כע לכולם יש חברות *אני מחזיקה אצבעות שעוד שלוש שנים לא יהיה להם ואני אוכל לעבור לבריטניה\ארהב איפה שהם יהיו ולהכיר אותם יותר מקרוב* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם! אבל באמת אני רוצה לעבור לארה"ב\לבריטניה
שבריטנים רולזזזזזזזזזז אני חולה על בריטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באמת באמת... כאילו זה שאני אוהבת אתת באסטד זה לא בגלל שהם בריטים כאילו לא אמרתי לעצמי "אוי הם בריטים אז אני אוהב אותם" אבל זה מוכיח את טענתי שיש לי חולשה -ענקית- לבריטים! איך קוראים לך אגב? חחחחחחחחחח קשורה אני לגמרי!
וזה היה רע!!! אני כבר פיתחתי תאוריה שלמה..שמסתכמת ב.. כל הבריטים שווים.. טוב רובם! דוגמא: רץ עכשיו קליפ של גיימי פוקס באמטיוי היטס ובייס.. והוא נראה מדהים.. ויש לו קול מהמם.. אמרתי לעצמי.. אם הוא בריטי.. הוא מושלם.. ונחשו מה.. הוא בריטי!! זה פשוט היה ברור!
איתכן בלונדון? חי חי חי.. נעשה מפגש פורום בלונדון... עוד כמה שנים כשכולנו נעבור לשם.... גו לונדון גו!!! הבריטים באמת מדהימים!! שמעו סיפור (אם אין לכן כוח פשוט דלגו...) עבדתי בחופש פסח (אני גרה באילת רק להזכיר) במסוף טאבה, וכל הבריטים שעברו שם היו סוףףףף הדרך!!!! גם הילדים שלהם פשוט מהממים!!!!! היה איזה אחד שהיה במרינס המלכותי... היה לו קעקוע של היחידה והוא היה כזההההההה חתיך!! כשהסתכלתי בדרכון שלו (זה היה התפקיד שלי..) היה לו תמונה מזה מצחיקה ולא יכולתי להתאפק וצחקתי קצת (ניסיתי לעצור את עצמי) והוא שם לב! הוא חשף חיוך מ - ד - ה - י - ם !! וצחק גם ואמר שלכול אחד יש תמונה זוועתית מתישהו... חי חי חי.. הוא אמר את זה 3 פעמים עד שאני וחברה שלי הבנו... היה לו מבטא כבדדדדדדדדדדדד...
בקיצור ג'ימי ובכלל הוא לבן, לעומת ג'ימי פוקס האמריקאי שהוא שחור, למרות שהוא גם שר לא מזמן עם קניה ווסט גם פעם ראיתי בריקי לייק שהוא היה וזה לא השם האמיתי שלו אלא שם הבמה שלו