (אם אין לכן כוח פשוט דלגו...) עבדתי בחופש פסח (אני גרה באילת רק להזכיר) במסוף טאבה, וכל הבריטים שעברו שם היו סוףףףף הדרך!!!! גם הילדים שלהם פשוט מהממים!!!!! היה איזה אחד שהיה במרינס המלכותי... היה לו קעקוע של היחידה והוא היה כזההההההה חתיך!! כשהסתכלתי בדרכון שלו (זה היה התפקיד שלי..) היה לו תמונה מזה מצחיקה ולא יכולתי להתאפק וצחקתי קצת (ניסיתי לעצור את עצמי) והוא שם לב! הוא חשף חיוך מ - ד - ה - י - ם !! וצחק גם ואמר שלכול אחד יש תמונה זוועתית מתישהו... חי חי חי.. הוא אמר את זה 3 פעמים עד שאני וחברה שלי הבנו... היה לו מבטא כבדדדדדדדדדדדד...

SShiRaS

New member
ג'יימי פוקס בריטי??

חחח טוב לדעת.. מזה אהבתי את התוכנית שלו שהיתה בערוץ 3.. בכלל לא שומעים שהוא בריטי..

13 u S t 3 D

New member
איזה טומטומיות

גימי פוקס עשה את השיר ארויוזיון לבריטניה!!!...[לא??..]

hadardit

New member
זה ששר קוראים לו ג'יימס פוקס שזה

בקיצור ג'ימי ובכלל הוא לבן, לעומת ג'ימי פוקס האמריקאי שהוא שחור, למרות שהוא גם שר לא מזמן עם קניה ווסט גם פעם ראיתי בריקי לייק שהוא היה וזה לא השם האמיתי שלו אלא שם הבמה שלו

DesertRose7

New member
*סקוט

סליחה סליחה סליחה.. שפוט בדיוק דיברתי על זה עם סתיו.. והתבלבלתי! קוראים לזה שאני דמברת עליו גיימי סקוט.. ואל תגידו שזה לא מבלבל!

סתיוית

New member
חחחחחחחחח הכל באשמתי

אמרתי לה כזה "יש לו שם מוכר..לא יודעת מאיפה אבל שם מוכר" ואז היא אמרה לי שאני מתבלבלת עם גימי פוקס! אופס! חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה